Τι είναι το MyConnection

Είναι

Γρήγορη πλοήγηση:


Η πλαρφόρμα


Πως λειτουργεί


Για καταναλωτές


Για επιχειρήσεις

Το MyConnection είναι μια πλατφόρμα που συνδέει τους καταναλωτές με τις τοπικές επιχειρήσεις.

Συνδυάζει όλα τα οφέλη επαγγελματικού οδηγού, ιστοσελίδας προσφορών, site προνομίων, οδηγό πόλεως και ιστοσελίδας επιχείρησης σε έναν πρακτικό καταναλωτικό οδηγό.

Με μία μόνο πλατφόρμα μπορείτε να ψωνίζετε έξυπνα, να επωφελείστε από προσφορές (χωρίς κουπόνια, κάρτες, κρατήσεις και κωδικούς) και να επικοινωνείτε εύκολα και γρήγορα με τις επιχειρήσεις που σας ενδιαφέρουν.

Ακόμα μπορείτε να ανακαλύπτετε ενδιαφέρουσες επιχειρήσεις, να “ακολουθείτε” αγαπημένες επιχειρήσεις και να ενημερώνεστε άμεσα από αυτές, καθώς και να πλοηγήστε προς τις επιχειρήσεις που επιλέγετε, με το πάτημα ενός κουμπιού μέσω χάρτη.

Τέλος ψωνίζοντας από συμβεβλημένες επιχειρήσεις σε περιόδους που έχουμε ενεργές προωθητικές ενέργειες, κερδίζετε πλούσια δώρα!

Η πλατφόρμα αποτελείται από την ιστοσελίδα www.myconnection.gr και τις εφαρμογές για android και ios συσκευές.

Πως λειτουργεί;

Μέσα από το MyConnection οι καταναλωτές ενημερώνονται για την αγορά γύρω τους, ανακαλύπτουν επιχειρήσεις και επωφελούνται από προσφορές χωρίς κουπόνια, κάρτες και κωδικούς. Οι προσφορές και τα στοιχεία των επιχειρήσεων είναι πάντα ενημερωμένα καθώς συμπληρώνονται και ενημερώνονται από τον εκάστοτε επιχειρηματία.

MyConnection on

Για τους καταναλωτές

Α) Μέσα από την ιστοσελίδα (χρήση από υπολογιστή, tablet, κινητό τηλέφωνο και smart TV)

Μπορείτε να εισέλθετε στο myconnection πληκτρολογώντας www.myconnection.gr στην γραμμή διεύθυνσης του περιηγητή σας.
Στο επάνω μέρος της ιστοσελίδας μας βρίσκεται η γραμμή μενού. Για είσοδο από κινητά και tablet θα βρείτε το μενού στο κουμπί “Ξ” επάνω δεξιά.

Καταστήματα

Στην πρώτη επιλογή του μενού θα βρείτε τα καταστήματα. Σε αυτήν την καρτέλα θα βρείτε τις συμβεβλημένες επιχειρήσεις σε όλη την Ελλάδα.
Για να βρείτε τις επιχειρήσεις σε συγκεκριμένη περιοχή επιλέξτε τα “φίλτρα” (για προβολή από υπολογιστή τα φίλτρα βρίσκονται στην αριστερή πλευρά και στα κινητά βρίσκονται πάνω από τα αποτελέσματα στην αριστερή πλευρά) και επιλέξτε την περιοχή που σας ενδιαφέρει. Με την επιλογή σας θα σας εμφανίσει μόνο τις επιχειρήσεις που βρίσκονται σε αυτή την περιοχή. Μπορείτε να επιλέξετε και την “κατηγορίες επιχείρησης” ώστε να βρείτε μόνο τον τύπο των επιχειρήσεων που σας ενδιαφέρουν πχ καφετέριες, φούρνους, κατάστημα παπουτσιών κ.τ.λ.
Στα αποτελέσματα θα βρείτε τις επιχειρήσεις με τις ακόλουθες πληροφορίες: Λογότυπο επιχείρησης, Τίτλος, Γενική εικόνα, Κατηγορία και Περιοχή. Επίσης στην δεξιά πλευρά θα βρείτε τον χάρτη με τα σημεία των επιχειρήσεων που εμφανίζονται στα αποτελέσματα.
Κάνοντας κλικ στην επιχείρηση που σας ενδιαφέρει, θα μεταβείτε στο προφίλ / καταχώρηση της επιχείρησης. Μέσα στο προφίλ θα βρείτε εικόνες της επιχείρησης, την περιγραφή, στοιχεία επικοινωνίας καθώς και όλες τις ενεργές προσφορές τις επιχείρησης. Μπορείτε να επικοινωνήσετε ηλεκτρονικά με την επιχείρηση, να την ακολουθήσετε και να ανατρέχετε άμεσα σε αυτήν (εφόσον γραφτείτε και είστε συνδεδεμένοι), να ενημερωθείτε με τις πληροφορίες της και να μεταβείτε προς αυτήν με το πάτημα ενός κουμπιού μέσω χάρτη.

Προσφορές

Στην δεύτερη επιλογή του μενού θα βρείτε τις προσφορές των καταστημάτων. Σε αυτήν την καρτέλα θα βρείτε τις προσφορές των συμβεβλημένων επιχειρήσεων σε όλη την Ελλάδα.
Για να βρείτε τις προσφορές σε συγκεκριμένη περιοχή επιλέξτε τα “φίλτρα” (για προβολή από υπολογιστή τα φίλτρα βρίσκονται στην αριστερή πλευρά και στα κινητά βρίσκονται πάνω από τα αποτελέσματα στην αριστερή πλευρά) και επιλέξτε την περιοχή που σας ενδιαφέρει. Με την επιλογή σας θα σας εμφανίσει μόνο τις προσφορές που βρίσκονται σε αυτή την περιοχή. Μπορείτε να επιλέξετε και την “κατηγορία προσφοράς” ώστε να βρείτε μόνο τον τύπο των προσφορών που σας ενδιαφέρουν πχ προσφορές από καφετέριες, φούρνους, κατάστημα παπουτσιών κ.τ.λ.
Στα αποτελέσματα θα βρείτε τις προσφορές με τις ακόλουθες πληροφορίες: Λογότυπο επιχείρησης, Τίτλος προσφοράς, Γενική εικόνα προσφοράς, Κατηγορία, Περιοχή καθώς και σε πόση ώρα σταματάει να ισχύει η προσφορά. Επίσης στην δεξιά πλευρά θα βρείτε τον χάρτη με τα σημεία των επιχειρήσεων που έχουν ενεργή προσφορά.
Κάνοντας κλικ στην προσφορά που σας ενδιαφέρει, θα μεταβείτε στην προσφορά. Μέσα στο προφίλ θα βρείτε εικόνες της προσφοράς, την περιγραφή, στοιχεία επικοινωνίας, την διάρκεια που θα είναι ενεργή η προσφορά καθώς και σύνδεσμο προς το προφίλ της επιχείρησης. Για να επωφεληθείτε από την προσφορά, ακολουθείτε τις πληροφορίες που αναφέρει στην προσφορά η εκάστοτε επιχείρηση. Συνήθως μπορείτε να επωφεληθείτε από την προσφορά απλώς πηγαίνοντας στην επιχείρηση και ενημερώνοντας πως βρήκατε την προσφορά στο MyConnection, ή επικοινωνώντας με την επιχείρηση τηλεφωνικά ή ηλεκτρονικά και ενημερώνοντας πως βρήκατε την προσφορά στο MyConnection.

Β) Μέσα από τις εφαρμογές για Android και IOS Συσκευές

MyConnection APP

Κατεβάστε την εφαρμογή για android και ios συσκευές. Θα βρείτε την εφαρμογή στο Google Play και στο APP Store.
Έχοντας την εφαρμογή του MyConnection στο κινητό σας, έχετε όλη την αγορά στην τσέπη σας.
Κατά την πρώτη σας είσοδο επιτρέψτε στην εφαρμογή τον εντοπισμό της θέσης. Με αυτήν την επιλογή θα εμφανίζονται οι επιχειρήσεις και οι προσφορές που είναι κοντά σας (από προεπιλογή έχει ρυθμιστεί ακτίνα 10χιλίομετρα από εσάς. Μπορείτε να αυξομειώσετε την απόσταση από τα φίλτρα), καθώς και θα ενημερώνεστε σε πραγματικό χρόνο από την απόσταση σας από την επιχείρηση.

Προσφορές

Στην πρώτη επιλογή του μενού θα βρείτε τις προσφορές των καταστημάτων. Σε αυτήν την καρτέλα θα βρείτε τις προσφορές των συμβεβλημένων επιχειρήσεων που βρίσκονται κοντά σας (σε απόσταση που έχετε δηλώσει στα φίλτρα).
Για να βρείτε τις προσφορές σε συγκεκριμένη περιοχή επιλέξτε τα “φίλτρα” επάνω δεξιά και επιλέξτε την περιοχή που σας ενδιαφέρει. Με την επιλογή σας θα σας εμφανίσει μόνο τις προσφορές που βρίσκονται σε αυτή την περιοχή. Μπορείτε να επιλέξετε και την “κατηγορία προσφοράς” ώστε να βρείτε μόνο τον τύπο των προσφορών που σας ενδιαφέρουν πχ προσφορές από καφετέριες, φούρνους, κατάστημα παπουτσιών κ.τ.λ.
Στα αποτελέσματα θα βρείτε τις προσφορές με τις ακόλουθες πληροφορίες: Λογότυπο επιχείρησης, Τίτλος προσφοράς, Γενική εικόνα προσφοράς, Κατηγορία, Περιοχή, σε πόση ώρα λήγει να ισχύει η προσφορά καθώς και την πραγματική απόσταση από εσάς.
Κάνοντας κλικ στην προσφορά που σας ενδιαφέρει, θα μεταβείτε στην προσφορά. Μέσα στο προφίλ θα βρείτε εικόνες της προσφοράς, την περιγραφή, στοιχεία επικοινωνίας, την διάρκεια που θα είναι ενεργή η προσφορά καθώς και σύνδεσμο προς το προφίλ της επιχείρησης. Για να επωφεληθείτε από την προσφορά, ακολουθείτε τις πληροφορίες που αναφέρει στην προσφορά η εκάστοτε επιχείρηση. Συνήθως μπορείτε να επωφεληθείτε από την προσφορά απλώς πηγαίνοντας στην επιχείρηση και ενημερώνοντας πως βρήκατε την προσφορά στο MyConnection, ή επικοινωνώντας με την επιχείρηση τηλεφωνικά ή ηλεκτρονικά και ενημερώνοντας πως βρήκατε την προσφορά στο MyConnection.

Καταστήματα

Στην δεύτερη επιλογή του μενού θα βρείτε τα καταστήματα. Σε αυτήν την καρτέλα θα βρείτε τις συμβεβλημένες επιχειρήσεις που βρίσκονται κοντά σας (σε απόσταση που έχετε δηλώσει στα φίλτρα).
Για να βρείτε τις επιχειρήσεις σε συγκεκριμένη περιοχή επιλέξτε τα “φίλτρα” επάνω δεξιά και επιλέξτε την περιοχή που σας ενδιαφέρει. Με την επιλογή σας θα σας εμφανίσει μόνο τις επιχειρήσεις που βρίσκονται σε αυτή την περιοχή. Μπορείτε να επιλέξετε και την “κατηγορίες επιχείρησης” ώστε να βρείτε μόνο τον τύπο των επιχειρήσεων που σας ενδιαφέρουν πχ καφετέριες, φούρνους, κατάστημα παπουτσιών κ.τ.λ.
Στα αποτελέσματα θα βρείτε τις επιχειρήσεις με τις ακόλουθες πληροφορίες: Λογότυπο επιχείρησης, Τίτλος, Γενική εικόνα, Κατηγορία και Περιοχή καθώς και την πραγματική απόσταση που βρίσκεται η επιχείρηση από την θέση σας.
Κάνοντας κλικ στην επιχείρηση που σας ενδιαφέρει, θα μεταβείτε στο προφίλ / καταχώρηση της επιχείρησης. Μέσα στο προφίλ θα βρείτε εικόνες της επιχείρησης, την περιγραφή, στοιχεία επικοινωνίας καθώς και όλες τις ενεργές προσφορές τις επιχείρησης. Μπορείτε να επικοινωνήσετε ηλεκτρονικά με την επιχείρηση, να την ακολουθήσετε και να ανατρέχετε άμεσα σε αυτήν, να ενημερωθείτε με τις πληροφορίες της και να μεταβείτε προς αυτήν με το πάτημα ενός κουμπιού μέσω χάρτη.

Χάρτης

Στην τρίτη επιλογή του μενού θα βρείτε τον χάρτη. Σε αυτήν την καρτέλα θα βρείτε τις συμβεβλημένες επιχειρήσεις και τις ενεργές προσφορές που βρίσκονται κοντά σας (σε απόσταση που έχετε δηλώσει στα φίλτρα).
Για να βρείτε τις προσφορές και τις επιχειρήσεις σε συγκεκριμένη περιοχή επιλέξτε τα “φίλτρα” επάνω δεξιά και επιλέξτε την περιοχή που σας ενδιαφέρει. Με την επιλογή σας θα σας εμφανίσει μόνο τις προσφορές και επιχειρήσεις που βρίσκονται σε αυτή την περιοχή. Μπορείτε να επιλέξετε και την “κατηγορία προσφοράς” /κατηγορία επιχείρησης ώστε να βρείτε μόνο τον τύπο των προσφορών/επιχειρήσεων που σας ενδιαφέρουν πχ καφετέριες, φούρνους, κατάστημα παπουτσιών κ.τ.λ.

Push Notifications

Μπορείτε να ενημερώνεστε σε πραγματικό χρόνο για προσφορές που σας ενδιαφέρουν από τις επιχειρήσεις. Αυτή η υπηρεσία είναι καινοτόμα και παρέχεται στους καταναλωτές δωρεάν. Έχοντας δηλώσει πως ενδιαφέρεστε να λαμβάνετε ειδοποιήσεις push notifications, όταν μια επιχείρηση επιλέγει να ενημερώσει το κοινό μέσα από την υπηρεσία push notification και βρίσκεστε στην περιοχή που επέλεξε η επιχείρηση να ενημερώσει, λαμβάνεται την προσφορά με ειδοποίηση. Με αυτόν τον τρόπο δεν πρόκειται να χάσετε κάποια σημαντική προσφορά που θα σας ενδιαφέρει, σε πραγματικό χρόνο. Από προεπιλογή αυτή η δυνατότητα θα είναι ενεργή από την στιγμή που θα εγκαταστήσετε την εφαρμογή. Αν δεν επιθυμείτε να λαμβάνεται ειδοποιήσεις push notifications από συγκεκριμένη κατηγορία προσφορών ή δεν θέλετε να λαμβάνετε καθόλου push notifications, μπορείτε από το μενού δεξιά στην εφαρμογή “Ξ” να επιλέξετε “Ρυθμίσεις push” και να απενεργοποιήσετε τις κατηγορίες που δεν σας ενδιαφέρουν ή και όλες τις ειδοποιήσεις.

Για τις επιχειρήσεις

Χωρίς να χρειάζεστε εξεζητημένες γνώσεις, απευθυνθείτε άμεσα σε υπάρχων πλήθος καταναλωτών. Αυξήστε τους τζίρους σας και την αναγνωρισιμότητα σας. Οι καταναλωτές ενημερώνονται για την επιχείρηση σας και τα προϊόντα / υπηρεσίες / προσφορές σας, 24ώρες το 24ώρο. Μέχρι πρότινος μπορεί να μην σας γνώριζαν, όμως τώρα θα σας μάθουν. Στις επόμενες αγορές τους θα σας επιλέγουν και δεν θα ξανά “ξενιτευτούν” σε ανταγωνιστές σας σε άλλες περιοχές.
Αναρτήστε τις προσφορές σας και παροτρύνετε τους καταναλωτές να ψωνίζουν από εσάς, χωρίς να χρειάζεται να αγοράζουν/εκτυπώνουν κουπόνια, χωρίς να χρειάζεται να αγοράζουν εκπτωτικούς κωδικούς και χωρίς να χρειάζονται κάρτες μέλους.
Αυξήστε τις πωλήσεις σας, τον τζίρο σας και την αναγνωρισιμότητα σας.
Ξεστοκάρετε προϊόντα.
Δεν έχετε πωλήσεις, κρατήσεις και πελάτες; Δημιουργήστε μια προσφορά και στείλτε την άμεσα στα κινητά των καταναλωτών της περιοχής σας, σε ακτίνα που επιλέγετε. Η προσφορά σας θα φτάσει αμέσως στα κινητά των καταναλωτών που έχουν την εφαρμογή και βρίσκονται στην περιοχή, ακόμα και αν έχουν κλειστή την εφαρμογή. Έτσι θα ενημερωθούν άμεσα και θα αποκτήσετε τους πελάτες την ώρα που τους θέλετε!
Παράδειγμα χρήσης της υπηρεσίας Push Notification:
Έχετε εστιατόριο, είναι περασμένη η ώρα και τα τραπέζια δεν είναι γεμάτα. Οι εργαζόμενοι σας είναι στις θέσεις τους έτοιμοι να εξυπηρετήσουν και πιθανότατα να είναι αρνητική ημέρα βάση εσόδων. Μέχρι εχθές δεν θα μπορούσατε να κάνετε κάτι για να αλλάξετε το κλίμα. Σήμερα μπορείτε!
Συνδέεστε στο MyConnection, αναρτάται προσφορά και επιλέγετε να την στείλετε με Push Notification στην περιοχή και στην ακτίνα που επιθυμείτε. Η προσφορά σας θα παραδοθεί την ίδια στιγμή στα κινητά των καταναλωτών που βρίσκονται στην περιοχή, ακόμα και αν έχουν κλειστή την εφαρμογή. Με αυτόν τον τρόπο μπορείτε να αποκτήσετε πελάτες την ώρα ακριβώς που τους χρειάζεστε. Θα δουν έγκαιρα την προσφορά σας; Εσείς πόσες φορές καθυστερήσατε να δείτε κάποια ειδοποίηση push notification που ήρθε στο κινητό σας; Το ποσοστό ανάγνωσης των push notifications είναι υψηλότερο από 83%!
Η επιχείρηση σας, εκτός από το MyConnection θα εμφανίζεται και στα αποτελέσματα της Google.
Έχετε ιστοσελίδα/eshop; Με την καταχώρηση σας στο MyConnection αποκτάτε ποιοτικό Backlink που θα προβάλλει την ιστοσελίδα/eshop σας σε ακόμα υψηλότερη κατάταξη στην Google!
Αποκτήστε περισσότερους πελάτες, περισσότερες πωλήσεις και μεγαλύτερα “καλάθια” με τις Offline προωθητικές ενέργειες που πραγματοποιούμε σε τακτά χρονικά διαστήματα!

Οφέλη για την επιχείρηση

Μέσα από το MyConnection οι επιχειρήσεις αποκτούν τα ακόλουθα οφέλη:

Για τις δωρεάν καταχωρήσεις

 • Η επιχείρηση σας αποκτάει 24ώρη βασική διαδικτυακή προβολή (σαν μια μικρή ιστοσελίδα) μέσα στην πλατφόρμα μας.
 • Προβολή της επιχείρησης σας στα αποτελέσματα της Google, καθώς η πλατφόρμα μας είναι φιλική προς τις μηχανές αναζήτησης. Το μεγαλύτερο ποσοστό των συμβεβλημένων επιχειρήσεων εμφανίζεται στην πρώτη σελίδα τις Google, με αρκετές να εμφανίζονται στις πρώτες θέσεις.
 • Η καταχώρηση σας είναι πλήρης καθώς εμπεριέχει το λογότυπο σας, έως 4 εικόνες της επιχείρησής σας, περιγραφή, κατηγορίες της επιχείρησης, την περιοχή που εδρεύει, την διεύθυνση της επιχείρησης, στίγμα στον χάρτη, την ιστοσελίδα/eshop σας (αν διαθέτετε), τα social media της επιχείρησης (αν διαθέτετε), τηλέφωνο, email, ωράριο λειτουργίας και τρόπους πληρωμής. Με αυτόν τον τρόπο ο καταναλωτής αποκτά μια ολοκληρωμένη εικόνα για την επιχείρηση σας.
 • Μπορείτε να διαχειρίζεστε άμεσα τις πληροφορίες της καταχώρησης σας με πολύ εύκολο και γρήγορο τρόπο (απλά συνδέεστε με τα στοιχεία εισόδου και επεξεργάζεστε άμεσα τα στοιχεία της επιχείρησης σας, ανεβάζετε νέες εικόνες κτλ). Όπως θα κάνατε και στην ιστοσελίδα σας.
 • Δεν χρειάζεστε να ψάχνετε πελάτες, καθώς απευθύνεστε κατευθείαν στους χρήστες του MyConnection και τους επισκέπτες από την Google.
 • Αποκτήστε ποιοτικό Backlink για την ιστοσελίδα σας. Καταχωρώντας τον σύνδεσμο της ιστοσελίδα σας στο MyConnection αποκτάτε ένα ποιοτικό backlink προς την ιστοσελίδα σας. Με αυτό, εκτός από τα οφέλη που θα έχετε όταν θα έρχονται οι καταναλωτές από το MyConnection στην ιστοσελίδα/eshop σας, η ιστοσελίδα σας θα αποκτήσει και καλύτερη κατάταξη στην Google. Πρακτικά αυτό γίνεται διότι φαίνεται στην Google ότι σας αναγνωρίζουμε και προτείνουμε την δουλεία σας και στους άλλους. Έτσι η Google έχει ένδειξη ότι η ιστοσελίδα/eshop σας είναι αξιόπιστο και σας κατατάσσει σε υψηλότερη θέση. Μπορείτε να μάθετε περισσότερα στην ahrefs.
 • Υποστηρίζεστε από μία πλατφόρμα που εξειδικεύεται στην προβολή και προώθηση τοπικών επιχειρήσεων.
 • Μπορείτε να αποκτήσετε άμεσα και εύκολα υπηρεσίες πρόσθετης προώθησης άμεσα και γρήγορα, την ώρα που τις χρειάζεστε, μέσα από την πλατφόρμα μας.
 • Μπορείτε να αποκτήσετε εύκολα και γρήγορα, ολοκληρωμένες διαδικτυακές υπηρεσίες, κομμένες και ραμμένες στις απαιτήσεις σας.

Premium υπηρεσίες

 • Η καταχώρηση της επιχείρηση σας εμφανίζεται στις πρώτες θέσεις αποτελεσμάτων (Gold).
 • Η καταχώρηση της επιχείρησής σας είναι βελτιστοποιημένη προς τα αποτελέσματα της Google (Silver, Gold).
 • Στην καταχωρηση σας μπορούν να προβάλλονται έως 7 εικόνες (Silver) και έως 10 εικόνες (Gold).
 • Μπορείτε να αναρτάτε προσφορές που εμφανίζονται στους καταναλωτές (Silver, Gold).
 • Δεν εμφανίζονται εξωτερικές διαφημίσεις στην καταχώρηση και στις προσφορές σας (Silver, Gold)
 • Στην καταχώρηση και τις προσφορές σας μπορούν να εμφανίζονται έως 3 βίντεο (Gold).
 • Στην καταχώρηση και τις προσφορές σας μπορούν να εμφανίζονται έως 3 εικονικές περιηγήσεις VR 360 Tours (Gold).
 • Δυνατότητα να προβάλλονται έως 3 φυλλάδια/κατάλογοι/menu στην επιχείρηση σας.
 • Δυνατότητα να στέλνετε τις προσφορές σας κατευθείαν στα κινητά των καταναλωτών που έχουν εγκατεστημένη την εφαρμογή και σε πραγματικό χρόνο (Υπηρεσία Push Notifications).
 • Κεντρική διαχείριση πολλών καταστημάτων και υποκαταστημάτων που έχετε (Gold).
 • Διαφημιστείτε στην Google εύκολα, γρήγορα και στοχευμένα χωρίς να χρειάζεται να έχετε ιστοσελίδα (Υπηρεσία Boost).
 • Επωφεληθείτε από τις προωθητικές ενέργειες που πραγματοποιούμε ως MyConnection στους καταναλωτές σε τακτά χρονικά διαστήματα. Με αυτές τις προωθητικές ενέργειες προτρέπουμε τους καταναλωτές να επιλέγουν εσάς έναντι σου ανταγωνισμού, και να αυξάνουν το μέσο “καλάθι” τους, φέρνοντας σας υψηλότερους τζίρους.

Χρήση από τις επιχειρήσεις

Για να προβάλλεται η επιχείρηση σας από το MyConnection, συμπληρώστε την φόρμα καταχώρησης:

Συμπληρώστε την αίτηση καταχώρησης

Τα στοιχεία που μας δηλώνετε πρέπει να είναι πραγματικά και να απευθύνονται σε υφιστάμενη επιχείρηση που είστε ο ιδιοκτήτης ή ο διαχειριστής. Στο MyConnection προβάλλουμε μόνο υφιστάμενες επιχειρήσεις. Δεν προβάλλουμε ιδιώτες και επιχειρήσεις που δεν έχουν ιδρυθεί ή έχουν κλείσει. Σε περίπτωση που διαπιστωθεί μη αληθής αίτηση, η καταχώρηση θα διαγράφεται χωρίς να απαιτείται ενημέρωση ή υποχρέωση από μέρους μας.
Μόλις ελεγχθεί η αίτηση και ολοκληρωθεί η καταχώρηση από το τμήμα μας, θα σας σταλθεί email στο email διαχείρισης που δηλώσατε, με τα στοιχεία εισόδου και μερικές πληροφορίες διαχείρισης.
Μόλις ελεγχθεί η αίτηση και ολοκληρωθεί η καταχώρηση από το τμήμα μας, θα σας σταλθεί μήνυμα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου στο email διαχείρισης που δηλώσατε, με τα στοιχεία εισόδου και μερικές πληροφορίες διαχείρισης.
Συνδεθείτε στο MyConnection με τα στοιχεία σύνδεσης και πλέον θα μπορείτε να διαχειρίζεστε την καταχώρηση της επιχείρησης σας καθώς και να αναρτάτε προσφορές.
Αφού συνδεθείτε θα σας εμφανιστεί ένα νέο μενού στο επάνω μέρος της σελίδας. Οι επιλογές του μενού που θα εμφανιστούν είναι οι ακόλουθες:
Κατάστημα (σε αυτήν την επιλογή μπορείτε να διορθώσετε και να αλλάξετε τις πληροφορίες για την επιχείρηση σας καθώς και να αλλάξετε ή αναρτήσετε νέες εικόνες τις επιχείρησης, λογότυπο κτλ).
Προσφορές (σε αυτήν την επιλογή μπορείτε να αναρτήσετε νέες προσφορές καθώς και να διαχειριστείτε υπάρχουσες. Συμπληρώστε τα στοιχεία της προσφοράς και εφόσον έχετε αγοράσει πακέτο προβολής Gold ή Silver, επιλέξτε την επιλογή “για πρώτη σελίδα” ώστε να εμφανίζεται η προσφορά σας στην καρτέλα προσφορών. Αν έχετε ενεργό κάποιο πακέτο push notification, επιλέξτε την επιλογή “Ενεργή για push notification” καθώς και την απόσταση ειδοποίησης που επιθυμείτε ώστε η προσφορά σας να σταλθεί και με την υπηρεσία push notification στα κινητά των καταναλωτών).
Push notification (σε αυτήν την επιλογή μπορείτε να αγοράσετε κάποιο πακέτο push notification).
Προβολή (σε αυτήν την επιλογή μπορείτε να αγοράσετε κάποιο πακέτο προβολής silver ή Gold καθώς και την υπηρεσία boost ώστε η καταχώρηση σας να διαφημίζεται και στην Google).
Αγαπημένα καταστήματα (αυτή η επιλογή είναι κοινή και για τους καταναλωτές και για τους επιχειρηματίες . Αφού συνδεθείτε μπορείτε να ακολουθείτε επιχειρήσεις που σας ενδιαφέρουν και να τις βρείτε σε αυτήν την επιλογή).
Ο λογαριασμός μου (σε αυτήν την επιλογή μπορείτε να αλλάξετε τον κωδικό σας).