Μονοήμερη εκδρομή Λεβίδι 20 Νοεμβρίου

Το “Ουράνιο Τόξο Αγάπης Αθήνα” σας προσκαλεί στην εκδρομή που ετοίμασε.
20 Νοεμβρίου στο γραφικό Λεβίδι 24€ ανά άτομο.

Αναχώρηση 20 Νοεμβρίου περίπου στις 9:00 το πρωί για το γραφικό Λεβίδι όπου θα κάνουμε στάση για καφεδάκι 1ωρα και 15 λεπτά. Αν χρειαστεί στο ενδιάμεσο στάση σε ΣΕΑ.

Συνεχίζουμε για την Μονή Κερνίτσας, η οποία “ζει” περίπου δέκα αιώνες και θεωρείται το αρχαιότερο μοναστήρι της Αρκαδίας και από τα παλαιότερα της Ελλάδας 1 ωρα επισκεψη.

Αμέσως μετά αναχώρηση για την πανέμορφη Δημητσάνα ένα από τα ομορφότερα και πιο καλοδιατηρημένα χωριά της ορεινής Αρκαδίας, με μοναδική αρχιτεκτονική και παραδοσιακούς ξενώνες.
Ελεύθερος χρόνος για γεύμα (προαιρετικά) 3h.

Αναχώρηση για την κοσμοπολίτικη Βυτίνα, όπου θα απολαύσουμε τον απογευματινό μας καφέ 1 ώρα και 30 λεπτά.

Επιστροφή στην Αθήνα με ενδιαμεση στάση σε ΣΕΑ 25 λεπτά περίπου.
Κάτω υπάρχει η φόρμα. Γράψτε email κ όνομα κ επίθετο κ μέσα στο κουτάκι τηλέφωνο κ περιοχή σας.
Το κάθε άτομο 24€ κ κάθε άτομο ξεχωριστή φόρμα επικοινωνίας.
Τηλέφωνο για ότι θέλετε να ρωτήσετε 6936679086 Σπύρος Μαγκανιάρης

4ήμερη εκδρομή Σκόπια, Τέτοβο, Στόβοι 21/10

Το “Ουράνιο Τόξο Αγάπης Αθήνα” σας προσκαλεί στην εκδρομή που ετοίμασε

21/10 – 24/10

Τιμή 180€.
Μονόκλινο 80€

1η ΜΕΡΑ: ΑΘΗΝΑ STOBI ΣΚΟΠΙΑ

Αναχωρούμε 05:30 από Πειραιά και 0:50 από Ομόνοια. Η πρώτη μας στάση είναι στη Λαμία, και η επόμενη στον Κορινό. Από εκεί και μετά σε μία ώρα και ένα τέταρτο θα βρεθούμε στους Ευζώνους όπου είναι και ο συνοριακός σταθμός. Θα επισκεφτούμε το κατάστημα αφορολογήτων ειδών, θα περάσουμε τις τυπικές συνοριακές διαδικασίες και θα συνεχίσουμε τον δρόμο μας o οποίος είναι μέχρι τα Σκόπια αυτοκινητόδρομος. Σε 75 χλμ. από τα σύνορα θα συναντήσουμε και θα επισκεφτούμε ένα πολύ σημαντικό αρχαιολογικό χώρο, την αρχαία πόλη Στόβοι (STOBI). Οι Στόβοι ήταν αρχαία πόλη της Παιονίας, που στη συνέχεια κατακτήθηκε από τους Μακεδόνες και αργότερα έγινε πρωτεύουσα της ρωμαϊκής επαρχίας. Η πόλη κτίστηκε στο σημείο όπου ο ποταμός Εριγώνας ενώνεται με τον Αξιό, κάτι που της προσέδωσε μεγάλη εμπορική και στρατηγική σημασία. Θα μας εντυπωσιάσουν τα ευρήματα, όπως το Θέατρο, η Βασιλική με το Βαφτιστήριο, τα καταπληκτικά ψηφιδωτά, η Δημόσια Κρήνη, οι Ρωμαϊκές επαύλεις με τα ονόματα των ιδιοκτητών, τα λουτρά κλπ. Συνεχίζουμε τον δρόμο μας και περίπου σε μία ώρα θα βρεθούμε στην πόλη των Σκοπίων. Το ξενοδοχείο μας βρίσκεται ακριβώς στην είσοδο της παλιάς πόλης με τα μαγαζιά και το κέντρο με τον Βαρδάρη και τα δημόσια κτήρια. Διανυκτέρευση.

2η ΜΕΡΑ: ΟΡΟΣ ΒΟΤΝΟ ΤΕΛΕΦΕΡΙΚ ΜΑΤΚΑ ΚΑΝΥΟΝ ΞΕΝΑΓΗΣΗ ΠΟΛΗΣ

Μετά το πρωινό μας αναχωρούμε για το βουνό Βότνο όπου θα πάρουμε το τελεφερίκ να ανέβουμε στην κορυφή που βρίσκεται ο Τεράστιος Σταυρός (φωτίζεται την νύχτα και φαίνεται από παντού). Ο Σταυρός στήθηκε για να θυμίζει τα 2000 χρόνια της Χριστιανοσύνης. Millennium Cross. Η Θέα από ψηλά είναι καταπληκτική. Αφού απολαύσουμε και πάρουμε ωραίες φωτογραφίες, θα αναχωρήσουμε για το φαράγγι Μάτκα. Matka Canyon. Εδώ πρόκειται για ένα τοπίο ασύλληπτης ομορφιάς, γιαυτό τον λόγο προστατεύεται από την UNESCO. Το διασχίζει ο ποταμός Treska και δημιουργεί αρκετές λίμνες με μεγάλο βάθος. Αναφέρεται ως ένα από τα 77 κορυφαία φυσικά αξιοθέατα στον κόσμο. Θα περπατήσουμε πολύ λίγο για να το θαυμάσουμε και μετά όσοι επιθυμούν θα κάνουμε μία βαρκάδα 30 λεπτών για να το απολαύσουμε από μέσα και να πάρουμε καταπληκτικές φωτογραφίες. Αφού πιούμε και ένα καφεδάκι επιστρέψουμε στο πούλμαν με το οποίο θα κάνουμε τον γύρο της πόλης γνωρίζοντας τα κυριότερα κτήρια. Μετά με τα πόδια θα επισκεφτούμε το σπίτι της Μητέρας Τερέζας, την κεντρική πλατεία, την Πέτρινη Οθωμανική γέφυρα και την γέφυρα των καλλιτεχνών, τον ποταμό Βαρδάρη που διασχίζει το κέντρο της πόλης. Ο Βαρδάρης είναι ο Αξιός στην Ελλάδα. Θα δούμε τον παλαιό σιδηροδρομικό σταθμό, την εκκλησία του Σωτήρος και φυσικά θα έχουμε πολύ χρόνο στην παλιά πόλη με τα πάρα πολλά Ανατολικού τύπου μαγαζιά που μπορούμε να ψωνίσουμε. Εδώ σας έχουμε ένα γεύμα δώρο του γραφείου που αποτελείτε από τα διάσημα κεμπάπ τσιτσί και σαλάτα. Το βραδάκι επιστρέφουμε στο ξενοδοχείο μας. Διανυκτέρευση.

3η ΜΕΡΑ: ΣΚΟΠΙΑ ΤΕΤΟΒΟ ΜΟΝΗ ΜΠΙΓΚΟΡΣΚΙ ΛΙΜΝΗ ΜΑΥΡΟΒΟ

Μετά το πρόγευμα αναχωρούμε για την πόλη Τέτοβο. Θα κάνουμε μία βόλτα και στο κέντρο της πόλης και θα γνωρίσουμε το μοναδικό Τζαμί Σαρένα ή χρωματισμένο Τζαμί. Το Σαρένα στέκει εκεί από το 1438. Αρχιτεκτονικά και αισθητικά προκαλεί μεγάλη εντύπωση. Τα χρώματα του είναι καταπληκτικά. Για να φτιαχτεί το χρώμα-στίλβωση της διακόσμησης χρησιμοποιήθηκαν περισσότερα από 30.000 αυγά!
Θα συνεχίσουμε τον δρόμο μας περνώντας δίπλα από την λίμνη του Μαυρόβου και διασχίζοντας το ομώνυμο Εθνικό πάρκο όπου η φύση κάνει πολύ έντονη την παρουσία της σε μία πανδαισία χρωμάτων. Σε λίγο φτάνουμε στο Μοναστήρι του Αγίου Ιωάννη Του Βαπτιστή, (Γιοβάν Μπιγκόρσκι). Η Μονή θεμελιώθηκε το 1020 και το καθολικό της μονής είναι αφιερωμένο στον Τίμιο Πρόδρομο, Άγιο Ιωάννη τον Βαπτιστή. ΘΑ ΠΡΟΣΠΑΘΗΣΟΥΜΕ να έχουμε μία επαφή με τον Ηγούμενο ο οποίος έχει υπηρετήσει στο Άγιο Όρος και μιλάει Ελληνικά. Το μοναστήρι έχει μια μεγάλη συλλογή από ιερά λείψανα, όπως του Ιωάννη του Βαπτιστή , τον Κλήμη της Οχρίδα , του Λαζάρου της Βηθανίας, του Αγίου Στεφάνου, του Αγίου Νικολάου, της Αγίας Βαρβάρας, και μέρος του Τιμίου Σταυρού. Υπάρχει επίσης ένα Εκκλησάκι αφιερωμένο στον Άγιο Λουκά τον Ιατρό, όπου φυλάσσονται λείψανα του Αγίου. Αυτό ανοίγει μόνο στην εορτή του Αγίου που γίνεται μεγάλη λειτουργία. Ένας πολύτιμος θησαυρός του μοναστηριού, είναι η εικόνα του Τιμίου Προδρόμου που χρονολογείται από το 1020 στην οποία αποδίδονται θαυματουργές θεραπευτικές δυνάμεις. Μετά το προσκύνημα μας στο Ιστορικό και πανέμορφο αυτό Μοναστήρι επιστρέφουμε στη λίμνη Μαύροβο όπου θα έχουμε χρόνο για καφέ ή φαγητό ελεύθερα. Αργά το απόγευμα επιστρέφουμε στο ξενοδοχείο μας που είναι μόλις 50 μέτρα από την είσοδο της παλιάς πόλης με τα καταστήματα και τα εστιατόρια. Μπορούμε να κάνουμε τα τελευταία μας ψώνια ή να απολαύσουμε ένα ωραίο δείπνο. (Το φαγητό είναι πολύ φτηνό στην παλιά πόλη, ρωτήστε μας). Το κέντρο των Σκοπίων φωτισμένο θα σας εντυπωσιάσει. Διανυκτέρευση

ΣΗΜΕΙΩΣΗ: Τη Μονή Μπιγκόρσκι μπορούμε να την επισκεπτόμαστε μέχρι τέλος Οκτωβρίου. Αργότερα πιάνουν χιόνια και είναι πολύ δύσκολα για τα πούλμαν. Μετά τον Οκτώβριο βλέπουμε το Τέτοβο και το όμορφο Κουμάνοβο.

4η ΜΕΡΑ: ΣΚΟΠΙΑ ΟΙΝΟΠΟΙΕΙΟ QUEEN MARIA ΑΘΗΝΑ

Μετά το πρωινό μας αναχωρούμε για το χωριό Δεμίρ Καπιά. Εδώ βρίσκεται ένας υπέροχος χώρος που είναι χτισμένο ένα Οινοποιείο. Το οινοποιείο αυτό είναι το παλαιότερο στα Βαλκάνια και εξακολουθεί να παράγει ποιοτικά
κρασιά με την ιδιόκτητη ονομασία Agropin.Το έχει δημιουργήσει ο Βασιλιάς Αλέξανδρος Καρατζόρτζεβιτς το 1928 και το αφιέρωσε στην σύζυγό του Μαρία. Γιαυτό και μέχρι σήμερα φέρει το όνομα Queen Maria. Tα προϊόντα του είναι εξαιρετικά. Μπορούμε να δοκιμάσουμε και αν θέλουμε να αγοράσουμε κρασιά τα οποία ξεκινούν από 3 ευρώ το μπουκάλι. Μετά από όλη αυτή την διαδικασία συνεχίζουμε για τα σύνορα και με τις κατάλληλες στάσεις φτάνουμε στην Αθήνα.

ΠΕΡΙΛΑΜΒΑΝΟΝΤΑΙ:
Πούλμαν υπερυψωμένα τελευταίας τεχνολογίας
Εκδρομές και περιηγήσεις όπως αναφέρονται στο πρόγραμμα
Πληρωμένο το Τελεφερίκ στο όρος Βότνο
3 Διανυκτερεύσεις σε κεντρικό ξενοδοχείο 4****
3 Προγεύματα σε μπουφέ
1 Γεύμα μεσημέρι στην παλιά πόλη δώρο του γραφείου
Αρχηγός συνοδός με γνώσεις
Ασφάλεια αστικής επαγγελματικής ευθύνης

ΔΕΝ ΠΕΡΙΛΑΜΒΑΝΟΝΤΑΙ:
Ποτά στα γεύματα
Είσοδοι σε τυχόν Μουσεία

ΣΗΜ: * Οι κρατήσεις είναι έγκυρες μόνο κατόπιν προκαταβολής του 40% της αξίας του εισιτηρίου. Ακυρώσεις έως 10 Οκτωβρίου.
Για να γίνει η εκδρομή πρέπει 40 άτομα.
Ότι θέλετε στο τηλέφωνο 6936679086. Σπύρος Μαγκανιάρης

Βραδιά διασκέδασης και συνεισφοράς

Το “Ουράνιο Τόξο Αγάπης Αθήνα” ετοιμάζει βραδιά χαράς και διασκέδασης για φιλανθρωπικό σκοπό και είστε όλοι καλεσμένοι!

Φίλοι μας και υποστηρικτές του έργου μας, σας περιμένουμε όλους στις 22/07/2022 στον πανέμορφο κήπο του θεάτρου – πολυχώρου “Χυτήριο”, να σμίξουμε τραγουδώντας και διασκεδάζοντας για φιλανθρωπικό σκοπό!
Θα είναι μια βραδιά γεμάτη Αγάπη, χαρά και πολλά τραγούδια!
Τα έσοδα του “Ουράνιου Τόξου Αγάπης Αθήνα” θα διατεθούν σε τρόφιμα και είδη πρώτης ανάγκης των συνανθρώπων μας που τα έχουν ανάγκη.
Όσο περισσότεροι φίλοι, μας τιμήσετε με την παρουσία σας, τόσο περισσότεροι συνανθρωποί μας θα λάβουν τα είδη πρώτης ανάγκης που στερούνται.
Σας ευχαριστούμε εκ των προτέρων!

Ώρα: 20:30
Τιμές εισιτηρίων κατά άτομο:
12€ με 1 ποτό ή 1 ποτ. Κρασί ή 1 μπύρα.
15€ με κρύο πιάτο αλλαντικών/τυριών &1 ποτ. Κρασί ή 1 μπύρα.

Για τις κρατήσεις και την αγορά των εισιτηρίων, καλείτε στο 2103412313.
Χυτήριο Theatre – Σημείο πολιτισμού.

Στηρίξτε την προσπάθειά μας για να μπορέσουμε κι εμείς να βοηθήσουμε όπου χρειάζεται.
“Αγάπα τον άνθρωπο γιατί είσαι εσύ…”
Ν. Καζαντζάκης

Εθελοντικός φορέας “Ουράνιο Τόξο Αγάπης Αθήνα”

09/07 Μιούζικαλ ΜΑΜΜΑ ΜΙΑ

09/07 Το Ουράνιο Τόξο Αγάπης Πηγαίνει στο MAMMA MIA και είσαστε καλεσμένοι!

Το νούμερο ένα μιούζικαλ στον κόσμο ΜΑΜΜΑ ΜΙΑ έρχεται ξανά στον κήπο του Christmas theatre, με ζωντανή ορχήστρα.

Με πρωταγωνιστές Νάντια Κοντογιώργη, Αλέξανδρος Μπουρδούμης, Αφροδίτη Λιάντου, Γιώργος Χανιώτης, Ντορέτα Παπαδημητρίου, Πηνελόπη Αναστασόπουλου, Ιβάν Σβιταίλο, Ίαν Στρατής, Νίκος Κύρτσος κ ακόμα πολλοί άλλοι που παίζουν.

Ώρα έναρξης 21:00. Τιμή εισιτηρίου 20€ από 34€ στη Β Ζώνη. Για να γίνει η έκπτωση πρέπει 12 άτομα το λιγότερο.

Συμπληρώσετε τα στοιχεία πιο κάτω κ στη θέση μήνυμα θα γράψετε τηλέφωνο κ Α.ΦΜ. σας.
Αν κοπεί απόδειξη επιστροφή χρημάτων δε γίνεται.

Το κάθε άτομο ακόμα κ είναι παιδί θα πρέπει να στείλει ξεχωριστή φόρμα επικοινωνίας.
Τηλ. Σπύρος Μαγκανιάρης 6936679086.

Μπορείτε να κάνετε κατάθεση σε λογαριασμό της Eurobank
GR2802602770000700201564182 κ να γράψετε στη θέση “Μηνύμα” το τηλέφωνο και το Α.Φ.Μ. σας

Μονοήμερη Αλυκές Δροσιάς

Μονοήμερη Αλυκές Δροσιάς.

Το Ουράνιο Τόξο Αγάπης Αθήνα διοργανώνει Μονοήμερη , Κυριακή 03 Ιουλίου και είσαστε όλοι καλεσμένοι!

Μόλις 75 χλμ από Αθήνα, βρίσκεται η υπέροχη παραλία της Δροσιάς, η παραλία Αλυκές ή Ιππόκαμπος όπως την ξέρουν αρκετοί από το όνομα του πρώτου beach bar που άνοιξε στην περιοχή. Με έκταση σχεδόν 1.000 μέτρα και είναι αμμουδερή με πανέμορφη θέα, καθαρή θάλασσα, οργανωμένο το μεγαλύτερο τμήμα της με ομπρέλες, ξαπλώστρες, ντους ενώ είναι κατάλληλη και για μικρά παιδιά, αφού είναι ρηχή (το βάθος αλλάζει ανάλογα με την παλίρροια) και μπορούν να παίξουν αλλά και να κάνουν τις βουτιές τους άφοβα.
Δυσκολεύεσαι να πιστέψεις πρωτοαντικρίζοντας τις Αλυκές ότι είναι δυνατόν να υπάρχει μία παραλία σε απόσταση τόση λίγη από την Χαλκίδα ή ακόμα και την Αθήνα. Είναι οργανωμένη παραλία, έχει ομπρέλες και ξαπλώστρες που τις παραχωρούν δωρεάν* τα μαγαζιά, τα οποία βρίσκονται στο πάνω μέρος της παραλίας και το μόνο που πληρώνεται είναι ότι θα καταναλώσετε. Υπάρχουν φυσικά και σημεία χωρίς ομπρέλες και ξαπλώστρες, όπου μπορείτε να τοποθετήσετε τις δικές σας ομπρέλες. Σαββατοκύριακα ορισμένα μαγαζιά χρεώνουν τις ξαπλώστρες από 3€ έως και 30€ το σετ, οπότε καλό θα ήταν να ρωτήσετε πριν αποφασίσετε που θα καθίσετε.
Μένουμε Αλυκές 4,5 ώρες κ μετά στο λεωφορείο κανονίζουμε αν θέλουμε να πάμε Νέα Αρτάκη η Χαλκίδα ( στο φρούριο που έχει καταπληκτική θέα ) για καφέ κ περπάτημα 3 ώρες.

Λεπτομέρειες για το από πού θα πάρουμε άτομα, μπορείτε να ρωτάτε στο τηλέφωνο.
Σπύρος Μαγκανιάρης 6936679086

Τιμή κάθε ενήλικα 18€.
Παιδιά ( 05 έως 12 ετών ) 16€.

Αναχώρηση από Πειραιά στο ηλεκτρικό τρένο 09:00. Επιστροφή 20:00.

Για να γίνει η εκδρομή 30 άτομα ( παρακαλώ γράψτε Όνομα με επίθετο, τηλέφωνο, email κ προαιρετικά το Α.Φ.Μ. σας).

Για την συμμετοχή σας συμπληρώστε την φόρμα επικοινωνίας που θα βρείτε παρακάτω με το email σας, το ονοματεπώνυμο σας, τον αριθμό των ατόμων και το κινητό σας τηλέφωνο και θα επικοινωνήσουμε μαζί σας.

Τα στοιχεία που θα συμπληρώσετε, θα σταλθούν στο Ουράνιο Τόξο Αγάπης, το οποίο οργανώνει την εκδρομή.

Μονοήμερη κρουαζιέρα Ύδρα, Πόρο, Αίγινα

Μονοήμερη κρουαζιέρα Ύδρα, Πόρο, Αίγινα.

Το Ουράνιο Τόξο Αγάπης Αθήνα διοργανώνει Μονοήμερη κρουαζιέρα, Σάββατο 28 Μαίου και είσαστε όλοι καλεσμένοι!

Περιοχές που θα δούμε:
Ύδρα, Πόρο, Αίγινα.

Αναχώρηση περίπου 08:00 κ επιστροφή περίπου 19:30. Στην τιμή θα υπάρχει κ φαγητό ( μπουφές ), θα υπάρξουν κ λεωφορεία κ από Βασιλικό κ Χαλκίδα. Όσοι ενδιαφέρονται σοβαρά ήδη μπορούν να αρχίσουν να στέλνουν τα στοιχεία τους κ αργότερα θα τα περάσουμε κ στη φόρμα. Η τιμή θα είναι η ακριβής ανάλογα με τα άτομα ( πάνω από 25 ). Μπορείτε να έρθετε κ με δικό σας μεταφορικό στο λιμάνι ( όχι Πειραιά ).

Σάββατο 28 Μαίου 2022

Κρουαζιερόπλοιο Κόσμος.

Αναχώρηση από Μαρίνα Δέλτα Καλλιθέας στις 08:00 π.μ.

Επιβίβαση από 07:00π.μ.

Τιμή πώλησης 60 ευρώ το άτομο.

Net τιμή για ενήλικες 49 ευρώ ( περιλαμβάνει 13% ΦΠΑ), χωρίς μεταφορά.

Net τιμή για παιδιά 5-12 ετών 28.50 ευρώ ( περιλαμβάνει 13% Φπα ) χωρίς μεταφορά.
Σπύρος Μαγκανιάρης 6936679086

Για την συμμετοχή σας συμπληρώστε την φόρμα επικοινωνίας που θα βρείτε παρακάτω με το email σας, το ονοματεπώνυμο σας, τον αριθμό των ατόμων και το κινητό σας τηλέφωνο και θα επικοινωνήσουμε μαζί σας

Τα στοιχεία που θα συμπληρώσετε, θα σταλθούν στο Ουράνιο Τόξο Αγάπης, το οποίο οργανώνει την εκδρομή.

Στοιχεία λογαριασμού
Δικαιούχος: Ουράνιου Τόξου Αγάπης Αθήνα Μη Κερδοσκοπική
Τράπεζα: EUROBANK
IBAN: GR2802602770000700201564182

Remos Villas 2 Διανυκτερεύσεις

Απόλαυσε 2 διανυκτερεύσεις 2 ατόμων (+ 2 παιδιών έως 12 ετών) με πρωινό, σε φανταστική σουίτα με τζάκι στο Remos Villas.

Τοποθεσία 3/5 πηγάδια Νάουσας
Προσφορά: 149€ (από 285€)
Δυνατότητα επιπλέον διανυκτερεύσεων με πρωινό +75€/επιπλέον διανυκτέρευση

Απόκτησε την προσφορά:


Featured Deals

Στο MyConnection ψάχνουμε καθημερινά τις καλύτερες προσφορές στην Ελληνική επικράτεια.
Σε ποιόν δεν αρέσει άλλωστε να κάνει τις αγορές του έξυπνα; Εμείς Τρελενόμαστε!!!
Για αυτόν τον λόγο δημιουργήσαμε την υπηρεσία Featured Deals by MyConnection.
Βρίσκουμε, αξιολογούμε, ξεχωρίζουμε και σου παρουσιάζουμε τις καλύτερες προσφορές που μπορείς να βρεις! Προσφορές που αξίζουν, συμφέρουν, που μπορεί να μην τις βρεις πουθενά αλλού… (Έχουμε και εμείς τις διασυνδέσεις μας!)

Με το Featured Deals βρίσκεις καθημερινά τις καλύτερες προσφορές από μεγάλα brands, αλυσίδες καταστημάτων, eshops, ψαγμένα τοπικά καταστήματα, αλλά και αποκλειστικές προσφορές!

Έχεις λοιπόν και εσύ ενημερωμένη όλη την αγορά στην τσέπη σου!

Διήμερη εκδρομή στην Αιδηψό και Λίμνη Ευβοίας

Διήμερη εκδρομή στην Αιδηψό και στην Λίμνη Ευβοίας.

Το Ουράνιο Τόξο Αγάπης Αθήνα διοργανώνει διήμερη εκδρομή στην Αιδηψό και στην Λίμνη Ευβοίας, Σάββατο 23 Οκτωβρίου – Κυριακή 24 Οκτωβρίου και είσαστε όλοι καλεσμένοι!

Περιοχές που θα δούμε:
Αιδηψός, Λίμνη Ευβοίας και Μονή Γαλατάκη ή άλλο κοντινό μοναστήρι.

Ξεκινάμε από Αθήνα, σταματάμε 45′ στον Άγιο Ιωάννη Ρώσσο και μετά συνεχίζουμε για Αιδηψό.
Διανυκτέρευση εκεί, πρωινό και πάμε Λίμνη Ευβοίας για φαγητό και καφέ. Έπειτα Μόνη Γαλατάκη για 40 λεπτά και ξεκινάμε για επιστροφή με ίσως στάση για μια ώρα Νέα Αρτάκη η Χαλκίδα

Αναχώρηση 09:00

Χρειάζεται πιστοποιητικό εμβολιασμού ή νόσησης ή rapid test τελευταίων 48 ωρών.

Από Αθήνα: 68€ το άτομο. Σε δίκλινο απλό ξενοδοχείο, με πρωινό κ το λεωφορείο.
Από Χαλκίδα: 62€ το άτομο. Σε δίκλινο απλό ξενοδοχείο, με πρωινό κ το λεωφορείο.

Υποχρεωτική η χρήση μάσκας εντός του πούλμαν.

Περισσότερες πληροφορίες για τις στάσεις και την εκδρομή στο τηλέφωνο 6936679086 Σπύρος.

Frank Kotsos photography

Frank Kotsos photography, Φωτογράφος – Υπηρεσίες φωτογραφίας στην Πετρούπολη

Οι αυθόρμητες, γεμάτες συναίσθημα φωτογραφίες του Γάμου σας θα σας συντροφεύουν για μία ζωή. Σίγουρα θέλετε όταν κοιτάζετε την φωτογράφιση του γάμου σας μετά από πολλά χρόνια, να νιώθετε ξανά όλα τα έντονα συναισθήματα που είχατε εκείνη την ημέρα που πρωταγωνιστές ήσασταν μόνο εσείς! Φωτογραφίζουμε εστιάζοντας στην αγάπη σας…