Ανακύκλωση Αφοί Φλώρου Ν. Ημαθίας

ΑΠΟΞΗΛΩΣΗ ΚΤΗΡΙΩΝ
Αλεξάνδρεια
Ενημερώστε τον υπάλληλο του καταστήματος ότι βρήκατε την επιχείρηση από το MyConnection. Ρωτήστε τον αν υπάρχει ενεργή κάποια αποκλειστική προσφορά για εσάς.

Η εταιρία All Scrap Metals FLOROSείναι μία οικογενειακή επιχείρηση δραστηριοποιείται με επιτυχία στον χώρο της περισυλλογής, εμπορίας και ανακύκλωσης μετάλλων σε scrap από το 1983 Επενδύοντας σε σύγχρονα τεχνολογικά μέσα αλλά και σε καταρτισμένο ανθρώπινο δυναμικό, η εταιρία προσφέρει υψηλού επιπέδου υπηρεσίες σε ασυναγώνιστες τιμές!
Όλα αυτά τα χρόνια προσφέρει τις υπηρεσίες της με συνέπεια και επαγγελματισμό, έχοντας αποκτήσει εκατοντάδες συνεργάτες – βιοτέχνες από τους οποίους προμηθεύεται το scrap που τους απομένει από την επαγγελματικής τους δραστηριότητα.
Με έδρα την Αλεξάνδρεια Ημαθίας, διαθέτει οργανωμένο δίκτυο περισυλλογής σε όλη την Ελλάδα, με σύγχρονα μηχανήματα και μεταφορικά μέσα και αγοράζει scrap αλουμινίου και διαφόρων άλλων μετάλλων από τον χώρο σας.
Σε όποια πόλη της Ελλάδας και αν ευρίσκεστε, ο All scrap metals Αφοι Φλώρου έρχεται κοντά σας, παραλαμβάνει το scrap σας και σας πληρώνει τοις μετρητοίς.

Κοινοποίησε το...
Share on Facebook
Facebook
Pin on Pinterest
Pinterest
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on LinkedIn
Linkedin
Email this to someone
email
ΕΟ1, Αλεξάνδρεια, Ελλάδα
Δευτέρα :
08:00 - 17:00
Τρίτη :
08:00 - 17:00
Τετάρτη :
08:00 - 17:00
Πέμπτη :
08:00 - 17:00
Παρασκευή :
08:00 - 17:00
Σάββατο :
08:00 - 16:00
Κυριακή :
Κλειστά
ΦΟΡΜΑ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ
This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.
ΤΡΟΠΟΙ ΠΛΗΡΩΜΗΣ
Μετάβαση στο περιεχόμενο