Ergotechnica

Ergotechnica Γενικές ανακαινίσεις, κατασκευές, επισκευές στην Καλλιθέα.
Γυψοσανίδες, πλακάκια, υδραυλικά, αποφράξεις, απολυμάνσεις, χρωματισμοί, μονώσεις, στεγανοποιήσεις.

Η πολύχρονη εμπειρία της Ergotechnica, σε συνδυασμό με τη συνεχή παρακολούθηση των εξελίξεων στο μηχανολογικό και τεχνολογικό εξοπλισμό, την καθιστούν μία σύγχρονη και άρτια οργανωμένη επιχείρηση ευρωπαϊκών προδιαγραφών.

Από την αρχή της δημιουργίας της, η Ergotechnica παρέμεινε αυστηρά προσηλωμένη στην αρχή της βέλτιστης εφαρμογής των υλικών, ώστε να διατηρεί την αξιοπιστία της στην τεχνική επιλογή τους σύμφωνα με την εκάστοτε ανάγκη, απαλλαγμένη από κάθε εμπορικό ή ιδιοτελές συμφέρον πέραν της ενδεδειγμένης λύσης.
Η Ergotechnica είναι εδώ για να καλύψει κάθε σας ανάγκη!

Διαθέτοντας σύγχρονες υποδομές και υψηλή τεχνογνωσία, το έμπειρο προσωπικό είναι έτοιμο να σας εξυπηρετήσει στην κάθε σας ανάγκη, γρήγορα, υπεύθυνα και με χαμηλό κόστος.
Η φιλοσοφία της Ergotechnica, είναι πελατοκεντρική και στόχος της είναι η όσο το δυνατόν αρτιότερη εξυπηρέτηση των πελατών της.

Επισκεφθείτε μας για τις καλύτερες προτάσεις για κάθε κατασκευή που επιθυμείτε να αρχίσετε. Έχουμε λύσεις για κάθε πρόβλημα που προκύπτει στο χώρο σας. Η άμεση εξυπηρέτηση, η απόλυτη ποιότητα και οι ασυναγώνιστες τιμές που θα βρείτε είναι η εγγύηση που ψάχνετε από τους συνεργάτες σας..

Οι κύριοι παράγοντες που έχουν συντελέσει στην ραγδαία ανάπτυξή μας και έχουν προσδώσει πρωταγωνιστικό ρόλο στην αγορά είναι η γνώση που πηγάζει από την πολυετή εμπειρία μας, το εξιδεικευμένο και πλήρως καταρτισμένο προσωπικό μας, ο σύγχρονος τεχνολογικός εξοπλισμός που χρησιμοποιούμε, οι αξιόπιστες συνεργασίες που έχουμε, ο σεβασμός στις ανάγκες του πελάτη και οι καινοτόμες εφαρμογές και προτάσεις.

Θα χαρούμε πολύ να μας προτιμήσετε!

ACT Group

Act Group Τεχνική Εταιρεία κουφώματα, αλουμίνια πόρτες στην Παιανία.
Τεχνική & εμπορική εταιρεία με αντικείμενο τα κουφώματα ( από αλουμίνιο & PVC ), τις θωρακισμένες και τις εσωτερικές πόρτες, έπιπλα κουζίνας, ντουλάπες υπνοδωματίων, πτυσσόμενα κάγκελα ασφαλείας & θερμοπροσόψεις. Αναλαμβάνουμε εργασίες πλήρους ανακαίνισης κατοικιών και συμμετέχουμε στο πρόγραμμα “Εξοικονόμηση κατ’ οίκον”.

Η εταιρεία μας είναι τεχνική και εμπορική με κύριο αντικείμενο την προμήθεια και τοποθέτηση κουφωμάτων, ρολών, σητών, πορτών ασφαλείας, εσωτερικών και κάγκελων ασφαλείας.
Οι συνεργασίες μας είναι με πιστοποιημένους προμηθευτές προϊόντων έτσι ώστε να επιτυγχάνουμε τις υψηλότερες προδιαγραφές ποιότητας και να καλύπτουμε τις απαιτήσεις των διεθνών κανονισμών.
Με τα έμπειρα συνεργεία μας εξασφαλίζουμε την άρτια τοποθέτηση και εφαρμογή των κατασκευών ώστε κάθε πελάτης μας να μένει ικανοποιημένος από το τελικό αποτέλεσμα και την συνεργασία του μαζί μας.

Οικονομίδης Χρήστος Πολιτικός Μηχανικός

Ο Χρήστος Οικονομίδης και οι συνεργάτες μηχανικοί παρέχουν υπηρεσίες μηχανικού καθώς και σχεδιασμό – μελέτη και συμβουλευτική. Σκοπός μας είναι η άρτια καθοδήγηση και η υλοποίηση άριστου αποτελέσματος.

Έκδοση Οικοδομικών Αδειών.
Έγκριση Εργασιών Μικρής Κλίμακας.
Εργασίες Προμετρήσεων – Επιμετρήσεων Τεχνικών Έργων.

Τεχνικό Γραφείο Βασιλική Πλατανίτη

Το Τεχνικό Γραφείο Βασιλική Πλατανίτη αποτελεί ένα αναπτυσσόμενο γραφείο μελετών, επιβλέψεων και εφαρμογών τεχνικών έργων, το οποίο δραστηριοποιείται στο σύνολο της ελληνικής επικράτειας, με έδρα την Γλυφάδα. Ειδικεύεται στη μελέτη, αδειοδότηση, επίβλεψη και διαχείριση κτιρίων, στην παροχή συμβουλευτικών υπηρεσιών σχετικά με την αξιολόγηση και την αξιοποίηση κτιριακών εγκαταστάσεων καθώς και στην τακτοποίηση αυθαίρετων κατασκευών και χρήσεων. Επιπλέον, παρέχονται τεχνικές, πολεοδομικές και νομικές συμβουλές σε προσωπικό ή σε τηλεφωνικό ραντεβού το οποίο μπορεί να πραγματοποιηθεί οποιαδήποτε στιγμή της ημέρας κατόπιν προηγούμενης συνεννόησης.

Οι Υπηρεσίες μας:
1. Άδειες Λειτουργίας
2. Τοπογραφικά Διαγράμματα
3. Ενεργειακά Πιστοποιητικά
4. Νομιμοποίηση – Τακτοποίηση Αυθαιρέτων
5. Εξοικονόμηση κατ’ οίκον
6. Ανακαινίσεις – Επισκευές – Μονώσεις
7. Βεβαιώσεις Μηχανικού Ν.4495/ 2017
8. Πολεοδομικές Άδειες
9. Μεταφορά Αυθαιρέτων στο Ν.4495/17
10. Δήλωση στο Κτηματολόγιο
11. Επίβλεψη Κατασκευών – Έργων
12. Ηλεκτρονική Ταυτότητα Κτιρίων
13. Υπηρεσία Μιας Στάσης