AVANT GARDE Photography

AVANT GARDE Photography Φωτογράφοι Γάμου, Βάπτισης κ.α. στην Θεσσαλονίκη
Επαγγελματική Καλλιτεχνική Φωτογράφηση από την AVANT GARDE Photography με έδρα τη Θεσσαλονίκη. Φωτογράφοι Γάμου, Βάπτισης κ.α.

Your Own Events

Your Own Events wedding planner και events στο Μαρούσι.
Διοργάνωση γάμων βαπτίσεων και parties σε όλη την Ελλάδα. Διακόσμηση εκδηλώσεων, ανθοστολισμός, μπομπονιέρες, προσκλητήρια, μπομπονιέρες γάμου, μπομπονιέρες βάπτισης, προσκλητήρια γάμου, προσκλητήρια βάπτισης, προσκλήσεις, στέφανα γάμου, δίσκους, καράφες, ποτήρια, σετ του Κουμπάρου, σετ του Νονού.

Αναλαμβάνουμε τη διοργάνωση αλλά και τη συμβουλευτική καθοδήγηση κάθε είδους εκδήλωσης.

Και εκεί κάπου, μέσα στην μακρόχρονη πορεία οργάνωσης εκδηλώσεων, γεννήθηκε η ιδέα: “να φτιάξουμε μια εταιρία”. Εταιρία… το σκέφτομαι και χαμογελώ. Πως μπορείς να εγκλωβίσεις αυτό που αγαπάς μέσα σε μια τόσο αυστηρή λέξη; Πόσο μάλλον όταν ακολουθούν λέξεις όπως πάθος και μεράκι;
Με αγάπη και μεράκι λοιπόν, η ομάδα μου κι εγώ αναλαμβάνουμε τη διοργάνωση αλλά και τη συμβουλευτική καθοδήγηση κάθε είδους εκδήλωσης. Από το γάμο μέχρι τη βάπτιση και απ’ το επαγγελματικό συνέδριο μέχρι το παιδικό πάρτι, είμαστε εκεί φροντίζουμε και αναλύουμε μέχρι την παραμικρή λεπτομέρεια.
Γνωρίζοντας τους δύσκολους καιρούς που διανύουμε και έχοντας υπόψη τα υπερτιμημένα κοστολόγια που βλέπουμε για ίδιες και πολλές φορές τυποποιημένες υπηρεσίες, αποφάσισα να προσφέρω κάτι διαφορετικό. Ολοκληρωμένα και εξατομικευμένα πακέτα, με το χαμηλότερο δυνατό κόστος.
Τελικός και μοναδικός στόχος, τι άλλο; το χαμόγελο στο πρόσωπο του πελάτη. Πελάτης… άλλη μια αυστηρή λέξη. Όταν δουλεύεις πάνω σε κάτι που λατρεύεις, και όταν η καθεμία εκδήλωση είναι τελείως διαφορετική από τη προηγούμενη, με ξεχωριστό στυλ και ίσως μια δική μου προσωπική πινελιά, πιο πολύ αισθάνομαι ότι συνεργάζομαι με κάποιον φίλο.
Ίσως αυτό να είναι και η “μαγική συνταγή”: Το να αγαπάς αυτό που κάνεις.

Κλείστε το ραντεβού σας για πιο άμεση εξυπηρέτηση.

Προϊόντα/Υπηρεσίες:
Μπομπονιέρες γάμου
Μπομπονιέρες βάπτισης
Προσκλητήρια γάμου
Προσκλητήρια βάπτισης
Προσκλήσεις
Στέφανα γάμου
Δίσκους – Καράφες – Ποτήρια
Το σετ του Κουμπάρου
Το σετ του Νονού