Διήμερη εκδρομή στην Αιδηψό και Λίμνη Ευβοίας

Διήμερη εκδρομή στην Αιδηψό και στην Λίμνη Ευβοίας.

Το Ουράνιο Τόξο Αγάπης Αθήνα διοργανώνει διήμερη εκδρομή στην Αιδηψό και στην Λίμνη Ευβοίας, Σάββατο 23 Οκτωβρίου – Κυριακή 24 Οκτωβρίου και είσαστε όλοι καλεσμένοι!

Περιοχές που θα δούμε:
Αιδηψός, Λίμνη Ευβοίας και Μονή Γαλατάκη ή άλλο κοντινό μοναστήρι.

Ξεκινάμε από Αθήνα, σταματάμε 45′ στον Άγιο Ιωάννη Ρώσσο και μετά συνεχίζουμε για Αιδηψό.
Διανυκτέρευση εκεί, πρωινό και πάμε Λίμνη Ευβοίας για φαγητό και καφέ. Έπειτα Μόνη Γαλατάκη για 40 λεπτά και ξεκινάμε για επιστροφή με ίσως στάση για μια ώρα Νέα Αρτάκη η Χαλκίδα

Αναχώρηση 09:00

Χρειάζεται πιστοποιητικό εμβολιασμού ή νόσησης ή rapid test τελευταίων 48 ωρών.

Από Αθήνα: 68€ το άτομο. Σε δίκλινο απλό ξενοδοχείο, με πρωινό κ το λεωφορείο.
Από Χαλκίδα: 62€ το άτομο. Σε δίκλινο απλό ξενοδοχείο, με πρωινό κ το λεωφορείο.

Υποχρεωτική η χρήση μάσκας εντός του πούλμαν.

Περισσότερες πληροφορίες για τις στάσεις και την εκδρομή στο τηλέφωνο 6936679086 Σπύρος.

Ermis Service Κερατσίνι

Ermis Service διαχείριση και καθαρισμοί κτηρίων στο Κερατσίνι

Διαχείριση Πολυκατοικιών
Εξ’ ολοκλήρου διαχείριση με χαμηλό κόστος περιλαμβάνοντας στις παροχές την είσπραξη κοινοχρήστων και την πληρωμή των εξόδων της πολυκατοικίας σας.

Έκδοση Κοινοχρήστων
Γιατί να “σπαταλάτε” χρόνο με εξισώσεις που τις έχουμε λύσει εμείς για εσάς; Αναλαμβάνουμε την μηνιαία έκδοση των κοινοχρήστων σας σε τιμή που δεν φαντάζεστε.

Απολυμάνσεις – Απεντομώσεις
Επειδή ο χώρος σας χρειάζεται την καθιερωμένη απολύμανση αυτή θα πρέπει να γίνεται με υλικά που είναι φιλικά προς το περιβάλλον και με αποτελεσματικότητα. Επίσης, προσφέρουμε αποφράξεις γρήγορα και αποτελεσματικά.

Καθαρισμοί Κτιρίων
Ένα συνεργείο που σέβεται τον χώρο σας και τον διατηρεί καθαρό για εσάς, τους συναδέλφους σας, την οικογένειά σας. Για εμάς ο καθαρισμός του χώρου σας αποτελεί προσωπική υπόθεση.

Παράδοση Πετρελαίου
Για εσάς έχουμε εξασφαλίσει τις χαμηλότερες τιμές πετρελαίου σε συνδυασμό με την άμεση παράδοση και συντήρηση του καυστήρα σας, κρατώντας το κτήριο σας ζεστό για άλλο ένα χειμώνα.

Αναγομώσεις Πυροσβεστήρων
Η ασφάλεια του κτηρίου είναι σημαντική. Η πρόληψη σε περιπτώσεις πυρός θωρακίζει το κτήριο.

Τεχνικοί όλων των ειδικοτήτων
Διαθέτοντας ένα έμπειρο και πλήρες τεχνικό κλιμάκιο κάθε ειδικότητας μπορούμε να επιμεληθούμε κάθε τεχνική βλάβη που προκύπτει στο κτήριο σας.

Σκοπός της Ερμής Service είναι η κάλυψη των καθημερινών σας αναγκών στη διαχείριση του κτιρίου σας με κύριο παρονομαστή την ποιότητα, χωρίς να υπάρχει αύξηση του λειτουργικού σας κόστους.
Η επιτυχία μας οφείλεται στην πελατοκεντρική νοοτροπία που πηγάζει από την πολύχρονη εμπειρία των ανθρώπων μας και της διεύθυνσης.
Με σαφείς επαγγελματικές παραμέτρους δημιουργούμε συνεργασίες που έχουν επίκεντρο εσάς.

Διαχείριση κοινόχρηστα, απολυμάνσεις, πυροσβεστήρες, πετρέλαιο, καθαρισμός καυστήρων, τεχνικές εργασίες, νομικές υπηρεσίες

SpotLight Art & Culture

SpotLight Art & Culture Lab στο Κερατσίνι

Ωδείο, Θεατρικά Μαθήματα, Μαθήματα Μουσικής & Θεάτρου, Σεμινάρια Τέχνης, Οργάνωση ομάδων Τέχνης, Οργάνωση Παραστάσεων και Συναυλιών, Εκδόσεις, Σκηνοθεσία Παραστάσεων, Προετοιμασία Υποψηφίων για Εξετάσεις, Events, Αναπαραστάσεις

Η φιλοσοφία μας βασίζεται στην πεποίθηση ότι το δράμα και οι δημιουργικές τέχνες έχουν τη δύναμη να εμπνεύσουν, να εκπαιδεύσουν και να θεραπεύσουν. Ο κόσμος της φαντασίας με όλες τις αντιφάσεις και τα μυστήρια που μπορεί να κρύβει, μπορεί να απελευθερώσει το άτομο ώστε να ξεφύγει από τα όρια του συνειδητού και κριτικού πνεύματος που διακατέχει την κοινωνία και την καθημερινότητά μας, με σκοπό να οδηγηθεί σε νέα μονοπάτια.
Με την ιδέα αυτή λοιπόν φτιάξαμε με πολύ μεράκι το Spotlight. Καταξιωμένοι ο καθένας στον χώρο του και μακρόχρονοι συνεργάτες, ενωθήκαμε με σκοπό να προσφέρουμε ο καθένας απο την πλευρά του γνώσεις και παροχές τόσο πνευματικού και ψυχικού επιπέδου, όσο και υλικοτεχνικής κάλυψης και δημιουργίας.
Οι «τέχνες» άλλωστε προσφέρουν την ασφάλεια που έχουμε ανάγκη ώστε να πειραματιστούμε εντός ορίων και έξω από τον πραγματικό κόσμο όπου όλοι νιώθουμε ότι κρινόμαστε.
Με τον όρο Τέχνες εννοείται η ψυχική δραστηριότητα ή δημιουργία που είναι σημαντική εξαιτίας της έλξης που προκαλεί στα ανθρώπινα συναισθήματα, διεγείροντας τον νου ή και το συναίσθημα. Είναι η δημιουργική έκφραση που μέσα στο έργο αποτυπώνει την ψυχική κατάσταση, τα συναισθήματα, τις ιδέες, την αίσθηση ή τον οραματισμό του καλλιτέχνη.
Ομάδα θεωρείται μια συγκέντρωση ανθρώπων με ξεκάθαρο και κοινό σκοπό. Αυτό όμως που ξεχωρίζει την τυπική ομάδα από τη μάζα , είναι η κοινή ευθύνη κι η ισχυρή αλληλεξάρτηση κι αλληλεπίδραση, χαρακτηριστικά που λείπουν από την απλή συγκέντρωση ανθρώπων . Τα μέλη μιας ομάδας θεωρούν τους εαυτούς τους ως μια ξεχωριστή οντότητα, με διακεκριμένα όρια κι ιδιότητες από τις άλλες ομάδες, βάζοντας σε πρώτη προτεραιότητα το ομαδικό συμφέρον παρά το ατομικό, ενώ οι ατομικοί στόχοι ταυτίζονται σε μεγάλο βαθμό με τον ομαδικό .