Σχετικά με εμάς

Καλώς ήρθατε στο MyConnection!

(πλατφόρμα σύνδεσης καταναλωτή με την τοπική αγορά)

Το MyConnection είναι ο πρώτος ολοκληρωμένος διαδικτυακός καταναλωτικός οδηγός που δημιουργήθηκε με πολύ μεράκι και τις τελευταίες τεχνολογικές προδιαγραφές, ώστε να προσφέρει στους καταναλωτές, στα τοπικά καταστήματα και στις επιχειρήσεις, σύγχρονες λύσεις που ανταποκρίνονται στις ανάγκες τους.

Τα τοπικά καταστήματα και οι επιχειρήσεις έχουν την δυνατότητα να προβληθούν στους καταναλωτές της περιοχής, μέσα από την καινοτόμα πλατφόρμα του MyConnection που προσφέρει αναλυτική χαρτογράφηση και σωστή κατηγοριοποίηση.

Χρησιμοποιώντας στοχευμένες υπηρεσίες διαδικτυακής προβολής, το MyConnection αποσκοπεί στην ενδυνάμωση της σχέσης του καταναλωτή με την τοπική επιχείρηση, με άμεσο τρόπο.

Πως λειτουργεί

Για τον καταναλωτή:

Ο καταναλωτής μπορεί να χρησιμοποιεί το MyConnection μέσω ηλεκτρονικού υπολογιστή, tablet και κινητού τηλεφώνου. Γνωστοποιώντας στην πλατφόρμα την γεωγραφική του θέση, ενημερώνεται Άμεσα και Δωρεάν για όλες τις ενεργές προσφορές και εκπτώσεις, σε προϊόντα και υπηρεσίες, που παρέχουν οι επιχειρήσεις γύρω του. Μπορεί να αναζητά επιχειρήσεις και προσφορές με το είδος, την κατηγορία, την περιοχή ή την απόσταση από τον ίδιο και να βρίσκει χρήσιμες πληροφορίες για το κατάστημα που τις παρέχει. Ακόμα μέσα από την πλατφόρμα του MyConnection, ο καταναλωτής μπορεί να συνδέεται με τις αγαπημένες του επιχειρήσεις, να επικοινωνεί με ασφάλεια και να πλοηγείται με το πάτημα ενός κουμπιού προς αυτές μέσω Google Maps.

Με το MyConnection, ο καταναλωτής έχει όλη την αγορά στην τσέπη του, όπου και αν βρίσκετε, 24 ώρες το 24ώρο ΔΩΡΕΑΝ. Δεν χρειάζεται πλέον να αγοράζει και να εκτυπώνει κουπόνια. Τώρα ενημερώνεται άμεσα, απλά και εύκολα. Απλές λύσεις για έξυπνους καταναλωτές.

Οφέλη καταναλωτή:

 • Ενημερώνεται άμεσα και δωρεάν για την αγορά γύρω του, σε όποια περιοχή και αν βρεθεί.
 • Επωφελείται από εκπτώσεις και γενικές ή αποκλειστικές προσφορές των επιχειρήσεων γύρω του.
 • Βρίσκει μαζεμένες ανά κατάστημά και κατηγορία, όλες τις ενεργές προσφορές της περιοχής.
 • Αγοράζει έξυπνα αξιολογώντας τις προσφορές των προϊόντων και των υπηρεσιών που τον ενδιαφέρουν.
 • Μέσω της αναζήτησης ή των κατηγοριών μπορεί να ανακαλύψει χρήσιμα προϊόντα και αξιόλογες επιχειρήσεις.
 • Συνδέεται με τις αγαπημένες του επιχειρήσεις και ανατρέχει σε αυτές ανά πάσα στιγμή.
 • Επικοινωνεί εύκολα με τις επιχειρήσεις μέσω φόρμας επικοινωνίας.
 • Με το πάτημα ενός κουμπιού μπορεί να πλοηγηθεί στα καταστήματα που τον διαφέρουν, με την αξιοπιστία του Google Maps.
 • Έχει όλες τις χρήσιμες πληροφορίες για τις επιχειρήσεις γύρω του, όπως στοιχειά επικοινωνίας, διεύθυνση, ωράρια λειτουργίας, φωτογραφίες επιχείρησης και προϊόντων, τρόπους πληρωμής, προγράμματα επιβράβευσης και πολλά άλλα.

Για τις επιχειρήσεις

Το MyConnection παρέχει την δυνατότητα στα τοπικά καταστήματα και στις επιχειρήσεις, να δημιουργήσουν Άμεσα και Δωρεάν την ψηφιακή τους εικόνα. Με την ολοκλήρωση της καταχώρισης, η επιχείρηση πλέον “φαίνεται” στην περιοχή και στην κατηγορία που την αντιπροσωπεύει και είναι άμεσα προσβάσιμη από δυνητικούς πελάτες, εντός και εκτός του MyConnection. Ο συνεχώς αυξανόμενος αριθμός χρηστών και επισκεπτών στο MyConnection, κάνει την επιχείρηση να απευθύνεται σε όλο και περισσότερους καταναλωτές. Με αυτόν τον τρόπο η επιχείρηση αρχίζει να αποκτά επισκεψιμότητα και αναγνωρισιμότητα. Το προφίλ της λειτουργεί και ως μεμονωμένη ιστοσελίδα και είναι προσβάσιμο κατευθείαν και από τις μηχανές αναζήτησης. Η διαχείριση του προφίλ γίνεται από την ίδιο τον επιχειρηματία χωρίς διαμεσολαβητές, αυτό του δίνει το συγκριτικό πλεονέκτημα να αναρτά άμεσα προσφορές, την στιγμή που το χρειάζεται, χωρίς καθυστερήσεις. Με την δημοσίευση των προσφορών ή την ενημέρωση των πληροφοριών του καταστήματος, η πληροφορία παρέχεται άμεσα στους καταναλωτές. Με πραγματικές και αξιόλογες προσφορές, ο επιχειρηματίας μπορεί να αναδείξει έξυπνα το κατάστημα του, να επικοινωνήσει τα προϊόντα και υπηρεσίες του, να φέρει τον καταναλωτή στην πόρτα του και να δημιουργήσει μαζί του μια δυνατή και μακροχρόνια σχέση.

Η διαχείριση και η ανάρτηση προσφορών γίνεται πολύ εύκολα από τον επιχειρηματία ή τους εργαζομένους της επιχείρησης και δεν χρειάζονται εξειδικευμένες γνώσεις. Εισάγει τα στοιχεία της προσφοράς, φωτογραφίζει ή εισάγει εικόνες του προϊόντος, επιλέγει την έναρξη και λήξη της προσφοράς και την αναρτά. Η προσφορά είναι πλέον άμεσα διαθέσιμη στους καταναλωτές.

Αξιοποιώντας τα εργαλεία πρόσθετης προώθησης, ο επιχειρηματίας μπορεί να πολλαπλασιάσει την προβολή, την απήχηση και την επισκεψιμότητα της επιχείρησης ώστε να αποκτήσει περισσότερους πελάτες.

Με την εγγραφή της επιχείρησης του στο MyConnection, γίνεται επιπλέον μέλος στο MyConnection Club ΔΩΡΕΑΝ. Το MyConnection Club παρέχει στα μέλη του υπηρεσίες και λύσεις από μεγάλες εταιρίες σε ασυναγώνιστες τιμές και πολλά άλλα προνόμια.

Οφέλη για την επιχείρηση:

 • Δημιουργία και επέκταση της ψηφιακής παρουσίας της επιχείρησης.
 • Προσέλκυση νέων πελατών.
 • Σύνδεση και ενδυνάμωση σχέσης με υπάρχοντες πελάτες.
 • Αύξηση αναγνωρισιμότητας της επιχείρησης στην τοπική αγορά.
 • Αύξηση της ανταγωνιστικότητας και των πωλήσεων.
 • Δημιουργία, ανάρτηση και άμεση προώθηση των προσφορών του καταστήματος χωρίς διαμεσολαβητές.
 • Προβολή του καταστήματος και των προσφορών την ώρα που τα αναζητά ο πελάτης.
 • Ενεργητική και παθητική προώθηση.
 • Δημιουργία και διαχείριση του προφίλ κατευθείαν από την επιχείρηση, χωρίς διαμεσολαβητές.
 • Υψηλότερη θέση της ιδιόκτητης ιστοσελίδας του καταστήματος στα αποτελέσματα μηχανών αναζήτησης.
 • Ποιοτικό traffic προς την ιδιόκτητη ιστοσελίδα του καταστήματος καθώς και στα προφίλ του καταστήματος στα social media (Facebook, Instagram κτλ).
 • Proximity Marketing με Geo-Location.
 • Ενίσχυση προβολής προσφοράς με Push Notification.
 • Μέλος ενός συνεχώς αναπτυσσόμενου δικτύου συνεργαζόμενων επιχειρήσεων, με αποκλειστικές επαγγελματικές λύσεις από μεγάλες εταιρίες σε ασυναγώνιστες τιμές και άλλα προνόμια.

Η πλατφόρμα του MyConnection κατασκευάστηκε με τα τελευταία πρότυπα τεχνολογίας και ασφάλειας, για να παρέχει σύγχρονες και πρωτοποριακές υπηρεσίες στους καταναλωτές και στις επιχειρήσεις. Αναπτύχθηκε με τρόπο που δεν υποχρεώνει τον επισκέπτη να εγγραφεί για να την χρησιμοποιήσει. Ο σχεδιασμός της την κάνει εξαιρετικά γρήγορη, κομψή και εύχρηστη. Σέβεται τα προσωπικά δεδομένα των χρηστών και είναι πλήρως εναρμονισμένη με τον κανονισμό GDPR. Συνδυάζοντας τα χαρακτηριστικά και τις υπηρεσίες που παρέχει το MyConnection, είναι ένα μοναδικό πολυεργαλείο τόσο για τις επιχειρήσεις όσο και για τους καταναλωτές.

Το MyConnection πραγματοποιεί συνεχείς δειγματοληπτικούς ελέγχους στις πληροφορίες των καταστημάτων, καθώς και στις προσφορές που αναρτούν, για να παρέχει ποιοτικές και αξιόπιστες υπηρεσίες στους χρήστες του.

Αν για οποιοδήποτε λόγο πιστεύετε πως μια επιχείρηση ή κάποια προσφορά είναι παραπλανητική, παρακαλούμε μην διστάσετε να μας ενημερώσετε ώστε να προβούμε σε αξιολόγηση και ανάλογες διορθωτικές ενέργειες.

Σας ευχαριστούμε θερμά που επιλέγετε το MyConnection για την ενημέρωση σας ή την προβολή σας. Σας ευχόμαστε καλή διαμονή στην πλατφόρμα μας.

Με εκτίμηση,
Η ομάδα του MyConnection