Μονοήμερη εκδρομή Λεβίδι 20 Νοεμβρίου

Το “Ουράνιο Τόξο Αγάπης Αθήνα” σας προσκαλεί στην εκδρομή που ετοίμασε.
20 Νοεμβρίου στο γραφικό Λεβίδι 24€ ανά άτομο.

Αναχώρηση 20 Νοεμβρίου περίπου στις 9:00 το πρωί για το γραφικό Λεβίδι όπου θα κάνουμε στάση για καφεδάκι 1ωρα και 15 λεπτά. Αν χρειαστεί στο ενδιάμεσο στάση σε ΣΕΑ.

Συνεχίζουμε για την Μονή Κερνίτσας, η οποία “ζει” περίπου δέκα αιώνες και θεωρείται το αρχαιότερο μοναστήρι της Αρκαδίας και από τα παλαιότερα της Ελλάδας 1 ωρα επισκεψη.

Αμέσως μετά αναχώρηση για την πανέμορφη Δημητσάνα ένα από τα ομορφότερα και πιο καλοδιατηρημένα χωριά της ορεινής Αρκαδίας, με μοναδική αρχιτεκτονική και παραδοσιακούς ξενώνες.
Ελεύθερος χρόνος για γεύμα (προαιρετικά) 3h.

Αναχώρηση για την κοσμοπολίτικη Βυτίνα, όπου θα απολαύσουμε τον απογευματινό μας καφέ 1 ώρα και 30 λεπτά.

Επιστροφή στην Αθήνα με ενδιαμεση στάση σε ΣΕΑ 25 λεπτά περίπου.
Κάτω υπάρχει η φόρμα. Γράψτε email κ όνομα κ επίθετο κ μέσα στο κουτάκι τηλέφωνο κ περιοχή σας.
Το κάθε άτομο 24€ κ κάθε άτομο ξεχωριστή φόρμα επικοινωνίας.
Τηλέφωνο για ότι θέλετε να ρωτήσετε 6936679086 Σπύρος Μαγκανιάρης

4ήμερη εκδρομή Σκόπια, Τέτοβο, Στόβοι 21/10

Το “Ουράνιο Τόξο Αγάπης Αθήνα” σας προσκαλεί στην εκδρομή που ετοίμασε

21/10 – 24/10

Τιμή 180€.
Μονόκλινο 80€

1η ΜΕΡΑ: ΑΘΗΝΑ STOBI ΣΚΟΠΙΑ

Αναχωρούμε 05:30 από Πειραιά και 0:50 από Ομόνοια. Η πρώτη μας στάση είναι στη Λαμία, και η επόμενη στον Κορινό. Από εκεί και μετά σε μία ώρα και ένα τέταρτο θα βρεθούμε στους Ευζώνους όπου είναι και ο συνοριακός σταθμός. Θα επισκεφτούμε το κατάστημα αφορολογήτων ειδών, θα περάσουμε τις τυπικές συνοριακές διαδικασίες και θα συνεχίσουμε τον δρόμο μας o οποίος είναι μέχρι τα Σκόπια αυτοκινητόδρομος. Σε 75 χλμ. από τα σύνορα θα συναντήσουμε και θα επισκεφτούμε ένα πολύ σημαντικό αρχαιολογικό χώρο, την αρχαία πόλη Στόβοι (STOBI). Οι Στόβοι ήταν αρχαία πόλη της Παιονίας, που στη συνέχεια κατακτήθηκε από τους Μακεδόνες και αργότερα έγινε πρωτεύουσα της ρωμαϊκής επαρχίας. Η πόλη κτίστηκε στο σημείο όπου ο ποταμός Εριγώνας ενώνεται με τον Αξιό, κάτι που της προσέδωσε μεγάλη εμπορική και στρατηγική σημασία. Θα μας εντυπωσιάσουν τα ευρήματα, όπως το Θέατρο, η Βασιλική με το Βαφτιστήριο, τα καταπληκτικά ψηφιδωτά, η Δημόσια Κρήνη, οι Ρωμαϊκές επαύλεις με τα ονόματα των ιδιοκτητών, τα λουτρά κλπ. Συνεχίζουμε τον δρόμο μας και περίπου σε μία ώρα θα βρεθούμε στην πόλη των Σκοπίων. Το ξενοδοχείο μας βρίσκεται ακριβώς στην είσοδο της παλιάς πόλης με τα μαγαζιά και το κέντρο με τον Βαρδάρη και τα δημόσια κτήρια. Διανυκτέρευση.

2η ΜΕΡΑ: ΟΡΟΣ ΒΟΤΝΟ ΤΕΛΕΦΕΡΙΚ ΜΑΤΚΑ ΚΑΝΥΟΝ ΞΕΝΑΓΗΣΗ ΠΟΛΗΣ

Μετά το πρωινό μας αναχωρούμε για το βουνό Βότνο όπου θα πάρουμε το τελεφερίκ να ανέβουμε στην κορυφή που βρίσκεται ο Τεράστιος Σταυρός (φωτίζεται την νύχτα και φαίνεται από παντού). Ο Σταυρός στήθηκε για να θυμίζει τα 2000 χρόνια της Χριστιανοσύνης. Millennium Cross. Η Θέα από ψηλά είναι καταπληκτική. Αφού απολαύσουμε και πάρουμε ωραίες φωτογραφίες, θα αναχωρήσουμε για το φαράγγι Μάτκα. Matka Canyon. Εδώ πρόκειται για ένα τοπίο ασύλληπτης ομορφιάς, γιαυτό τον λόγο προστατεύεται από την UNESCO. Το διασχίζει ο ποταμός Treska και δημιουργεί αρκετές λίμνες με μεγάλο βάθος. Αναφέρεται ως ένα από τα 77 κορυφαία φυσικά αξιοθέατα στον κόσμο. Θα περπατήσουμε πολύ λίγο για να το θαυμάσουμε και μετά όσοι επιθυμούν θα κάνουμε μία βαρκάδα 30 λεπτών για να το απολαύσουμε από μέσα και να πάρουμε καταπληκτικές φωτογραφίες. Αφού πιούμε και ένα καφεδάκι επιστρέψουμε στο πούλμαν με το οποίο θα κάνουμε τον γύρο της πόλης γνωρίζοντας τα κυριότερα κτήρια. Μετά με τα πόδια θα επισκεφτούμε το σπίτι της Μητέρας Τερέζας, την κεντρική πλατεία, την Πέτρινη Οθωμανική γέφυρα και την γέφυρα των καλλιτεχνών, τον ποταμό Βαρδάρη που διασχίζει το κέντρο της πόλης. Ο Βαρδάρης είναι ο Αξιός στην Ελλάδα. Θα δούμε τον παλαιό σιδηροδρομικό σταθμό, την εκκλησία του Σωτήρος και φυσικά θα έχουμε πολύ χρόνο στην παλιά πόλη με τα πάρα πολλά Ανατολικού τύπου μαγαζιά που μπορούμε να ψωνίσουμε. Εδώ σας έχουμε ένα γεύμα δώρο του γραφείου που αποτελείτε από τα διάσημα κεμπάπ τσιτσί και σαλάτα. Το βραδάκι επιστρέφουμε στο ξενοδοχείο μας. Διανυκτέρευση.

3η ΜΕΡΑ: ΣΚΟΠΙΑ ΤΕΤΟΒΟ ΜΟΝΗ ΜΠΙΓΚΟΡΣΚΙ ΛΙΜΝΗ ΜΑΥΡΟΒΟ

Μετά το πρόγευμα αναχωρούμε για την πόλη Τέτοβο. Θα κάνουμε μία βόλτα και στο κέντρο της πόλης και θα γνωρίσουμε το μοναδικό Τζαμί Σαρένα ή χρωματισμένο Τζαμί. Το Σαρένα στέκει εκεί από το 1438. Αρχιτεκτονικά και αισθητικά προκαλεί μεγάλη εντύπωση. Τα χρώματα του είναι καταπληκτικά. Για να φτιαχτεί το χρώμα-στίλβωση της διακόσμησης χρησιμοποιήθηκαν περισσότερα από 30.000 αυγά!
Θα συνεχίσουμε τον δρόμο μας περνώντας δίπλα από την λίμνη του Μαυρόβου και διασχίζοντας το ομώνυμο Εθνικό πάρκο όπου η φύση κάνει πολύ έντονη την παρουσία της σε μία πανδαισία χρωμάτων. Σε λίγο φτάνουμε στο Μοναστήρι του Αγίου Ιωάννη Του Βαπτιστή, (Γιοβάν Μπιγκόρσκι). Η Μονή θεμελιώθηκε το 1020 και το καθολικό της μονής είναι αφιερωμένο στον Τίμιο Πρόδρομο, Άγιο Ιωάννη τον Βαπτιστή. ΘΑ ΠΡΟΣΠΑΘΗΣΟΥΜΕ να έχουμε μία επαφή με τον Ηγούμενο ο οποίος έχει υπηρετήσει στο Άγιο Όρος και μιλάει Ελληνικά. Το μοναστήρι έχει μια μεγάλη συλλογή από ιερά λείψανα, όπως του Ιωάννη του Βαπτιστή , τον Κλήμη της Οχρίδα , του Λαζάρου της Βηθανίας, του Αγίου Στεφάνου, του Αγίου Νικολάου, της Αγίας Βαρβάρας, και μέρος του Τιμίου Σταυρού. Υπάρχει επίσης ένα Εκκλησάκι αφιερωμένο στον Άγιο Λουκά τον Ιατρό, όπου φυλάσσονται λείψανα του Αγίου. Αυτό ανοίγει μόνο στην εορτή του Αγίου που γίνεται μεγάλη λειτουργία. Ένας πολύτιμος θησαυρός του μοναστηριού, είναι η εικόνα του Τιμίου Προδρόμου που χρονολογείται από το 1020 στην οποία αποδίδονται θαυματουργές θεραπευτικές δυνάμεις. Μετά το προσκύνημα μας στο Ιστορικό και πανέμορφο αυτό Μοναστήρι επιστρέφουμε στη λίμνη Μαύροβο όπου θα έχουμε χρόνο για καφέ ή φαγητό ελεύθερα. Αργά το απόγευμα επιστρέφουμε στο ξενοδοχείο μας που είναι μόλις 50 μέτρα από την είσοδο της παλιάς πόλης με τα καταστήματα και τα εστιατόρια. Μπορούμε να κάνουμε τα τελευταία μας ψώνια ή να απολαύσουμε ένα ωραίο δείπνο. (Το φαγητό είναι πολύ φτηνό στην παλιά πόλη, ρωτήστε μας). Το κέντρο των Σκοπίων φωτισμένο θα σας εντυπωσιάσει. Διανυκτέρευση

ΣΗΜΕΙΩΣΗ: Τη Μονή Μπιγκόρσκι μπορούμε να την επισκεπτόμαστε μέχρι τέλος Οκτωβρίου. Αργότερα πιάνουν χιόνια και είναι πολύ δύσκολα για τα πούλμαν. Μετά τον Οκτώβριο βλέπουμε το Τέτοβο και το όμορφο Κουμάνοβο.

4η ΜΕΡΑ: ΣΚΟΠΙΑ ΟΙΝΟΠΟΙΕΙΟ QUEEN MARIA ΑΘΗΝΑ

Μετά το πρωινό μας αναχωρούμε για το χωριό Δεμίρ Καπιά. Εδώ βρίσκεται ένας υπέροχος χώρος που είναι χτισμένο ένα Οινοποιείο. Το οινοποιείο αυτό είναι το παλαιότερο στα Βαλκάνια και εξακολουθεί να παράγει ποιοτικά
κρασιά με την ιδιόκτητη ονομασία Agropin.Το έχει δημιουργήσει ο Βασιλιάς Αλέξανδρος Καρατζόρτζεβιτς το 1928 και το αφιέρωσε στην σύζυγό του Μαρία. Γιαυτό και μέχρι σήμερα φέρει το όνομα Queen Maria. Tα προϊόντα του είναι εξαιρετικά. Μπορούμε να δοκιμάσουμε και αν θέλουμε να αγοράσουμε κρασιά τα οποία ξεκινούν από 3 ευρώ το μπουκάλι. Μετά από όλη αυτή την διαδικασία συνεχίζουμε για τα σύνορα και με τις κατάλληλες στάσεις φτάνουμε στην Αθήνα.

ΠΕΡΙΛΑΜΒΑΝΟΝΤΑΙ:
Πούλμαν υπερυψωμένα τελευταίας τεχνολογίας
Εκδρομές και περιηγήσεις όπως αναφέρονται στο πρόγραμμα
Πληρωμένο το Τελεφερίκ στο όρος Βότνο
3 Διανυκτερεύσεις σε κεντρικό ξενοδοχείο 4****
3 Προγεύματα σε μπουφέ
1 Γεύμα μεσημέρι στην παλιά πόλη δώρο του γραφείου
Αρχηγός συνοδός με γνώσεις
Ασφάλεια αστικής επαγγελματικής ευθύνης

ΔΕΝ ΠΕΡΙΛΑΜΒΑΝΟΝΤΑΙ:
Ποτά στα γεύματα
Είσοδοι σε τυχόν Μουσεία

ΣΗΜ: * Οι κρατήσεις είναι έγκυρες μόνο κατόπιν προκαταβολής του 40% της αξίας του εισιτηρίου. Ακυρώσεις έως 10 Οκτωβρίου.
Για να γίνει η εκδρομή πρέπει 40 άτομα.
Ότι θέλετε στο τηλέφωνο 6936679086. Σπύρος Μαγκανιάρης

Βραδιά διασκέδασης και συνεισφοράς

Το “Ουράνιο Τόξο Αγάπης Αθήνα” ετοιμάζει βραδιά χαράς και διασκέδασης για φιλανθρωπικό σκοπό και είστε όλοι καλεσμένοι!

Φίλοι μας και υποστηρικτές του έργου μας, σας περιμένουμε όλους στις 22/07/2022 στον πανέμορφο κήπο του θεάτρου – πολυχώρου “Χυτήριο”, να σμίξουμε τραγουδώντας και διασκεδάζοντας για φιλανθρωπικό σκοπό!
Θα είναι μια βραδιά γεμάτη Αγάπη, χαρά και πολλά τραγούδια!
Τα έσοδα του “Ουράνιου Τόξου Αγάπης Αθήνα” θα διατεθούν σε τρόφιμα και είδη πρώτης ανάγκης των συνανθρώπων μας που τα έχουν ανάγκη.
Όσο περισσότεροι φίλοι, μας τιμήσετε με την παρουσία σας, τόσο περισσότεροι συνανθρωποί μας θα λάβουν τα είδη πρώτης ανάγκης που στερούνται.
Σας ευχαριστούμε εκ των προτέρων!

Ώρα: 20:30
Τιμές εισιτηρίων κατά άτομο:
12€ με 1 ποτό ή 1 ποτ. Κρασί ή 1 μπύρα.
15€ με κρύο πιάτο αλλαντικών/τυριών &1 ποτ. Κρασί ή 1 μπύρα.

Για τις κρατήσεις και την αγορά των εισιτηρίων, καλείτε στο 2103412313.
Χυτήριο Theatre – Σημείο πολιτισμού.

Στηρίξτε την προσπάθειά μας για να μπορέσουμε κι εμείς να βοηθήσουμε όπου χρειάζεται.
“Αγάπα τον άνθρωπο γιατί είσαι εσύ…”
Ν. Καζαντζάκης

Εθελοντικός φορέας “Ουράνιο Τόξο Αγάπης Αθήνα”

09/07 Μιούζικαλ ΜΑΜΜΑ ΜΙΑ

09/07 Το Ουράνιο Τόξο Αγάπης Πηγαίνει στο MAMMA MIA και είσαστε καλεσμένοι!

Το νούμερο ένα μιούζικαλ στον κόσμο ΜΑΜΜΑ ΜΙΑ έρχεται ξανά στον κήπο του Christmas theatre, με ζωντανή ορχήστρα.

Με πρωταγωνιστές Νάντια Κοντογιώργη, Αλέξανδρος Μπουρδούμης, Αφροδίτη Λιάντου, Γιώργος Χανιώτης, Ντορέτα Παπαδημητρίου, Πηνελόπη Αναστασόπουλου, Ιβάν Σβιταίλο, Ίαν Στρατής, Νίκος Κύρτσος κ ακόμα πολλοί άλλοι που παίζουν.

Ώρα έναρξης 21:00. Τιμή εισιτηρίου 20€ από 34€ στη Β Ζώνη. Για να γίνει η έκπτωση πρέπει 12 άτομα το λιγότερο.

Συμπληρώσετε τα στοιχεία πιο κάτω κ στη θέση μήνυμα θα γράψετε τηλέφωνο κ Α.ΦΜ. σας.
Αν κοπεί απόδειξη επιστροφή χρημάτων δε γίνεται.

Το κάθε άτομο ακόμα κ είναι παιδί θα πρέπει να στείλει ξεχωριστή φόρμα επικοινωνίας.
Τηλ. Σπύρος Μαγκανιάρης 6936679086.

Μπορείτε να κάνετε κατάθεση σε λογαριασμό της Eurobank
GR2802602770000700201564182 κ να γράψετε στη θέση “Μηνύμα” το τηλέφωνο και το Α.Φ.Μ. σας

Μονοήμερη Αλυκές Δροσιάς

Μονοήμερη Αλυκές Δροσιάς.

Το Ουράνιο Τόξο Αγάπης Αθήνα διοργανώνει Μονοήμερη , Κυριακή 03 Ιουλίου και είσαστε όλοι καλεσμένοι!

Μόλις 75 χλμ από Αθήνα, βρίσκεται η υπέροχη παραλία της Δροσιάς, η παραλία Αλυκές ή Ιππόκαμπος όπως την ξέρουν αρκετοί από το όνομα του πρώτου beach bar που άνοιξε στην περιοχή. Με έκταση σχεδόν 1.000 μέτρα και είναι αμμουδερή με πανέμορφη θέα, καθαρή θάλασσα, οργανωμένο το μεγαλύτερο τμήμα της με ομπρέλες, ξαπλώστρες, ντους ενώ είναι κατάλληλη και για μικρά παιδιά, αφού είναι ρηχή (το βάθος αλλάζει ανάλογα με την παλίρροια) και μπορούν να παίξουν αλλά και να κάνουν τις βουτιές τους άφοβα.
Δυσκολεύεσαι να πιστέψεις πρωτοαντικρίζοντας τις Αλυκές ότι είναι δυνατόν να υπάρχει μία παραλία σε απόσταση τόση λίγη από την Χαλκίδα ή ακόμα και την Αθήνα. Είναι οργανωμένη παραλία, έχει ομπρέλες και ξαπλώστρες που τις παραχωρούν δωρεάν* τα μαγαζιά, τα οποία βρίσκονται στο πάνω μέρος της παραλίας και το μόνο που πληρώνεται είναι ότι θα καταναλώσετε. Υπάρχουν φυσικά και σημεία χωρίς ομπρέλες και ξαπλώστρες, όπου μπορείτε να τοποθετήσετε τις δικές σας ομπρέλες. Σαββατοκύριακα ορισμένα μαγαζιά χρεώνουν τις ξαπλώστρες από 3€ έως και 30€ το σετ, οπότε καλό θα ήταν να ρωτήσετε πριν αποφασίσετε που θα καθίσετε.
Μένουμε Αλυκές 4,5 ώρες κ μετά στο λεωφορείο κανονίζουμε αν θέλουμε να πάμε Νέα Αρτάκη η Χαλκίδα ( στο φρούριο που έχει καταπληκτική θέα ) για καφέ κ περπάτημα 3 ώρες.

Λεπτομέρειες για το από πού θα πάρουμε άτομα, μπορείτε να ρωτάτε στο τηλέφωνο.
Σπύρος Μαγκανιάρης 6936679086

Τιμή κάθε ενήλικα 18€.
Παιδιά ( 05 έως 12 ετών ) 16€.

Αναχώρηση από Πειραιά στο ηλεκτρικό τρένο 09:00. Επιστροφή 20:00.

Για να γίνει η εκδρομή 30 άτομα ( παρακαλώ γράψτε Όνομα με επίθετο, τηλέφωνο, email κ προαιρετικά το Α.Φ.Μ. σας).

Για την συμμετοχή σας συμπληρώστε την φόρμα επικοινωνίας που θα βρείτε παρακάτω με το email σας, το ονοματεπώνυμο σας, τον αριθμό των ατόμων και το κινητό σας τηλέφωνο και θα επικοινωνήσουμε μαζί σας.

Τα στοιχεία που θα συμπληρώσετε, θα σταλθούν στο Ουράνιο Τόξο Αγάπης, το οποίο οργανώνει την εκδρομή.

Διπλωματικές Εργασίες – MasterPen

ΔΙΠΛΩΜΑΤΙΚΕΣ ΕΡΓΑΣΙΕΣ – ΣΥΓΓΡΑΦΗ ΔΙΠΛΩΜΑΤΙΚΩΝ ΕΡΓΑΣΙΩΝ ΑΠΟ ΤΟΥΣ MASTERS ΣΤΗ ΦΟΡΜΟΥΛΑ ΤΗΣ ΑΚΑΔΗΜΑΪΚΗΣ ΣΥΓΓΡΑΦΗΣ
Παρέχουμε υψηλής ποιότητας υποστήριξη μεταπτυχιακών φοιτητών στην εκπόνηση σε Διπλωματικές Εργασίες, οποιουδήποτε επιστημονικού πεδίου των Πανεπιστημίων της Ελλάδας, Κύπρου και του εξωτερικού σε τιμές που δεν θα υπερβούν τον προϋπολογισμό σας!
Εμπιστεύεστε το Φοιτητικό Φροντιστήριο MasterPen διότι παρέχουμε διπλωματικές εργασίες οι οποίες πληρούν τις προδιαγραφές ποιότητας που είναι αποδεκτές από την επιστημονική κοινότητα.
Οι διπλωματικές εργασίες εκπονούνται με σεβασμό προς τα επιστημονικά ήθη και την ακαδημαϊκή δεοντολογία και δεν παραβιάζουμε πνευματικά δικαιώματα.

Η MasterPen είναι η μοναδική εταιρεία που ζητάει από τον πελάτη να κοστολογήσει την εργασία του!

Γιατί η MasterPen πάντα πρωτοπορεί και ποτέ δεν ακολουθεί!

Λόγω της τεράστιας εμπειρίας μας και του άριστου οργανωτικού μας μοντέλου καταφέραμε να χτυπήσουμε τις τιμές και όχι την ποιότητα!

Διότι η MasterPen είναι ένα BRAND και όχι μία ακόμη ιστοσελίδα στο διαδίκτυο που προσφέρει υπηρεσίες σε χαμηλές τιμές χωρίς ποιότητα!

Πληρωμή σε 2 – 4 δόσεις

2 – 4 τμηματικές παραδόσεις!

Έλεγχος της παραγγελίας από τον πελάτη

Δίκαιες τιμές! Αδιαπραγμάτευτη Ποιότητα!

Αξιόπιστες Υπηρεσίες από εγγεγραμμένη εταιρεία

Καταγράφουμε Ρεκόρ Ικανοποίησης πελατών στην εκπόνηση Διπλωματικών Εργασιών διότι:
ΑΡΤΙΑ ΔΟΜΗΜΕΝΗ ΦΟΡΜΑ ΔΩΡΕΑΝ ΚΟΣΤΟΛΟΓΗΣΗΣ
Διαθέτουμε την πιο άρτια δομημένη φόρμα δωρεάν κοστολόγησης προκειμένου να έχουμε πλήρη εικόνα των απαιτήσεων της εργασίας σας με στόχο την εξασφάλιση της επιτυχίας της. Ζητούμε να μας παρέχετε όλες τις απαραίτητες πληροφορίες για να σας δώσουμε υπεύθυνα την προσφορά μας καθώς εμείς δεν επιβάλουμε κρυφές χρεώσεις κατόπιν σύναψης της συνεργασίας. Εμείς δεν αντιμετωπίζουμε τους πελάτες μας ως αριθμούς, ως μία ακόμη συναλλαγή που αυξάνει την κερδοφορία μας αλλά είμαστε επαγγελματίες και στόχος μας είναι η επίτευξη του καλύτερου δυνατού αποτελέσματος και η μέγιστη ικανοποίηση των πελατών μας.

ΕΠΙΛΟΓΗ ΤΟΥ ΚΑΤΑΛΛΗΛΟΥ ΣΥΓΓΡΑΦΕΑ
Καθώς στόχος μας δεν είναι να πάρουμε την προκαταβολή από τον πελάτη χωρίς να μας ενδιαφέρει το αποτέλεσμα, ζητούμε από κάθε συγγραφέα που καταθέτει προσφορά να μας διαβεβαιώσει για την πλήρη κατανόηση των απαιτήσεων της παραγγελίας. Θα λάβετε προσφορά από εμάς μόνο εφόσον ο συγγραφέας που προτίθεται να αναλάβει την υποστήριξη στη συγγραφή της εργασίας σας έχει κριθεί ως κατάλληλος βάσει του ακαδημαϊκού του επιπέδου, των θετικών αξιολογήσεων που λαμβάνει από τους πελάτες μας, του τομέα ειδίκευσης του και μας έχει διαβεβαιώσει ότι μπορεί να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της με υπευθυνότητα και συνέπεια.

ΑΥΣΤΗΡΟΣ ΕΛΕΓΧΟΣ ΤΗΣ ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΑΣ
Έχουμε ενστερνιστεί μια πολιτική η οποία υποστηρίζει ότι η επιτυχία μιας εταιρείας και των συνεργασιών της με τους πελάτες και συνεργάτες της στηρίζεται στον απόλυτο έλεγχο κάθε σταδίου της συνεργασίας και στην άριστη οργανωτική δομή. Εμείς δεν δημιουργήσαμε σύστημα διαχείρισης των παραγγελιών από τους συγγραφείς μας. Ως εταιρεία που σέβεται τους πελάτες της και κάθε ευρώ που λαμβάνει από αυτούς διατηρεί τον απόλυτο έλεγχο κάθε παραγγελίας και επιτελεί το έργο της με υπευθυνότητα. Κάθε παραγγελία ελέγχεται τόσο από εμάς όσο και από τους πελάτες μας ούτως ώστε να εξασφαλίσουμε την επιτυχία κάθε παραγγελίας και την επικοινωνία μεταξύ των μερών χωρίς προβλήματα και άγχος.

ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΕΣ ΧΩΡΙΣ ΑΓΧΟΣ ΓΙΑ ΤΟ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ
Με σκοπό την επίτευξη του καλύτερου δυνατού αποτελέσματος φροντίζουμε να κάνουμε τα πράγματα σωστά από την πρώτη φορά και η απόκλιση από το προσδοκώμενο για εσάς αποτέλεσμα να μην υπερβαίνει το 5%.

Σύμφωνα με την πολιτική Customer order tracking και Progressive Delivery πραγματοποιούνται τμηματικές παραδόσεις προκειμένου να έχετε εικόνα και τον έλεγχο της παραγγελίας σας. Κατά την προοδευτική παράδοση, σας παρέχουμε τη δυνατότητα αξιολόγησης του εκάστοτε προσχεδίου όπως και της ενδεικτικής βιβλιογραφίας προκειμένου να λαμβάνουμε την ανατροφοδότηση σας έγκαιρα και να προβαίνουμε σε αναθεώρηση του εφόσον κρίνεται αναγκαίο.

Μόλις το έργο ολοκληρωθεί το τμήμα ποιοτικού ελέγχου προβαίνει σε διεξοδικό έλεγχο λογοκλοπής με λογισμικό ανίχνευσης λογοκλοπής υψηλής ακρίβειας.

PREMIUM ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ ΣΕ ΤΙΜΕΣ ΑΣΥΝΑΓΩΝΙΣΤΕΣ
Αρχή απαράβατη από την ίδρυση της εταιρείας μας είναι οι διαφανείς συνεργασίες και οι δίκαιες τιμές.

Τα προγράμματα εκπτώσεων που παρέχουμε είναι τα εξής:

20% ΕΚΠΤΩΣΗ ΣΤΗΝ 1Η ΕΡΓΑΣΙΑ ΣΑΣ
Πελάτης για πρώτη φορά; Καλωσορίσατε! Θα λάβετε έκπτωση της τάξεως του 20%!

25% ΕΚΠΤΩΣΗ ΣΤOΥΣ ΑΦΟΣΙΩΜΕΝΟΥΣ ΠΕΛΑΤΕΣ ΜΑΣ
Αγαπητέ μας πελάτη θα σας ανταμείψουμε για την αφοσίωση σας και θα σας παρέχουμε 25% έκπτωση σε κάθε νέα παραγγελία σας!

ΕΚΠΤΩΣΗ ΣΕ ΜΑΖΙΚΕΣ ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΕΣ
Για εσάς που θέλετε να μας αναθέσετε πάνω από 2 εργασίες προσφέρουμε έως 25% έκπτωση!

ΕΚΠΤΩΣΗ ΣΕ ΟΜΑΔΙΚΕΣ ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΕΣ
Αν μας συστήσετε σε φίλους σου και αναθέσουν κι εκείνοι την εργασία τους σε εμάς θα λάβετε όλοι έκπτωση!

TAKE FIVE ΥΠΗΡΕΣΙΑ – ΓΙΑ VIP ΦΟΙΤΗΤΕΣ
Είναι η VIP υπηρεσία που προσφέρουμε στους εκλεκτούς πελάτες μας που μας έχουν αναθέσει άνω των 5 εργασιών τους. Αυτούς τους πελάτες τους τιμούμε για την εμπιστοσύνη και την προτίμηση και τους ανταμείβουμε με την υπηρεσία TAKE FIVE. Στην 6η εργασία, ανεξαρτήτως έκτασης, ακαδημαϊκού επιπέδου και πολυπλοκότητας θα σας παράσχουμε έναν από τους 5-star συγγραφείς για να σας βοηθήσει στη συγγραφή της εργασίας σας στη basic τιμή με στόχο τη 5 star βαθμολογία σας.

ΠΡΩΤΟΤΥΠΕΣ ΕΡΓΑΣΙΕΣ ΧΩΡΙΣ ΛΟΓΟΚΛΟΠΗ
Οι συγγραφείς της ομάδας μας επιδεικνύουν απόλυτη συμμόρφωση με τον κώδικα ηθικής και επιστημονικής δεοντολογίας και δεν προβαίνουν σε επισφαλείς πρακτικές που συνιστούν ζήτημα λογοκλοπής. Δεν επιδεικνύουμε καμία ανοχή στη λογοκλοπή και ελέγχουμε όλα τα έργα για κειμενική ομοιότητα με το μόνο αξιόπιστο και αποδεκτό από την ακαδημαϊκή κοινότητα λογισμικό, το Turnitin, ώστε το ποσοστό λογοκλοπής να μην υπερβαίνει το επιτρεπτό όριο που θέτει το πανεπιστήμιο σας. Κατά την παράδοση της παραγγελίας σας θα σας στείλουμε μια δωρεάν αναφορά πρωτοτυπίας προκειμένου να βεβαιωθείτε για την αυθεντικότητα του έργου σας.

ΣΥΓΓΡΑΦΕΙΣ ΑΠΟ ΚΑΤΑΞΙΩΜΕΝΑ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΑ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΤΟΥ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟΥ
Επιλέγουμε τους ακαδημαϊκούς συγγραφείς μας βάσει μιας αυστηρής διαδικασίας αξιολόγησης που δίνει έμφαση σε κρίσιμες πτυχές: Προσόντα, Απόδοση, Πρωτοτυπία και Ποιότητα. Οι συγγραφείς μας έχουν αποφοιτήσει από φημισμένα πανεπιστήμια της Ελλάδας, Κύπρου, Ηνωμένου Βασιλείου, Γερμανίας, Γαλλίας, Αυστρίας, Ισπανίας και των Η.Π.Α. και διαθέτουν τουλάχιστον 1 μεταπτυχιακό ή διδακτορικό τίτλο προκειμένου να υποστηρίξουμε τους σπουδαστές που φοιτούν σε πανεπιστήμια της Ελλάδας και του εξωτερικού σε πανεπιστημιακές εργασίες όλων των ακαδημαϊκών επιπέδων στην ελληνική, αγγλική, γερμανική, γαλλική και ισπανική γλώσσα.

Υποστήριξη σε Διπλωματικές Εργασίες από ερευνητές με εκτεταμένες ερευνητικές δεξιότητες
Στη MasterPen λαμβάνετε υποστήριξη στη συγγραφή παντός τύπου Διπλωματικών Εργασιών (Βιβλιογραφικές, Ερευνητικές, Πειραματικές, Κώδικα, Υπολογιστικές κ.ο.κ) , βάσει του οδηγού και των προδιαγραφών συγγραφής εργασιών που θέτει το πανεπιστήμιο σας ώστε να διασφαλιστεί ένα υψηλό επίπεδο τόσο επιστημονικής δεοντολογίας στο περιεχόμενο της εργασίας όσο και ποιότητας στην παρουσίαση των πληροφοριών.

Ενδεικτικά, αναλαμβάνουμε διπλωματικές εργασίες των κάτωθι επιστημονικών κλάδων:

Εργασίες Ανθρωπιστικών Επιστημών

Φιλολογία
Παιδαγωγικά
Ιστορία
Εργασίες Εφαρμοσμένων Επιστημών

Μηχανική
Επιστήμες Υγείας
Νομική
Πληροφορική
Μαθηματικά
Στατιστική
Εργασίες Φυσικών Επιστημών

Περιβαλλοντικές επιστήμες
Χημεία
Φυσική
Εργασίες Κοινωνικών Επιστημών

Οικονομικά
Διοίκηση επιχειρήσεων
Marketing
Ψυχολογία
Επισημαίνουμε ότι ακολουθούνται οι βασικές αρχές που πρέπει να διέπουν μια επιστημονική εργασία, ώστε να εξασφαλίζεται η ακαδημαϊκή δεοντολογία, όπως και το σύστημα βιβλιογραφικών αναφορών (ΑPA, Harvard, Chicago, Vancouver, MLA κτλ.) που ορίζει το πανεπιστήμιο σας.

Αποστείλετε email στο [email protected]

Διπλωματικές Εργασίες

Πτυχιακές Εργασίες – MasterPen

ΠΤΥΧΙΑΚΕΣ ΕΡΓΑΣΙΕΣ – ΣΥΓΓΡΑΦΗ ΠΤΥΧΙΑΚΩΝ ΕΡΓΑΣΙΩΝ
Παρέχουμε υψηλής ποιότητας υποστήριξη προπτυχιακών φοιτητών στην εκπόνηση σε Πτυχιακές Εργασίες, οποιουδήποτε επιστημονικού πεδίου των Πανεπιστημίων της Ελλάδας, Κύπρου και του εξωτερικού σε τιμές που δεν θα υπερβούν τον προϋπολογισμό σας.
Εμπιστεύεστε το Φοιτητικό Φροντιστήριο MasterPen διότι εμείς έχουμε αποδείξει ότι τηρούμε τον κώδικα ορθής επιστημονικής πρακτικής και παρέχουμε Πτυχιακές Εργασίες με επιστημονική αξία.

Η MasterPen είναι η μοναδική εταιρεία που ζητάει από τον πελάτη να κοστολογήσει την εργασία του!

Γιατί η MasterPen πάντα πρωτοπορεί και ποτέ δεν ακολουθεί!

Λόγω της τεράστιας εμπειρίας μας και του άριστου οργανωτικού μας μοντέλου καταφέραμε να χτυπήσουμε τις τιμές και όχι την ποιότητα!

Διότι η MasterPen είναι ένα BRAND και όχι μία ακόμη ιστοσελίδα στο διαδίκτυο που προσφέρει υπηρεσίες σε χαμηλές τιμές χωρίς ποιότητα!

Πληρωμή σε 2 – 4 δόσεις

2 – 4 τμηματικές παραδόσεις!

Έλεγχος της παραγγελίας από τον πελάτη

Δίκαιες τιμές! Αδιαπραγμάτευτη Ποιότητα!

Αξιόπιστες Υπηρεσίες από εγγεγραμμένη εταιρεία

Εμείς ξεχωρίζουμε και στην υποστήριξη φοιτητών σε Πτυχιακές Εργασίες διότι:
ΑΡΤΙΑ ΔΟΜΗΜΕΝΗ ΦΟΡΜΑ ΔΩΡΕΑΝ ΚΟΣΤΟΛΟΓΗΣΗΣ
Διαθέτουμε την πιο άρτια δομημένη φόρμα δωρεάν κοστολόγησης προκειμένου να έχουμε πλήρη εικόνα των απαιτήσεων της εργασίας σας με στόχο την εξασφάλιση της επιτυχίας της. Ζητούμε να μας παρέχετε όλες τις απαραίτητες πληροφορίες για να σας δώσουμε υπεύθυνα την προσφορά μας καθώς εμείς δεν επιβάλουμε κρυφές χρεώσεις κατόπιν σύναψης της συνεργασίας. Εμείς δεν αντιμετωπίζουμε τους πελάτες μας ως αριθμούς, ως μία ακόμη συναλλαγή που αυξάνει την κερδοφορία μας αλλά είμαστε επαγγελματίες και στόχος μας είναι η επίτευξη του καλύτερου δυνατού αποτελέσματος και η μέγιστη ικανοποίηση των πελατών μας.

ΕΠΙΛΟΓΗ ΤΟΥ ΚΑΤΑΛΛΗΛΟΥ ΣΥΓΓΡΑΦΕΑ
Καθώς στόχος μας δεν είναι να πάρουμε την προκαταβολή από τον πελάτη χωρίς να μας ενδιαφέρει το αποτέλεσμα, ζητούμε από κάθε συγγραφέα που καταθέτει προσφορά να μας διαβεβαιώσει για την πλήρη κατανόηση των απαιτήσεων της παραγγελίας. Θα λάβετε προσφορά από εμάς μόνο εφόσον ο συγγραφέας που προτίθεται να αναλάβει την υποστήριξη στη συγγραφή της εργασίας σας έχει κριθεί ως κατάλληλος βάσει του ακαδημαϊκού του επιπέδου, των θετικών αξιολογήσεων που λαμβάνει από τους πελάτες μας, του τομέα ειδίκευσης του και μας έχει διαβεβαιώσει ότι μπορεί να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της με υπευθυνότητα και συνέπεια.

ΑΥΣΤΗΡΟΣ ΕΛΕΓΧΟΣ ΤΗΣ ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΑΣ
Έχουμε ενστερνιστεί μια πολιτική η οποία υποστηρίζει ότι η επιτυχία μιας εταιρείας και των συνεργασιών της με τους πελάτες και συνεργάτες της στηρίζεται στον απόλυτο έλεγχο κάθε σταδίου της συνεργασίας και στην άριστη οργανωτική δομή. Εμείς δεν δημιουργήσαμε σύστημα διαχείρισης των παραγγελιών από τους συγγραφείς μας. Ως εταιρεία που σέβεται τους πελάτες της και κάθε ευρώ που λαμβάνει από αυτούς διατηρεί τον απόλυτο έλεγχο κάθε παραγγελίας και επιτελεί το έργο της με υπευθυνότητα. Κάθε παραγγελία ελέγχεται τόσο από εμάς όσο και από τους πελάτες μας ούτως ώστε να εξασφαλίσουμε την επιτυχία κάθε παραγγελίας και την επικοινωνία μεταξύ των μερών χωρίς προβλήματα και άγχος.

ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΕΣ ΧΩΡΙΣ ΑΓΧΟΣ ΓΙΑ ΤΟ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ
Με σκοπό την επίτευξη του καλύτερου δυνατού αποτελέσματος φροντίζουμε να κάνουμε τα πράγματα σωστά από την πρώτη φορά και η απόκλιση από το προσδοκώμενο για εσάς αποτέλεσμα να μην υπερβαίνει το 5%.

Σύμφωνα με την πολιτική Customer order tracking και Progressive Delivery πραγματοποιούνται τμηματικές παραδόσεις προκειμένου να έχετε εικόνα και τον έλεγχο της παραγγελίας σας. Κατά την προοδευτική παράδοση, σας παρέχουμε τη δυνατότητα αξιολόγησης του εκάστοτε προσχεδίου όπως και της ενδεικτικής βιβλιογραφίας προκειμένου να λαμβάνουμε την ανατροφοδότηση σας έγκαιρα και να προβαίνουμε σε αναθεώρηση του εφόσον κρίνεται αναγκαίο.

Μόλις το έργο ολοκληρωθεί το τμήμα ποιοτικού ελέγχου προβαίνει σε διεξοδικό έλεγχο λογοκλοπής με λογισμικό ανίχνευσης λογοκλοπής υψηλής ακρίβειας.

PREMIUM ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ ΣΕ ΤΙΜΕΣ ΑΣΥΝΑΓΩΝΙΣΤΕΣ
Αρχή απαράβατη από την ίδρυση της εταιρείας μας είναι οι διαφανείς συνεργασίες και οι δίκαιες τιμές.

Τα προγράμματα εκπτώσεων που παρέχουμε είναι τα εξής:

20% ΕΚΠΤΩΣΗ ΣΤΗΝ 1Η ΕΡΓΑΣΙΑ ΣΑΣ
Πελάτης για πρώτη φορά; Καλωσορίσατε! Θα λάβετε έκπτωση της τάξεως του 20%!

25% ΕΚΠΤΩΣΗ ΣΤOΥΣ ΑΦΟΣΙΩΜΕΝΟΥΣ ΠΕΛΑΤΕΣ ΜΑΣ
Αγαπητέ μας πελάτη θα σας ανταμείψουμε για την αφοσίωση σας και θα σας παρέχουμε 25% έκπτωση σε κάθε νέα παραγγελία σας!

ΕΚΠΤΩΣΗ ΣΕ ΜΑΖΙΚΕΣ ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΕΣ
Για εσάς που θέλετε να μας αναθέσετε πάνω από 2 εργασίες προσφέρουμε έως 25% έκπτωση!

ΕΚΠΤΩΣΗ ΣΕ ΟΜΑΔΙΚΕΣ ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΕΣ
Αν μας συστήσετε σε φίλους σου και αναθέσουν κι εκείνοι την εργασία τους σε εμάς θα λάβετε όλοι έκπτωση!

TAKE FIVE ΥΠΗΡΕΣΙΑ – ΓΙΑ VIP ΦΟΙΤΗΤΕΣ
Είναι η VIP υπηρεσία που προσφέρουμε στους εκλεκτούς πελάτες μας που μας έχουν αναθέσει άνω των 5 εργασιών τους. Αυτούς τους πελάτες τους τιμούμε για την εμπιστοσύνη και την προτίμηση και τους ανταμείβουμε με την υπηρεσία TAKE FIVE. Στην 6η εργασία, ανεξαρτήτως έκτασης, ακαδημαϊκού επιπέδου και πολυπλοκότητας θα σας παράσχουμε έναν από τους 5-star συγγραφείς για να σας βοηθήσει στη συγγραφή της εργασίας σας στη basic τιμή με στόχο τη 5 star βαθμολογία σας.

ΠΡΩΤΟΤΥΠΕΣ ΕΡΓΑΣΙΕΣ ΧΩΡΙΣ ΛΟΓΟΚΛΟΠΗ
Οι συγγραφείς της ομάδας μας επιδεικνύουν απόλυτη συμμόρφωση με τον κώδικα ηθικής και επιστημονικής δεοντολογίας και δεν προβαίνουν σε επισφαλείς πρακτικές που συνιστούν ζήτημα λογοκλοπής. Δεν επιδεικνύουμε καμία ανοχή στη λογοκλοπή και ελέγχουμε όλα τα έργα για κειμενική ομοιότητα με το μόνο αξιόπιστο και αποδεκτό από την ακαδημαϊκή κοινότητα λογισμικό, το Turnitin, ώστε το ποσοστό λογοκλοπής να μην υπερβαίνει το επιτρεπτό όριο που θέτει το πανεπιστήμιο σας. Κατά την παράδοση της παραγγελίας σας θα σας στείλουμε μια δωρεάν αναφορά πρωτοτυπίας προκειμένου να βεβαιωθείτε για την αυθεντικότητα του έργου σας.

ΣΥΓΓΡΑΦΕΙΣ ΑΠΟ ΚΑΤΑΞΙΩΜΕΝΑ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΑ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΤΟΥ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟΥ
Επιλέγουμε τους ακαδημαϊκούς συγγραφείς μας βάσει μιας αυστηρής διαδικασίας αξιολόγησης που δίνει έμφαση σε κρίσιμες πτυχές: Προσόντα, Απόδοση, Πρωτοτυπία και Ποιότητα. Οι συγγραφείς μας έχουν αποφοιτήσει από φημισμένα πανεπιστήμια της Ελλάδας, Κύπρου, Ηνωμένου Βασιλείου, Γερμανίας, Γαλλίας, Αυστρίας, Ισπανίας και των Η.Π.Α. και διαθέτουν τουλάχιστον 1 μεταπτυχιακό ή διδακτορικό τίτλο προκειμένου να υποστηρίξουμε τους σπουδαστές που φοιτούν σε πανεπιστήμια της Ελλάδας και του εξωτερικού σε πανεπιστημιακές εργασίες όλων των ακαδημαϊκών επιπέδων στην ελληνική, αγγλική, γερμανική, γαλλική και ισπανική γλώσσα.

ΖΗΤΗΣΤΕ ΚΟΣΤΟΛΟΓΗΣΗ ΤΗΣ ΕΡΓΑΣΙΑΣ ΣΑΣ
ΚΑΘΟΔΗΓΗΣΗ ΣΤΗΝ ΕΚΠΟΝΗΣΗ ΠΤΥΧΙΑΚΩΝ ΕΡΓΑΣΙΩΝ
Πτυχιακές Εργασίες Προπτυχιακών Προγραμμάτων των Πανεπιστημίων της Ελλάδας, Κύπρου και του εξωτερικού

Παρέχουμε υποστήριξη στη συγγραφή παντός είδους Πτυχιακών Εργασιών (Βιβλιογραφικές, Ερευνητικές, Πειραματικές, Κώδικα, Υπολογιστικές κ.ο.κ), βάσει του οδηγού συγγραφής και των προδιαγραφών που θέτει το πανεπιστήμιο σας ώστε να επιτευχθεί ένα υψηλό επίπεδο ποιότητας του έργου σας.

Διενεργούμε όλα τα είδη ερευνών τα οποία διακρίνονται:

Ως προς τον επιδιωκόμενο επιστημονικό σκοπό (περιγραφική, ερμηνευτική, πιλοτική)
Ως προς το είδος των δεδομένων της έρευνας (ποιοτική, ποσοτική)
Ως προς το είδος της λογικής ανάλυσης που χρησιμοποιούμε (απαγωγική, επαγωγική)
Ως προς τον αριθμό των ατόμων του δείγματος/πληθυσμού (δειγματοληπτική, δημοσκόπηση, μελέτη περίπτωσης)
Ως προς τον χώρο που διεξάγεται (εργαστηριακή, βιβλιογραφική).
Η συλλογή των δεδομένων πραγματοποιείται με:

Πρωτογενή έρευνα (ερωτηματολόγια, συνεντεύξεις, παρατήρηση),
Δευτερογενή έρευνα (βιβλία, επιστημονικά άρθρα, δημοσιευμένες εκθέσεις, δημοσκοπήσεις, απογραφές και ηλεκτρονικές βάσεις δεδομένων).
Ενδεικτικά, αναλαμβάνουμε υποστήριξη σε πτυχιακές εργασίες των κάτωθι επιστημονικών κλάδων:

Εργασίες Ανθρωπιστικών Επιστημών

Φιλολογία
Παιδαγωγικά
Ιστορία
Εργασίες Εφαρμοσμένων Επιστημών

Μηχανική
Επιστήμες Υγείας
Νομική
Πληροφορική
Μαθηματικά
Στατιστική
Εργασίες Φυσικών Επιστημών

Περιβαλλοντικές επιστήμες
Χημεία
Φυσική
Εργασίες Κοινωνικών Επιστημών

Οικονομικά
Διοίκηση επιχειρήσεων
Marketing
Ψυχολογία
Επισημαίνουμε ότι ακολουθούνται οι βασικές αρχές που πρέπει να διέπουν μια επιστημονική εργασία, ώστε να εξασφαλίζεται η ακαδημαϊκή δεοντολογία, όπως και το σύστημα βιβλιογραφικών αναφορών (ΑPA, Harvard, Chicago, Vancouver, MLA κτλ.) που ορίζει το πανεπιστήμιο σας.
Αποστείλετε email στο [email protected]
https://masterpen.gr/ptychiakes-ergasies/

Φοιτητικές Εργασίες – MasterPen

ΣΥΓΓΡΑΦΙΚΗ ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΗ ΣΕ ΦΟΙΤΗΤΙΚΕΣ ΕΡΓΑΣΙΕΣ – ΠΤΥΧΙΑΚΕΣ ΕΡΓΑΣΙΕΣ – ΔΙΠΛΩΜΑΤΙΚΕΣ ΕΡΓΑΣΙΕΣ ΑΠΟ ΤΟΥΣ MASTERS ΣΤΗ ΦΟΡΜΟΥΛΑ ΤΗΣ ΑΚΑΔΗΜΑΪΚΗΣ ΣΥΓΓΡΑΦΗΣ
Παρέχουμε υψηλής ποιότητας υποστήριξη στην εκπόνηση σε παντός είδους Φοιτητικές Εργασίες, προπτυχιακού και μεταπτυχιακού επιπέδου, οποιουδήποτε επιστημονικού πεδίου των Πανεπιστημίων της Ελλάδας, Κύπρου και του εξωτερικού σε τιμές που δεν θα υπερβούν τον προϋπολογισμό σας!
Εμπιστεύεστε το Φοιτητικό Φροντιστήριο MasterPen για κάθε φοιτητική εργασία διότι στη MasterPen έχουμε ορίσει παραμέτρους ποιότητας και κατευθυντήριες γραμμές για όλους τους συγγραφείς της ομάδας μας για να διασφαλίσουμε ότι το έργο που λαμβάνετε είναι πρωτότυπο και πληροί τα υψηλότερα ακαδημαϊκά πρότυπα.

Η MasterPen είναι η μοναδική εταιρεία που ζητάει από τον πελάτη να κοστολογήσει την εργασία του!

Γιατί η MasterPen πάντα πρωτοπορεί και ποτέ δεν ακολουθεί!

Λόγω της τεράστιας εμπειρίας μας και του άριστου οργανωτικού μας μοντέλου καταφέραμε να χτυπήσουμε τις τιμές και όχι την ποιότητα!

Διότι η MasterPen είναι ένα BRAND και όχι μία ακόμη ιστοσελίδα στο διαδίκτυο που προσφέρει υπηρεσίες σε χαμηλές τιμές χωρίς ποιότητα!

Πληρωμή σε 2 – 4 δόσεις

2 – 4 τμηματικές παραδόσεις!

Έλεγχος της παραγγελίας από τον πελάτη

Δίκαιες τιμές! Αδιαπραγμάτευτη Ποιότητα!

Αξιόπιστες Υπηρεσίες από εγγεγραμμένη εταιρεία

Καταγράφουμε Ρεκόρ Ικανοποίησης πελατών διότι:
ΑΡΤΙΑ ΔΟΜΗΜΕΝΗ ΦΟΡΜΑ ΔΩΡΕΑΝ ΚΟΣΤΟΛΟΓΗΣΗΣ
Διαθέτουμε την πιο άρτια δομημένη φόρμα δωρεάν κοστολόγησης προκειμένου να έχουμε πλήρη εικόνα των απαιτήσεων της εργασίας σας με στόχο την εξασφάλιση της επιτυχίας της. Ζητούμε να μας παρέχετε όλες τις απαραίτητες πληροφορίες για να σας δώσουμε υπεύθυνα την προσφορά μας καθώς εμείς δεν επιβάλουμε κρυφές χρεώσεις κατόπιν σύναψης της συνεργασίας. Εμείς δεν αντιμετωπίζουμε τους πελάτες μας ως αριθμούς, ως μία ακόμη συναλλαγή που αυξάνει την κερδοφορία μας αλλά είμαστε επαγγελματίες και στόχος μας είναι η επίτευξη του καλύτερου δυνατού αποτελέσματος και η μέγιστη ικανοποίηση των πελατών μας.

ΕΠΙΛΟΓΗ ΤΟΥ ΚΑΤΑΛΛΗΛΟΥ ΣΥΓΓΡΑΦΕΑ
Καθώς στόχος μας δεν είναι να πάρουμε την προκαταβολή από τον πελάτη χωρίς να μας ενδιαφέρει το αποτέλεσμα, ζητούμε από κάθε συγγραφέα που καταθέτει προσφορά να μας διαβεβαιώσει για την πλήρη κατανόηση των απαιτήσεων της παραγγελίας. Θα λάβετε προσφορά από εμάς μόνο εφόσον ο συγγραφέας που προτίθεται να αναλάβει την υποστήριξη στη συγγραφή της εργασίας σας έχει κριθεί ως κατάλληλος βάσει του ακαδημαϊκού του επιπέδου, των θετικών αξιολογήσεων που λαμβάνει από τους πελάτες μας, του τομέα ειδίκευσης του και μας έχει διαβεβαιώσει ότι μπορεί να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της με υπευθυνότητα και συνέπεια.

ΑΥΣΤΗΡΟΣ ΕΛΕΓΧΟΣ ΤΗΣ ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΑΣ
Έχουμε ενστερνιστεί μια πολιτική η οποία υποστηρίζει ότι η επιτυχία μιας εταιρείας και των συνεργασιών της με τους πελάτες και συνεργάτες της στηρίζεται στον απόλυτο έλεγχο κάθε σταδίου της συνεργασίας και στην άριστη οργανωτική δομή. Εμείς δεν δημιουργήσαμε σύστημα διαχείρισης των παραγγελιών από τους συγγραφείς μας. Ως εταιρεία που σέβεται τους πελάτες της και κάθε ευρώ που λαμβάνει από αυτούς διατηρεί τον απόλυτο έλεγχο κάθε παραγγελίας και επιτελεί το έργο της με υπευθυνότητα. Κάθε παραγγελία ελέγχεται τόσο από εμάς όσο και από τους πελάτες μας ούτως ώστε να εξασφαλίσουμε την επιτυχία κάθε παραγγελίας και την επικοινωνία μεταξύ των μερών χωρίς προβλήματα και άγχος.

ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΕΣ ΧΩΡΙΣ ΑΓΧΟΣ ΓΙΑ ΤΟ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ
Με σκοπό την επίτευξη του καλύτερου δυνατού αποτελέσματος φροντίζουμε να κάνουμε τα πράγματα σωστά από την πρώτη φορά και η απόκλιση από το προσδοκώμενο για εσάς αποτέλεσμα να μην υπερβαίνει το 5%.

Σύμφωνα με την πολιτική Customer order tracking και Progressive Delivery πραγματοποιούνται τμηματικές παραδόσεις προκειμένου να έχετε εικόνα και τον έλεγχο της παραγγελίας σας. Κατά την προοδευτική παράδοση, σας παρέχουμε τη δυνατότητα αξιολόγησης του εκάστοτε προσχεδίου όπως και της ενδεικτικής βιβλιογραφίας προκειμένου να λαμβάνουμε την ανατροφοδότηση σας έγκαιρα και να προβαίνουμε σε αναθεώρηση του εφόσον κρίνεται αναγκαίο.

Μόλις το έργο ολοκληρωθεί το τμήμα ποιοτικού ελέγχου προβαίνει σε διεξοδικό έλεγχο λογοκλοπής με λογισμικό ανίχνευσης λογοκλοπής υψηλής ακρίβειας.

PREMIUM ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ ΣΕ ΤΙΜΕΣ ΑΣΥΝΑΓΩΝΙΣΤΕΣ
Αρχή απαράβατη από την ίδρυση της εταιρείας μας είναι οι διαφανείς συνεργασίες και οι δίκαιες τιμές.

Τα προγράμματα εκπτώσεων που παρέχουμε είναι τα εξής:

20% ΕΚΠΤΩΣΗ ΣΤΗΝ 1Η ΕΡΓΑΣΙΑ ΣΑΣ
Πελάτης για πρώτη φορά; Καλωσορίσατε! Θα λάβετε έκπτωση της τάξεως του 20%!

25% ΕΚΠΤΩΣΗ ΣΤOΥΣ ΑΦΟΣΙΩΜΕΝΟΥΣ ΠΕΛΑΤΕΣ ΜΑΣ
Αγαπητέ μας πελάτη θα σας ανταμείψουμε για την αφοσίωση σας και θα σας παρέχουμε 25% έκπτωση σε κάθε νέα παραγγελία σας!

ΕΚΠΤΩΣΗ ΣΕ ΜΑΖΙΚΕΣ ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΕΣ
Για εσάς που θέλετε να μας αναθέσετε πάνω από 2 εργασίες προσφέρουμε έως 25% έκπτωση!

ΕΚΠΤΩΣΗ ΣΕ ΟΜΑΔΙΚΕΣ ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΕΣ
Αν μας συστήσετε σε φίλους σου και αναθέσουν κι εκείνοι την εργασία τους σε εμάς θα λάβετε όλοι έκπτωση!

TAKE FIVE ΥΠΗΡΕΣΙΑ – ΓΙΑ VIP ΦΟΙΤΗΤΕΣ
Είναι η VIP υπηρεσία που προσφέρουμε στους εκλεκτούς πελάτες μας που μας έχουν αναθέσει άνω των 5 εργασιών τους. Αυτούς τους πελάτες τους τιμούμε για την εμπιστοσύνη και την προτίμηση και τους ανταμείβουμε με την υπηρεσία TAKE FIVE. Στην 6η εργασία, ανεξαρτήτως έκτασης, ακαδημαϊκού επιπέδου και πολυπλοκότητας θα σας παράσχουμε έναν από τους 5-star συγγραφείς για να σας βοηθήσει στη συγγραφή της εργασίας σας στη basic τιμή με στόχο τη 5 star βαθμολογία σας.

ΠΡΩΤΟΤΥΠΕΣ ΕΡΓΑΣΙΕΣ ΧΩΡΙΣ ΛΟΓΟΚΛΟΠΗ
Οι συγγραφείς της ομάδας μας επιδεικνύουν απόλυτη συμμόρφωση με τον κώδικα ηθικής και επιστημονικής δεοντολογίας και δεν προβαίνουν σε επισφαλείς πρακτικές που συνιστούν ζήτημα λογοκλοπής. Δεν επιδεικνύουμε καμία ανοχή στη λογοκλοπή και ελέγχουμε όλα τα έργα για κειμενική ομοιότητα με το μόνο αξιόπιστο και αποδεκτό από την ακαδημαϊκή κοινότητα λογισμικό, το Turnitin, ώστε το ποσοστό λογοκλοπής να μην υπερβαίνει το επιτρεπτό όριο που θέτει το πανεπιστήμιο σας. Κατά την παράδοση της παραγγελίας σας θα σας στείλουμε μια δωρεάν αναφορά πρωτοτυπίας προκειμένου να βεβαιωθείτε για την αυθεντικότητα του έργου σας.

ΣΥΓΓΡΑΦΕΙΣ ΑΠΟ ΚΑΤΑΞΙΩΜΕΝΑ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΑ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΤΟΥ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟΥ
Επιλέγουμε τους ακαδημαϊκούς συγγραφείς μας βάσει μιας αυστηρής διαδικασίας αξιολόγησης που δίνει έμφαση σε κρίσιμες πτυχές: Προσόντα, Απόδοση, Πρωτοτυπία και Ποιότητα. Οι συγγραφείς μας έχουν αποφοιτήσει από φημισμένα πανεπιστήμια της Ελλάδας, Κύπρου, Ηνωμένου Βασιλείου, Γερμανίας, Γαλλίας, Αυστρίας, Ισπανίας και των Η.Π.Α. και διαθέτουν τουλάχιστον 1 μεταπτυχιακό ή διδακτορικό τίτλο προκειμένου να υποστηρίξουμε τους σπουδαστές που φοιτούν σε πανεπιστήμια της Ελλάδας και του εξωτερικού σε πανεπιστημιακές εργασίες όλων των ακαδημαϊκών επιπέδων στην ελληνική, αγγλική, γερμανική, γαλλική και ισπανική γλώσσα.

Υποστήριξη σε παντός είδους Φοιτητικές Εργασίες από υψηλά καταρτισμένους συγγραφείς
Παρέχουμε συγγραφική υποστήριξη σε παντός είδους Φοιτητικές Εργασίες:

Εργασίες Εξαμήνου (Βιβλιογραφικές, Ερευνητικές, Πειραματικές, Κώδικα, Υπολογιστικές κ.ο.κ)
Πτυχιακές Εργασίες (Βιβλιογραφικές, Ερευνητικές, Πειραματικές, Κώδικα, Υπολογιστικές κ.ο.κ)
Διπλωματικές Εργασίες (Βιβλιογραφικές, Ερευνητικές, Πειραματικές, Κώδικα, Υπολογιστικές κ.ο.κ)
Ερευνητικά Άρθρα (Με Πρωτογενή έρευνα, Άρθρα ανασκόπησης – Δευτερογενή έρευνα).
Εκθέσεις/Reports (Case Study Reports, Project Reports, Research reports, Business Reports, Experimental / Lab Reports).
Εργασίες Ανάλυσης δεδομένων με στατιστικά προγράμματα
Εργασίες Κώδικα με τη χρήση γλώσσας προγραμματισμού όπως Javascript, Python, Java, PHP, C#, Swift, R, Ruby, C and C++, Matlab, TypeScript, SQL, HTML, Rust.
Επισημαίνουμε ότι ακολουθούνται οι κανόνες που αφορούν στην επιστημονική / ακαδημαϊκή συγγραφή ώστε το έργο να ευθυγραμμίζεται με τους κανόνες της ακαδημαϊκής ακεραιότητας και τις αρχές της επιστημονικής δεοντολογίας.

Διενεργούμε όλα τα είδη ερευνών τα οποία διακρίνονται:

Ως προς τον επιδιωκόμενο επιστημονικό σκοπό (περιγραφική, ερμηνευτική, πιλοτική)
Ως προς το είδος των δεδομένων της έρευνας (ποιοτική, ποσοτική)
Ως προς το είδος της λογικής ανάλυσης που χρησιμοποιούμε (απαγωγική, επαγωγική)
Ως προς τον αριθμό των ατόμων του δείγματος/πληθυσμού (δειγματοληπτική, δημοσκόπηση, μελέτη περίπτωσης)
Ως προς τον χώρο που διεξάγεται (εργαστηριακή, βιβλιογραφική).
Η συλλογή των δεδομένων πραγματοποιείται με:

Πρωτογενή έρευνα (ερωτηματολόγια, συνεντεύξεις),
Δευτερογενή έρευνα (βιβλία, επιστημονικά άρθρα, δημοσιευμένες εκθέσεις, δημοσκοπήσεις, απογραφές και ηλεκτρονικές βάσεις δεδομένων).
Μπορούμε να αναλάβουμε πέραν της ερευνητικής διαδικασίας:

Συλλογή ποσοτικών δεδομένων
Κατασκευή ερωτηματολογίων
Ενδεικτικά γνωστικά αντικείμενα που αναλαμβάνουμε:

Εργασίες Ανθρωπιστικών Επιστημών

Φιλολογία
Παιδαγωγικά
Ιστορία
Εργασίες Εφαρμοσμένων Επιστημών

Μηχανική
Επιστήμες Υγείας
Νομική
Πληροφορική
Μαθηματικά
Στατιστική
Εργασίες Φυσικών Επιστημών

Περιβαλλοντικές επιστήμες
Χημεία
Φυσική
Εργασίες Κοινωνικών Επιστημών

Οικονομικά
Διοίκηση επιχειρήσεων
Marketing
Ψυχολογία
Διαδικασία συνεργασίας
ΖΗΤΕΙΣΤΕ ΚΟΣΤΟΛOΓΗΣΗ ΤΗΣ ΕΡΓΑΣΙΑΣ ΣΑΣ. ΕΙΝΑΙ ΔΩΡΕΑΝ
Συμπληρώστε τη φόρμα ”Δωρεάν Κοστολόγηση Εργασίας” την οποία θα βρείτε σε κάθε σελίδα μας.

ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΠΡΟΣΦΟΡΑΣ
Κατόπιν αξιολόγησης των απαιτήσεων της εργασίας θα στείλουμε στο e-mail σας τη χαμηλότερη προσφορά μεταξύ αυτών που θα λάβουμε από τους συγγραφείς που ειδικεύονται στον τομέα των σπουδών σας.

ΑΠΟΔΟΧΗ ΠΡΟΣΦΟΡΑΣ
Αποστείλετε μήνυμα αποδοχής της προσφοράς μας και εμείς σας κοινοποιούμε με κάθε λεπτομέρεια τη διαδικασία συνεργασίας. Κάθε καταβολή δόσης αντιστοιχεί σε καταβολή αντίστοιχης έκτασης έργου προκειμένου να εξασφαλιστούμε όχι μόνο εμείς αλλά και εσείς.

ΕΛΕΓΧΟΣ ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΑΣ
Λαμβάνετε την ενδεικτική βιβλιογραφία και τη δομή προς έγκριση. Στη συνέχεια πραγματοποιούνται τμηματικές παραδόσεις προκειμένου να έχετε εικόνα για την πορεία του έργου. Κατά την προοδευτική παράδοση, σας παρέχουμε τη δυνατότητα αξιολόγησης του εκάστοτε προσχεδίου ώστε να λαμβάνουμε την ανατροφοδότηση σας έγκαιρα και να προβαίνουμε σε αναθεώρηση του εφόσον κρίνεται αναγκαίο.

ΟΛΟΚΛΗΡΩΣΗ ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΑΣ
Όταν η ομάδα ποιοτικού ελέγχου ολοκληρώσει τον έλεγχο λογοκλοπής του τελικού προσχεδίου, καλείστε να προβείτε στην αποπληρωμή του. Κατόπιν επιβεβαίωσης της αποπληρωμής, θα λάβετε την παραγγελία σας με μια πλήρη αναφορά πρωτοτυπίας για να βεβαιωθείτε ότι το έργο είναι αυθεντικό.
Αποστείλετε email στο [email protected]
Website: https://masterpen.gr/

Μονοήμερη κρουαζιέρα Ύδρα, Πόρο, Αίγινα

Μονοήμερη κρουαζιέρα Ύδρα, Πόρο, Αίγινα.

Το Ουράνιο Τόξο Αγάπης Αθήνα διοργανώνει Μονοήμερη κρουαζιέρα, Σάββατο 28 Μαίου και είσαστε όλοι καλεσμένοι!

Περιοχές που θα δούμε:
Ύδρα, Πόρο, Αίγινα.

Αναχώρηση περίπου 08:00 κ επιστροφή περίπου 19:30. Στην τιμή θα υπάρχει κ φαγητό ( μπουφές ), θα υπάρξουν κ λεωφορεία κ από Βασιλικό κ Χαλκίδα. Όσοι ενδιαφέρονται σοβαρά ήδη μπορούν να αρχίσουν να στέλνουν τα στοιχεία τους κ αργότερα θα τα περάσουμε κ στη φόρμα. Η τιμή θα είναι η ακριβής ανάλογα με τα άτομα ( πάνω από 25 ). Μπορείτε να έρθετε κ με δικό σας μεταφορικό στο λιμάνι ( όχι Πειραιά ).

Σάββατο 28 Μαίου 2022

Κρουαζιερόπλοιο Κόσμος.

Αναχώρηση από Μαρίνα Δέλτα Καλλιθέας στις 08:00 π.μ.

Επιβίβαση από 07:00π.μ.

Τιμή πώλησης 60 ευρώ το άτομο.

Net τιμή για ενήλικες 49 ευρώ ( περιλαμβάνει 13% ΦΠΑ), χωρίς μεταφορά.

Net τιμή για παιδιά 5-12 ετών 28.50 ευρώ ( περιλαμβάνει 13% Φπα ) χωρίς μεταφορά.
Σπύρος Μαγκανιάρης 6936679086

Για την συμμετοχή σας συμπληρώστε την φόρμα επικοινωνίας που θα βρείτε παρακάτω με το email σας, το ονοματεπώνυμο σας, τον αριθμό των ατόμων και το κινητό σας τηλέφωνο και θα επικοινωνήσουμε μαζί σας

Τα στοιχεία που θα συμπληρώσετε, θα σταλθούν στο Ουράνιο Τόξο Αγάπης, το οποίο οργανώνει την εκδρομή.

Στοιχεία λογαριασμού
Δικαιούχος: Ουράνιου Τόξου Αγάπης Αθήνα Μη Κερδοσκοπική
Τράπεζα: EUROBANK
IBAN: GR2802602770000700201564182

Νέα Συλλογή – Τσάντες Silver Polo

Η νέα συλλογή Άνοιξη-Καλοκαίρι 2022 της Silver Polo είναι εδώ! Δείτε τώρα τα νέα σχέδια σε τσάντες και πορτοφόλια και αποκτήστε τα με έκπτωση λανσαρίσματος! Δείτε τα εδώ: https://www.cappellieborse.gr/products-c-0.html?company14=1