Για Επιχειρήσεις

Έχετε κατάστημα ή τοπική επιχείρηση;

Στο MyConnection σας δίνουμε τα εργαλεία που χρειάζεστε για να προωθήσετε την επιχείρηση και τις προσφορές σας κατευθείαν στους καταναλωτές.

Σε αυτήν την σελίδα θα βρείτε:

 1. Δωρεάν Καταχώρηση Επιχείρησης.
 2. Τι κερδίζουν οι επιχειρήσεις από το MyConnection;
 3. Το κόστος του MyConnection.
 4. Πακέτα πρόσθετης προώθησης.
 5. Ψηφιακός εκσυγχρονισμός των Επιχειρήσεων.

Σας φτιάχνουμε το προφίλ της επιχείρησης σας και σας το δίνουμε έτοιμο προς χρήση. Εσείς μπορείτε να διαχειρίζεστε το προφίλ της επιχείρησης σας και να αναρτάτε τις προσφορές σας όποτε το χρειάζεστε. Η επιχείρηση σας θα προβάλλεται στους καταναλωτές που βρίσκονται κοντά σας ή ψάχνουν επιχείρηση παρόμοια με την δική σας. Όλες οι ενεργές προσφορές σας θα βρίσκονται στο προφίλ της επιχείρησης σας και θα είναι προσβάσιμες στους καταναλωτές. Το κόστος… Δωρεάν για Πάντα!

Τόσο εύκολα και τόσο απλά, η επιχείρηση και οι προσφορές σας θα προβάλλονται στους καταναλωτές μέσα από την ιστοσελίδα του MyConnection αλλά και μέσα από τις εφαρμογές στα κινητά.

Συμπληρώστε την φόρμα καταχώρησης της επιχείρησης σας Σήμερα!


Τι θα κερδίσει η επιχείρηση σας μπαίνοντας στο MyConnection;

Με την καταχώρηση της επιχείρησης σας στο MyConnection αποκτάτε ΔΩΡΕΑΝ τα ακόλουθα οφέλη:

 1. Η επιχείρηση σας προβάλλεται στην περιοχή σας 24ώρες το 24ώρο.
 2. Οι καταναλωτές της περιοχής ενημερώνονται για την επιχείρηση σας και για τις προσφορές σας.
 3. Οι προσφορές σας προωθούνται άμεσα στους καταναλωτές.
 4. Οι καταναλωτές βρίσκουν τα στοιχεία της επιχείρησης σας εύκολα και γρήγορα.
 5. Οι καταναλωτές δεν χρειάζεται να ψάχνουν το τηλέφωνο της επιχείρησης σας. Με ένα κλικ σας τηλεφωνούν κατευθείαν.
 6. Θέλετε να λαμβάνετε και ηλεκτρονική επικοινωνία; Τοποθετούμε φόρμα επικοινωνίας στο προφίλ της επιχείρησης και στις προσφορές σας χωρίς κόστος. Με αυτό τον τρόπο οι καταναλωτές μπορούν να στέλνουν σχόλια, απορίες , κ.α. απευθείας στο email σας.
 7. Δεν ξέρουν πώς να έρθουν οι πελάτες σε εσάς; Με ένα κλικ πλοηγούνται από όπου και αν βρίσκονται στην διεύθυνση της επιχείρησης σας μέσω χάρτη.
 8. Η επιχείρηση σας “φαίνεται” και στις μηχανές αναζήτησης (Google, Yahoo, Bing). Έτσι όταν ένας καταναλωτής ψάχνει για προϊόντα ή υπηρεσίες που έχετε μπορεί να του προταθεί και η επιχείρηση σας χωρίς κόστος!
 9. Έχετε ιστοσελίδα ή μέσα κοινωνικής δικτύωσης (Facebook, Twitter, Instagram, κτλ); Το MyConnection τα εμφανίζει στο προφίλ της επιχείρησης σας και μπορείτε να αποκτήσετε μεγαλύτερο traffic και περισσότερους followers.
 10. Δεν έχετε ιστοσελίδα ή μέσα κοινωνικής δικτύωσης; Το MyConnection είναι ένα εύκολο και γρήγορο εργαλείο να εμφανίζεστε στους καταναλωτές. Ακόμα το MyConnection μπορεί να σας βοηθήσει να αποκτήσετε την δική σας ιστοσελίδα χωρίς κόπο. Ρωτήστε μας!
 11. Το προφίλ της επιχείρησης σας είναι άμεσα διαχειρίσιμο από εσάς. Αλλάξατε τηλέφωνο ή ώρες λειτουργίας; Προσθέσατε καινούργια προϊόντα ή υπηρεσίες; Θέλετε να αλλάξετε την περιγραφή της επιχείρησης σας ή τις εικόνες σας; Δεν χρειάζεται να υπάρχουν καθυστερήσεις. Απλά συνδεθείτε και με 2 κλικ διορθώστε τις πληροφορίες που θέλετε. Οι νέες πληροφορίες εμφανίζονται κατευθείαν στους καταναλωτές.
 12. Θέλετε να προωθήσετε μία προσφορά; Κάντε το εδώ και τώρα. Γράψτε την προσφορά, τραβήξτε φωτογραφία το προϊόν ή την υπηρεσία και με ένα κλικ η προσφορά είναι άμεσα προσβάσιμη από τους καταναλωτές.
 13. Οι καταναλωτές δεν θα σας ρωτάνε αν δέχεστε κάρτες ή τι κάρτες δέχεστε. Όλοι οι τρόποι πληρωμής που δέχεστε, εμφανίζονται στο προφίλ σας.
 14. Μπαίνοντας στο MyConnection γίνεστε μέλος σε μία ομάδα που συνεχώς μεγαλώνει και σας υποστηρίζει. Χρειάζεστε υπηρεσίες ή προϊόντα για την επιχείρηση σας; Μπορούμε να σας προτείνουμε αξιόπιστες υπηρεσίες και προϊόντα συνεργαζόμενων εταιριών σε ανταγωνιστικές τιμές.
 15. Το MyConnection ήδη συνδυάζει περισσότερα από 9 επαγγελματικά εργαλεία με σκοπό να ενισχύσει την αγορά και να σας αναδείξει στους καταναλωτές.
 16. Ετοιμάζουμε ακόμα περισσότερα εργαλεία και δυνατότητες που θα σας βοηθήσουν και θα σας λύσουν τα χέρια! Μείνετε συντονισμένοι…

Ποιο είναι το κόστος του MyConnection για τις επιχειρήσεις;

Το MyConnection είναι δωρεάν. Δεν υπάρχουν κρυφές χρεώσεις. Είναι μια Freemium πλατφόρμα που την δημιουργήσαμε με μεράκι και πολύ τεχνολογία ώστε να βοηθήσουμε τις τοπικές επιχειρήσεις να προβληθούν στο internet χωρίς κόπο.

Για ακόμα μεγαλύτερα αποτελέσματα που θα αυξήσουν τις πωλήσεις σας (προβολή της επιχείρησης σας στις πρώτες θέσεις και εμφάνιση των προσφορών σας στην κατηγορία προσφορών και όχι μόνο στο προφίλ της επιχείρησης σας), σας δίνουμε την δυνατότητα να ενεργοποιείτε πακέτα πρόσθετης προώθησης όποτε τα χρειάζεστε. Μπορείτε να βρείτε μερικές από τις υπηρεσίες μας στην καρτέλα “Πακέτα πρόσθετης προώθησης“.


Θέλετε καλύτερα αποτελέσματα προώθησης;
Στο MyConnection έχουμε δημιουργήσει εργαλεία προώθησης για βέλτιστα αποτελέσματα.
Ενεργοποιώντας κάποιο πακέτο πρόσθετης προώθησης, η επιχείρηση σας θα φαίνεται σε υψηλότερες θέσεις από τις άλλες επιχειρήσεις και οι προσφορές σας θα φαίνονται στην καρτέλα προσφορών του MyConnection.
Μπορείτε να ενεργοποιείτε πακέτα πρόσθετης προώθησης όποτε το επιλέγετε, κατευθείαν μέσα από την πλατφόρμα του MyConnection. Με αυτόν το τρόπο μπορείτε να ενισχύσετε την προώθηση της επιχείρησης σας, τις περιόδους που το χρειάζεστε πραγματικά, χωρίς να αγοράζετε ετήσια πακέτα ή να χρεώνεστε αυτόματα. Διαλέγετε το πακέτο που χρειάζεστε, για την διάρκεια που επιθυμείτε. Ενεργοποιήστε το πακέτο και η επιχείρηση σας θα αποκτήσει την πρόσθετη προώθηση που επιλέξατε. Μόλις περάσει το διάστημα που επιλέξατε, το πακέτο θα λήξει αυτόματα χωρίς να χρεωθείτε και η επιχείρηση σας θα γυρίσει στην βασική κατηγορία προβολής.

Μάθετε περισσότερα για τα πακέτα πρόσθετης προώθησης.


Ψηφιακός εκσυγχρονισμός της Επιχείρησης σας

Το MyConnection βοηθάει τις τοπικές επιχειρήσεις και τα καταστήματα, να αποκτήσουν σύγχρονη ψηφιακή εικόνα, σύμφωνα με τις απαιτήσεις τις εποχής. Εκτός από τις υπηρεσίες που παρέχουμε στο MyConnection, συνεργαζόμαστε με μεγάλες εταιρίες για να σας προσφέρουμε ένα “μπουκέτο” υπηρεσιών, σε ασυναγώνιστες τιμές. Από κατασκευή ιστοσελίδας ή eshop για την επιχείρηση σας μέχρι προσφορές από προμηθευτές.

Ενημερώστε μας τι χρειάζεστε για την επιχείρηση σας και θα επικοινωνήσουμε μαζί σας!