Ωδεία Θεσσαλονίκης Avant Garde

Ωδεία Θεσσαλονίκης AVANT GARDE. Μαθήματα Φωνητικής, Κιθάρας, Πιάνου και Djing, Μουσική Τεχνολογία κ.α.
Τα ωδεία AVANT GARDE αποτελούν την ιδανική εναλλακτική πρόταση για όλους εσάς που δεν επιθυμείτε την ένταξη σας στην αυστηρά κλασική φόρμα εκπαίδευσης που πρεσβεύουν όλα τα κοινά ωδεία Θεσσαλονίκης.

Το υψηλό επίπεδο μαθημάτων djing, φωνητικής, κιθάρας, πιάνου, θεωρίας και μουσικής τεχνολογίας, ωθούν όλο και περισσότερους νέους δυνητικούς καλλιτέχνες στα ωδεία Αβάν Γκαρντ.

SpotLight Art & Culture

SpotLight Art & Culture Lab στο Κερατσίνι

Ωδείο, Θεατρικά Μαθήματα, Μαθήματα Μουσικής & Θεάτρου, Σεμινάρια Τέχνης, Οργάνωση ομάδων Τέχνης, Οργάνωση Παραστάσεων και Συναυλιών, Εκδόσεις, Σκηνοθεσία Παραστάσεων, Προετοιμασία Υποψηφίων για Εξετάσεις, Events, Αναπαραστάσεις

Η φιλοσοφία μας βασίζεται στην πεποίθηση ότι το δράμα και οι δημιουργικές τέχνες έχουν τη δύναμη να εμπνεύσουν, να εκπαιδεύσουν και να θεραπεύσουν. Ο κόσμος της φαντασίας με όλες τις αντιφάσεις και τα μυστήρια που μπορεί να κρύβει, μπορεί να απελευθερώσει το άτομο ώστε να ξεφύγει από τα όρια του συνειδητού και κριτικού πνεύματος που διακατέχει την κοινωνία και την καθημερινότητά μας, με σκοπό να οδηγηθεί σε νέα μονοπάτια.
Με την ιδέα αυτή λοιπόν φτιάξαμε με πολύ μεράκι το Spotlight. Καταξιωμένοι ο καθένας στον χώρο του και μακρόχρονοι συνεργάτες, ενωθήκαμε με σκοπό να προσφέρουμε ο καθένας απο την πλευρά του γνώσεις και παροχές τόσο πνευματικού και ψυχικού επιπέδου, όσο και υλικοτεχνικής κάλυψης και δημιουργίας.
Οι «τέχνες» άλλωστε προσφέρουν την ασφάλεια που έχουμε ανάγκη ώστε να πειραματιστούμε εντός ορίων και έξω από τον πραγματικό κόσμο όπου όλοι νιώθουμε ότι κρινόμαστε.
Με τον όρο Τέχνες εννοείται η ψυχική δραστηριότητα ή δημιουργία που είναι σημαντική εξαιτίας της έλξης που προκαλεί στα ανθρώπινα συναισθήματα, διεγείροντας τον νου ή και το συναίσθημα. Είναι η δημιουργική έκφραση που μέσα στο έργο αποτυπώνει την ψυχική κατάσταση, τα συναισθήματα, τις ιδέες, την αίσθηση ή τον οραματισμό του καλλιτέχνη.
Ομάδα θεωρείται μια συγκέντρωση ανθρώπων με ξεκάθαρο και κοινό σκοπό. Αυτό όμως που ξεχωρίζει την τυπική ομάδα από τη μάζα , είναι η κοινή ευθύνη κι η ισχυρή αλληλεξάρτηση κι αλληλεπίδραση, χαρακτηριστικά που λείπουν από την απλή συγκέντρωση ανθρώπων . Τα μέλη μιας ομάδας θεωρούν τους εαυτούς τους ως μια ξεχωριστή οντότητα, με διακεκριμένα όρια κι ιδιότητες από τις άλλες ομάδες, βάζοντας σε πρώτη προτεραιότητα το ομαδικό συμφέρον παρά το ατομικό, ενώ οι ατομικοί στόχοι ταυτίζονται σε μεγάλο βαθμό με τον ομαδικό .