Ydrosol.gr

Ydrosol.gr Υδραυλικές εγκαταστάσεις Θέρμανση Αθήνα.
Η εταιρεία Ydrosol δραστηριοποιείται από το 1995 στο χώρο των υδραυλικών εγκαταστάσεων και της θέρμανσης. Το εξειδικευμένο και άρτια καταρτισμένο προσωπικό της Ydrosol αναλαμβάνει την υλοποίηση των εργασιών, μέχρι την ολοκληρωμένη και έγκυρη παράδοσή τους.
Αναλαμβάνουμε εργασίες που απαιτούν αναβατόριο σε μη προσβάσιμους χώρους με πλήρως ασφαλισμένο συνεργείο. Μπορείτε να δείτε έργα μας και προσφορές στην ιστοσελίδα μας Ydrosol.gr.

Αναλαμβάνουμε επίσης:
• Υδραυλικές Επισκευές (καζανακια, βρυσες κ.τ.λ.)
• Ύδρευση
• Θέρμανση
• Ηλιακοί Θερμοσίφωνες: Συντήρηση – επισκευή – αντικατάσταση – Τοποθέτηση νέου
• Ανοξείδωτες Καμινάδες
• Ανακαινίσεις
• Αποχετεύσεις
• Υδρορροές

 

Υδραυλικές Επισκευές, Ύδρευση, Θέρμανση, Ηλιακοί Θερμοσίφωνες, Ανακαινίσεις, Αποχετεύσεις, Υδρορροές

HouseMasters

HouseMasters τεχνική εταιρεία – ανακαινίσεις στην Θεσσαλονίκη

Η τεχνική εταιρεία HouseMasters δραστηριοποιείται στον σχεδιασμό και την υλοποίηση ιδιωτικών τεχνικών έργων, τόσο κατοικιών όσο κι επαγγελματικών χώρων. Τα στελέχη, της με την πολύχρονη πείρα, το μεράκι και τις καινοτόμες ιδέες τους, σας προσφέρουν τη δυνατότητα να ανακαινίσετε τον χώρο σας οικονομικά, ποιοτικά και αξιόπιστα.

Ergotechnica

Ergotechnica Γενικές ανακαινίσεις, κατασκευές, επισκευές στην Καλλιθέα.
Γυψοσανίδες, πλακάκια, υδραυλικά, αποφράξεις, απολυμάνσεις, χρωματισμοί, μονώσεις, στεγανοποιήσεις.

Η πολύχρονη εμπειρία της Ergotechnica, σε συνδυασμό με τη συνεχή παρακολούθηση των εξελίξεων στο μηχανολογικό και τεχνολογικό εξοπλισμό, την καθιστούν μία σύγχρονη και άρτια οργανωμένη επιχείρηση ευρωπαϊκών προδιαγραφών.

Από την αρχή της δημιουργίας της, η Ergotechnica παρέμεινε αυστηρά προσηλωμένη στην αρχή της βέλτιστης εφαρμογής των υλικών, ώστε να διατηρεί την αξιοπιστία της στην τεχνική επιλογή τους σύμφωνα με την εκάστοτε ανάγκη, απαλλαγμένη από κάθε εμπορικό ή ιδιοτελές συμφέρον πέραν της ενδεδειγμένης λύσης.
Η Ergotechnica είναι εδώ για να καλύψει κάθε σας ανάγκη!

Διαθέτοντας σύγχρονες υποδομές και υψηλή τεχνογνωσία, το έμπειρο προσωπικό είναι έτοιμο να σας εξυπηρετήσει στην κάθε σας ανάγκη, γρήγορα, υπεύθυνα και με χαμηλό κόστος.
Η φιλοσοφία της Ergotechnica, είναι πελατοκεντρική και στόχος της είναι η όσο το δυνατόν αρτιότερη εξυπηρέτηση των πελατών της.

Επισκεφθείτε μας για τις καλύτερες προτάσεις για κάθε κατασκευή που επιθυμείτε να αρχίσετε. Έχουμε λύσεις για κάθε πρόβλημα που προκύπτει στο χώρο σας. Η άμεση εξυπηρέτηση, η απόλυτη ποιότητα και οι ασυναγώνιστες τιμές που θα βρείτε είναι η εγγύηση που ψάχνετε από τους συνεργάτες σας..

Οι κύριοι παράγοντες που έχουν συντελέσει στην ραγδαία ανάπτυξή μας και έχουν προσδώσει πρωταγωνιστικό ρόλο στην αγορά είναι η γνώση που πηγάζει από την πολυετή εμπειρία μας, το εξιδεικευμένο και πλήρως καταρτισμένο προσωπικό μας, ο σύγχρονος τεχνολογικός εξοπλισμός που χρησιμοποιούμε, οι αξιόπιστες συνεργασίες που έχουμε, ο σεβασμός στις ανάγκες του πελάτη και οι καινοτόμες εφαρμογές και προτάσεις.

Θα χαρούμε πολύ να μας προτιμήσετε!

Υδραυλικές Εγκαταστάσεις Νίκαια

Υδραυλικός, υδραυλικές εγκαταστάσεις στην Νίκαια 24ώρες το 24ώρο
Υπηρεσίες:
Υδραυλικές εγκαταστάσεις ύδρευσης, αποχέτευσης, θέρμανσης, ηλιακοί θερμοσίφωνες, ηλιακά συστήματα, φυσικό αέριο, εγκαταστάσεις φυσικού αερίου, αντλίες θερμότητας, ανακαινίσεις μπάνιου, ανακαινίσεις wc, ανακαινίσεις χώρων, προμήθεια και εμπορία υδραυλικών ειδών.

ACT Group

Act Group Τεχνική Εταιρεία κουφώματα, αλουμίνια πόρτες στην Παιανία.
Τεχνική & εμπορική εταιρεία με αντικείμενο τα κουφώματα ( από αλουμίνιο & PVC ), τις θωρακισμένες και τις εσωτερικές πόρτες, έπιπλα κουζίνας, ντουλάπες υπνοδωματίων, πτυσσόμενα κάγκελα ασφαλείας & θερμοπροσόψεις. Αναλαμβάνουμε εργασίες πλήρους ανακαίνισης κατοικιών και συμμετέχουμε στο πρόγραμμα “Εξοικονόμηση κατ’ οίκον”.

Η εταιρεία μας είναι τεχνική και εμπορική με κύριο αντικείμενο την προμήθεια και τοποθέτηση κουφωμάτων, ρολών, σητών, πορτών ασφαλείας, εσωτερικών και κάγκελων ασφαλείας.
Οι συνεργασίες μας είναι με πιστοποιημένους προμηθευτές προϊόντων έτσι ώστε να επιτυγχάνουμε τις υψηλότερες προδιαγραφές ποιότητας και να καλύπτουμε τις απαιτήσεις των διεθνών κανονισμών.
Με τα έμπειρα συνεργεία μας εξασφαλίζουμε την άρτια τοποθέτηση και εφαρμογή των κατασκευών ώστε κάθε πελάτης μας να μένει ικανοποιημένος από το τελικό αποτέλεσμα και την συνεργασία του μαζί μας.

Silver Services

Silver Services Συνεργείο καθαρισμού Άνω Λιόσια
Στην εταιρία μας θα βρείτε τα πάντα για το σπίτι σας και την επιχείρηση σας! Συνεργείο καθαρισμού, ηλεκτρολόγος, υδραυλικός, ψυκτικός, ανακαίνιση χώρων. Αναλαμβάνουμε ανακαινίσεις χωρών και μερεμέτια.

anakainisixorou.gr

anakainisixorou.gr (Ανακαίνιση Χώρου) Ανακαινίσεις και Κατασκευές στο Πέραμα:

Η Anakainisixorou.gr είναι ένα αποτέλεσμα πολλών χρόνων εξειδίκευσης και αγάπης στο αντικείμενο της Ανακαίνισης-Επιδιόρθωσης-Βελτιστοποίησης και Ενεργειακής Αναβάθμισης χώρων σε όλη την Ελλάδα. Η δυναμική μας φαίνεται μέσα από τις πολλές σημαντικές συνεργασίες, σε όλη την χώρα όπως: Supermarket Βασιλόπουλος, I.I.E.K. AKMH, Ναυπηγεία Φρατζής, ναυτιλιακές εταιρείες κλπ. Είμαστε εφοδιασμένοι με πείρα και αγάπη για το αντικείμενο. Διαθέτουμε άρτια εξειδικευμένα τεχνικά συνεργεία και σύγχρονο τεχνολογικό εξοπλισμό, που εναρμονίζονται με τις πιστοποιήσεις και την ποιότητα των προϊόντων της. Η Anakainisixorou.gr βρίσκεται υπό την αιγίδα της Technosir που τα τελευταία χρόνια έχει μπει δυναμικά στον χώρο των ανακαινίσεων και φέρνει εις πέρας ο,τι της ζητηθεί.