MASTERSOL Ηλιακοί θερμοσίφωνες

MASTERSOL Ηλιακοί θερμοσίφωνες Στην Πάτρα
Στο κατάστημα Mastersol θα βρείτε ηλιακούς θερμοσίφωνες, δοχεία λεβητοστασίου, μπόιλερ, ηλεκτρομπόιλερ, συστήματα βεβιασμένης κυκλοφορίας & θερμοσίφωνες.

Karystolithos

Εργοστάσιο εξόρυξης και επεξεργασίας φυσικής Πέτρας Καρύστου στο Μαρμάρι Καρύστου.

Προφίλ
Ελληνική εταιρεία παραγωγής φυσικών βράχων με πολυεθνικό χαρακτήρα. Από την ύδρηση το 1979 μέχρι και σήμερα είναι μία από τις σημαντικότερες μονάδες παραγωγής φυσικής πέτρας στην περιοχή της Καρύστου, με 2 μονάδες παραγωγής στην περιοχή της Μελισσόνας και εξαγωγικές πωλήσεις σε περισσότερες από 25 χώρες παγκοσμίως. Εξόρυξη και εμπορία των διάσημων πλακών Καρύστου.
Με μεγάλη εμπειρία στην κοπή και το φινίρισμα της πέτρας που αγγίζει την τελειώτητα, για την καλύτερη εξυπηρέτηση των πελατών μας.
Εφαρμόζουμε όλες τις σύγχρονες μεθόδους ανασκαφής, σύμφωνα με όλους τους Έλληνες περιβαλλοντικοί νόμοι και όλα τα ευρωπαϊκά πρότυπα αποκατάστασης για το περιβάλλον.

Προτεραιότητά μας είναι να διασφαλίσουμε την ποιότητα του τελικού προϊόντος. Με τέλειες εγκαταστάσεις και αξιοσημείωτο ανθρώπινο δυναμικό, καθημερινή μας ανησυχία είναι η συνεχής βελτίωση των παρεχόμενων προϊόντων. Η διασφάλιση της ποιότητας του τελικού προϊόντος είναι η πρώτη προτεραιότητα για την εταιρεία, ενώ παράλληλα αναπτύσσουμε καινοτόμες δράσεις για την κάλυψη των μέγιστων προσδοκιών του σήμερα και των μελλοντικών πελατών μας.

Οι δυνατότητες του λατομείου μας στην παραγωγικότητα είναι μεγάλες και μπορούμε να καλύψουμε παραγγελίες μεγαλύτερες από 170.000 m2 / έτος. Τα προϊόντα παραδίδονται σε παλέτες. Ποσότητα συσκευασίας / παλέτας = 30m2. Πάχος = 1,3 – 3cm

Frank Kotsos photography

Frank Kotsos photography, Φωτογράφος – Υπηρεσίες φωτογραφίας στην Πετρούπολη

Οι αυθόρμητες, γεμάτες συναίσθημα φωτογραφίες του Γάμου σας θα σας συντροφεύουν για μία ζωή. Σίγουρα θέλετε όταν κοιτάζετε την φωτογράφιση του γάμου σας μετά από πολλά χρόνια, να νιώθετε ξανά όλα τα έντονα συναισθήματα που είχατε εκείνη την ημέρα που πρωταγωνιστές ήσασταν μόνο εσείς! Φωτογραφίζουμε εστιάζοντας στην αγάπη σας…

Euroreline

Euroline Μονώσεις στην Πάτρα. Η εταιρία μας παρέχει μονώσεις νανοτεχνολογίας, Βιομηχανικά δάπεδα, Ρητινικές εφαρμογές, Στεγανοποιήσεις, θεραπεία αντιολίσθισης και άλλες υπηρεσίες.

Ydrosol.gr

Ydrosol.gr Υδραυλικές εγκαταστάσεις Θέρμανση Αθήνα.
Η εταιρεία Ydrosol δραστηριοποιείται από το 1995 στο χώρο των υδραυλικών εγκαταστάσεων και της θέρμανσης. Το εξειδικευμένο και άρτια καταρτισμένο προσωπικό της Ydrosol αναλαμβάνει την υλοποίηση των εργασιών, μέχρι την ολοκληρωμένη και έγκυρη παράδοσή τους.
Αναλαμβάνουμε εργασίες που απαιτούν αναβατόριο σε μη προσβάσιμους χώρους με πλήρως ασφαλισμένο συνεργείο. Μπορείτε να δείτε έργα μας και προσφορές στην ιστοσελίδα μας Ydrosol.gr.

Αναλαμβάνουμε επίσης:
• Υδραυλικές Επισκευές (καζανακια, βρυσες κ.τ.λ.)
• Ύδρευση
• Θέρμανση
• Ηλιακοί Θερμοσίφωνες: Συντήρηση – επισκευή – αντικατάσταση – Τοποθέτηση νέου
• Ανοξείδωτες Καμινάδες
• Ανακαινίσεις
• Αποχετεύσεις
• Υδρορροές

 

Υδραυλικές Επισκευές, Ύδρευση, Θέρμανση, Ηλιακοί Θερμοσίφωνες, Ανακαινίσεις, Αποχετεύσεις, Υδρορροές

CK Service Καθαρισμός τζακιού καμινάδας

CK Service Καθαρισμός τζακιού και καμινάδας στο Ίλιον.
Είμαστε οι CK Service. Μια έμπειρη ομάδα τεχνικών έτοιμοι να σας εξυπηρετήσουμε για κάθε υπηρεσία για το σπίτι. Αναλαμβανουμε εργασίες όπως ελαιχρωματισμόυς, τοποθέτηση γυψοσανίδας, καθαρισμος τζακιου, βιολογικούς καθαρισμούς, υδραυλικά, ηλεκτρολογικά, επισκευές οικιακών συσκευών και πολλά ακόμη. Κάλεσε μας και οι έμπειροι τεχνικοί μας θα είναι αυθημερόν στον χώρο σου!

Καθαρισμός τζακιού, καθαρισμός καμινάδας, Καμινάδες, Ελαιοχρωματισμοί, Υδραυλικά, Βιολογικοί καθαρισμοί

HouseMasters

HouseMasters τεχνική εταιρεία – ανακαινίσεις στην Θεσσαλονίκη

Η τεχνική εταιρεία HouseMasters δραστηριοποιείται στον σχεδιασμό και την υλοποίηση ιδιωτικών τεχνικών έργων, τόσο κατοικιών όσο κι επαγγελματικών χώρων. Τα στελέχη, της με την πολύχρονη πείρα, το μεράκι και τις καινοτόμες ιδέες τους, σας προσφέρουν τη δυνατότητα να ανακαινίσετε τον χώρο σας οικονομικά, ποιοτικά και αξιόπιστα.

Ergotechnica

Ergotechnica Γενικές ανακαινίσεις, κατασκευές, επισκευές στην Καλλιθέα.
Γυψοσανίδες, πλακάκια, υδραυλικά, αποφράξεις, απολυμάνσεις, χρωματισμοί, μονώσεις, στεγανοποιήσεις.

Η πολύχρονη εμπειρία της Ergotechnica, σε συνδυασμό με τη συνεχή παρακολούθηση των εξελίξεων στο μηχανολογικό και τεχνολογικό εξοπλισμό, την καθιστούν μία σύγχρονη και άρτια οργανωμένη επιχείρηση ευρωπαϊκών προδιαγραφών.

Από την αρχή της δημιουργίας της, η Ergotechnica παρέμεινε αυστηρά προσηλωμένη στην αρχή της βέλτιστης εφαρμογής των υλικών, ώστε να διατηρεί την αξιοπιστία της στην τεχνική επιλογή τους σύμφωνα με την εκάστοτε ανάγκη, απαλλαγμένη από κάθε εμπορικό ή ιδιοτελές συμφέρον πέραν της ενδεδειγμένης λύσης.
Η Ergotechnica είναι εδώ για να καλύψει κάθε σας ανάγκη!

Διαθέτοντας σύγχρονες υποδομές και υψηλή τεχνογνωσία, το έμπειρο προσωπικό είναι έτοιμο να σας εξυπηρετήσει στην κάθε σας ανάγκη, γρήγορα, υπεύθυνα και με χαμηλό κόστος.
Η φιλοσοφία της Ergotechnica, είναι πελατοκεντρική και στόχος της είναι η όσο το δυνατόν αρτιότερη εξυπηρέτηση των πελατών της.

Επισκεφθείτε μας για τις καλύτερες προτάσεις για κάθε κατασκευή που επιθυμείτε να αρχίσετε. Έχουμε λύσεις για κάθε πρόβλημα που προκύπτει στο χώρο σας. Η άμεση εξυπηρέτηση, η απόλυτη ποιότητα και οι ασυναγώνιστες τιμές που θα βρείτε είναι η εγγύηση που ψάχνετε από τους συνεργάτες σας..

Οι κύριοι παράγοντες που έχουν συντελέσει στην ραγδαία ανάπτυξή μας και έχουν προσδώσει πρωταγωνιστικό ρόλο στην αγορά είναι η γνώση που πηγάζει από την πολυετή εμπειρία μας, το εξιδεικευμένο και πλήρως καταρτισμένο προσωπικό μας, ο σύγχρονος τεχνολογικός εξοπλισμός που χρησιμοποιούμε, οι αξιόπιστες συνεργασίες που έχουμε, ο σεβασμός στις ανάγκες του πελάτη και οι καινοτόμες εφαρμογές και προτάσεις.

Θα χαρούμε πολύ να μας προτιμήσετε!

Υδραυλικές Εγκαταστάσεις Νίκαια

Υδραυλικός, υδραυλικές εγκαταστάσεις στην Νίκαια 24ώρες το 24ώρο
Υπηρεσίες:
Υδραυλικές εγκαταστάσεις ύδρευσης, αποχέτευσης, θέρμανσης, ηλιακοί θερμοσίφωνες, ηλιακά συστήματα, φυσικό αέριο, εγκαταστάσεις φυσικού αερίου, αντλίες θερμότητας, ανακαινίσεις μπάνιου, ανακαινίσεις wc, ανακαινίσεις χώρων, προμήθεια και εμπορία υδραυλικών ειδών.

Κλειδαράς Αθήνα

Κλειδαράς 24 ώρες το 24ώρο στην Αθήνα
Υπηρεσίες κλειδαρά στις περιοχές:
Κολωνό
Σεπόλια
Γκάζι
Αθήνα κέντρο

Καλέστε μας στο 6987408738 και 2105140355 όλο το 24ώρο