Διήμερη εκδρομή στην Αιδηψό και Λίμνη Ευβοίας

Διήμερη εκδρομή στην Αιδηψό και στην Λίμνη Ευβοίας.

Το Ουράνιο Τόξο Αγάπης Αθήνα διοργανώνει διήμερη εκδρομή στην Αιδηψό και στην Λίμνη Ευβοίας, Σάββατο 23 Οκτωβρίου – Κυριακή 24 Οκτωβρίου και είσαστε όλοι καλεσμένοι!

Περιοχές που θα δούμε:
Αιδηψός, Λίμνη Ευβοίας και Μονή Γαλατάκη ή άλλο κοντινό μοναστήρι.

Ξεκινάμε από Αθήνα, σταματάμε 45′ στον Άγιο Ιωάννη Ρώσσο και μετά συνεχίζουμε για Αιδηψό.
Διανυκτέρευση εκεί, πρωινό και πάμε Λίμνη Ευβοίας για φαγητό και καφέ. Έπειτα Μόνη Γαλατάκη για 40 λεπτά και ξεκινάμε για επιστροφή με ίσως στάση για μια ώρα Νέα Αρτάκη η Χαλκίδα

Αναχώρηση 09:00

Χρειάζεται πιστοποιητικό εμβολιασμού ή νόσησης ή rapid test τελευταίων 48 ωρών.

Από Αθήνα: 68€ το άτομο. Σε δίκλινο απλό ξενοδοχείο, με πρωινό κ το λεωφορείο.
Από Χαλκίδα: 62€ το άτομο. Σε δίκλινο απλό ξενοδοχείο, με πρωινό κ το λεωφορείο.

Υποχρεωτική η χρήση μάσκας εντός του πούλμαν.

Περισσότερες πληροφορίες για τις στάσεις και την εκδρομή στο τηλέφωνο 6936679086 Σπύρος.

Getoclock.eu

Getoclock.eu Κατάστημα με ρολόγια και θήκες στο Γαλάτσι.

Η πιο “πολύτιμη” ώρα της ημέρας σας, είναι εδώ με ένα μόνο “κλικ”! Το πληρέστερο eshop γυναικείων & αντρικών ρολογιών που ανταποκρίνεται πλήρως στις απαιτήσεις των πελατών του, με συνέπεια, υψηλή ποιότητα, εγκυρότητα, άμεση εξυπηρέτηση και το χαμηλότερο δυνατό κόστος. Το getoclock.eu ήρθε για να εξυπηρετήσει όλα τα υψηλά standars που επιθυμείτε στο στυλ σας, να εξυψώσει το κύρος και τη φινέτσα σας, γιατί όπως είπε και ο Γάλλος συγγραφέας Ονορέ ντε Μπαλζάκ: «Όλα φτάνουν στην ώρα τους για εκείνους που ξέρουν να περιμένουν»

Σούβλα φέρτα

Σούβλα φέρτα ψητοπωλείο σουβλατζίδικο στο Γαλάτσι.
Στο ψητοπωλείο μας μπορείτε να δοκιμάσετε τα εκλεκτά ψητά κρέατα στην σούβλα καθώς και να δοκιμάσετε το φανταστικό σουβλάκι μας!
Μπορείτε να κάνετε την παραγγελία σας τηλεφωνικά και να σας την στείλουμε στο σπίτι.

AXON School Γαλάτσι

Μια δυναμική παρουσία στην εκπαιδευτική πραγματικότητα της Ελλάδας και της Ευρώπης. Το διεθνές δίκτυο ΑΧΟΝ, από το 1995, και μέσα σε όλα αυτά τα χρόνια δράσης του, ανανέωσε την εκπαιδευτική ζωή, φέρνοντας νέες ιδέες, νέες αξίες, νέα πρωτοποριακά προγράμματα. Ξεκινώντας από την διδασκαλία ξένων γλωσσών, όπου αποτελεί το μεγαλύτερο δίκτυο στη χώρα μας, επεκτάθηκε σύντομα στην πληροφορική, στην προετοιμασία σπουδαστών για βρετανικά πανεπιστήμια, στην κατάρτιση στην μηχανογραφημένη λογιστική, στην εκπαίδευση καθηγητών αγγλικής γλώσσας… και η δυναμική πορεία του συνεχίζεται!
Το διεθνές δίκτυο ΑΧΟΝ φιλοδοξεί να προσφέρει ένα ολοκληρωμένο σύνολο εκπαιδευτικών υπηρεσιών υψηλού επιπέδου, που θα στηρίζουν το δραστήριο Ευρωπαίο Έλληνα του 21ου αιώνα από την παιδική του ηλικία μέχρι την επαγγελματική του καταξίωση! Σε αυτήν την πορεία μας, οι ανάγκες, οι απαιτήσεις, οι επιθυμίες σας θα είναι οδηγός μας!

Ξένες Γλώσσες: Αγγλικά, Γαλλικά, Γερμανικά, Ιταλικά, Ισπανικά, Ρώσικα, Κινέζικα, Αραβικά

Μαθήματα Πληροφορικής

Opto Art

Κατάστημα οπτικών & γυαλιών ηλίου
Καλώς ήρθατε στο κατάστημα Οπτικών Οικονόμου
Στο κατάστημα μας μπορείτε να βρείτε γυαλιά οράσεως, γυαλιά ηλίου και φακούς επαφής. Μεγάλη ποικιλία σε σχέδια και σε μάρκες.