Karystolithos

Εργοστάσιο εξόρυξης και επεξεργασίας φυσικής Πέτρας Καρύστου στο Μαρμάρι Καρύστου.

Προφίλ
Ελληνική εταιρεία παραγωγής φυσικών βράχων με πολυεθνικό χαρακτήρα. Από την ύδρηση το 1979 μέχρι και σήμερα είναι μία από τις σημαντικότερες μονάδες παραγωγής φυσικής πέτρας στην περιοχή της Καρύστου, με 2 μονάδες παραγωγής στην περιοχή της Μελισσόνας και εξαγωγικές πωλήσεις σε περισσότερες από 25 χώρες παγκοσμίως. Εξόρυξη και εμπορία των διάσημων πλακών Καρύστου.
Με μεγάλη εμπειρία στην κοπή και το φινίρισμα της πέτρας που αγγίζει την τελειώτητα, για την καλύτερη εξυπηρέτηση των πελατών μας.
Εφαρμόζουμε όλες τις σύγχρονες μεθόδους ανασκαφής, σύμφωνα με όλους τους Έλληνες περιβαλλοντικοί νόμοι και όλα τα ευρωπαϊκά πρότυπα αποκατάστασης για το περιβάλλον.

Προτεραιότητά μας είναι να διασφαλίσουμε την ποιότητα του τελικού προϊόντος. Με τέλειες εγκαταστάσεις και αξιοσημείωτο ανθρώπινο δυναμικό, καθημερινή μας ανησυχία είναι η συνεχής βελτίωση των παρεχόμενων προϊόντων. Η διασφάλιση της ποιότητας του τελικού προϊόντος είναι η πρώτη προτεραιότητα για την εταιρεία, ενώ παράλληλα αναπτύσσουμε καινοτόμες δράσεις για την κάλυψη των μέγιστων προσδοκιών του σήμερα και των μελλοντικών πελατών μας.

Οι δυνατότητες του λατομείου μας στην παραγωγικότητα είναι μεγάλες και μπορούμε να καλύψουμε παραγγελίες μεγαλύτερες από 170.000 m2 / έτος. Τα προϊόντα παραδίδονται σε παλέτες. Ποσότητα συσκευασίας / παλέτας = 30m2. Πάχος = 1,3 – 3cm

CK Service Καθαρισμός τζακιού καμινάδας

CK Service Καθαρισμός τζακιού και καμινάδας στο Ίλιον.
Είμαστε οι CK Service. Μια έμπειρη ομάδα τεχνικών έτοιμοι να σας εξυπηρετήσουμε για κάθε υπηρεσία για το σπίτι. Αναλαμβανουμε εργασίες όπως ελαιχρωματισμόυς, τοποθέτηση γυψοσανίδας, καθαρισμος τζακιου, βιολογικούς καθαρισμούς, υδραυλικά, ηλεκτρολογικά, επισκευές οικιακών συσκευών και πολλά ακόμη. Κάλεσε μας και οι έμπειροι τεχνικοί μας θα είναι αυθημερόν στον χώρο σου!

Καθαρισμός τζακιού, καθαρισμός καμινάδας, Καμινάδες, Ελαιοχρωματισμοί, Υδραυλικά, Βιολογικοί καθαρισμοί

Ergotechnica

Ergotechnica Γενικές ανακαινίσεις, κατασκευές, επισκευές στην Καλλιθέα.
Γυψοσανίδες, πλακάκια, υδραυλικά, αποφράξεις, απολυμάνσεις, χρωματισμοί, μονώσεις, στεγανοποιήσεις.

Η πολύχρονη εμπειρία της Ergotechnica, σε συνδυασμό με τη συνεχή παρακολούθηση των εξελίξεων στο μηχανολογικό και τεχνολογικό εξοπλισμό, την καθιστούν μία σύγχρονη και άρτια οργανωμένη επιχείρηση ευρωπαϊκών προδιαγραφών.

Από την αρχή της δημιουργίας της, η Ergotechnica παρέμεινε αυστηρά προσηλωμένη στην αρχή της βέλτιστης εφαρμογής των υλικών, ώστε να διατηρεί την αξιοπιστία της στην τεχνική επιλογή τους σύμφωνα με την εκάστοτε ανάγκη, απαλλαγμένη από κάθε εμπορικό ή ιδιοτελές συμφέρον πέραν της ενδεδειγμένης λύσης.
Η Ergotechnica είναι εδώ για να καλύψει κάθε σας ανάγκη!

Διαθέτοντας σύγχρονες υποδομές και υψηλή τεχνογνωσία, το έμπειρο προσωπικό είναι έτοιμο να σας εξυπηρετήσει στην κάθε σας ανάγκη, γρήγορα, υπεύθυνα και με χαμηλό κόστος.
Η φιλοσοφία της Ergotechnica, είναι πελατοκεντρική και στόχος της είναι η όσο το δυνατόν αρτιότερη εξυπηρέτηση των πελατών της.

Επισκεφθείτε μας για τις καλύτερες προτάσεις για κάθε κατασκευή που επιθυμείτε να αρχίσετε. Έχουμε λύσεις για κάθε πρόβλημα που προκύπτει στο χώρο σας. Η άμεση εξυπηρέτηση, η απόλυτη ποιότητα και οι ασυναγώνιστες τιμές που θα βρείτε είναι η εγγύηση που ψάχνετε από τους συνεργάτες σας..

Οι κύριοι παράγοντες που έχουν συντελέσει στην ραγδαία ανάπτυξή μας και έχουν προσδώσει πρωταγωνιστικό ρόλο στην αγορά είναι η γνώση που πηγάζει από την πολυετή εμπειρία μας, το εξιδεικευμένο και πλήρως καταρτισμένο προσωπικό μας, ο σύγχρονος τεχνολογικός εξοπλισμός που χρησιμοποιούμε, οι αξιόπιστες συνεργασίες που έχουμε, ο σεβασμός στις ανάγκες του πελάτη και οι καινοτόμες εφαρμογές και προτάσεις.

Θα χαρούμε πολύ να μας προτιμήσετε!