Νέα Συλλογή – Τσάντες Silver Polo

Η νέα συλλογή Άνοιξη-Καλοκαίρι 2022 της Silver Polo είναι εδώ! Δείτε τώρα τα νέα σχέδια σε τσάντες και πορτοφόλια και αποκτήστε τα με έκπτωση λανσαρίσματος! Δείτε τα εδώ: https://www.cappellieborse.gr/products-c-0.html?company14=1

Cappelli e borse

Cappelli e borse Κατάστημα πώλησης ανδρικών και γυναικείων καπέλων στη Θεσσαλονίκη. Επίσης θα βρείτε γυναικείες τσάντες, πορτοφόλια και ομπρέλες και silver polo bags.

Jewelor – Κοσμήματα & Επώνυμα Ρολόγια

Jewelor κοσμηματοπωλείο κοσμήματα και ρολόγια στην Θεσσαλονίκη.
Jewelor by Paloukidis, est. 1977. Κοσμήματα και επώνυμα ρολόγια. Παραγγελίες και online. Αποστολή σε όλη την Ελλάδα.
Η ιστορία της επιχείρησής μας ξεκίνησε το 1977. Τότε ήταν η χρονιά που ο Γεώργιος Παλουκίδης πήρε την απόφαση να δημιουργήσει ένα εργαστήριο χρυσοχοΐας στην πόλη της Θεσσαλονίκης. Επιθυμία του ήταν να φτιάξει έναν χώρο υψηλών προδιαγραφών, στον οποίο θα μπορούσε να ασκεί την τέχνη του με γνώμονα πάντα την ποιότητα των κοσμημάτων που προέκυπταν από τα χέρια του.

ARTonomous

ARTonomous – Χειροποίητα κοσμήματα, τσάντες γυναικείες, γυναικεία αξεσουάρ και ενδύματα στο κέντρο της Θεσσαλονίκης. Παραγγελίες online. Αποστολή πανελλαδικά.

Από την Αγγλική λέξη art «τέχνη» και την λέξη «νόμος». Αυτός που διέπεται από τους νόμους της τέχνης.

Το ARTonomous είναι ένα ηλεκτρονικό κατάστημα που θέλει να αναδείξει την τέχνη και το άγγιγμά της μέσα από καθημερινά αντικείμενα: κοσμήματα, αξεσουάρ, ενδύματα, αντικείμενα τέχνης, όλα φτιαγμένα από Έλληνες σχεδιαστές.

Η Βασιλική, με σπουδές στις Γραφικές Τέχνες, την Ενδυματολογία και τη Σκηνογραφία, είναι η ιδιοκτήτρια του ARTonomous και η σχεδιάστρια που κρύβεται πίσω από αρκετά από τα εμπορεύματα του ιστότοπού μας.

Η αγάπη της για την τέχνη και την αισθητική είναι εμφανής τόσο στα κοσμήματα και αντικείμενα που δημιουργεί η ίδια ή άλλοι συνεργάτες της, όσο και στο μικρό κατάστημα που διατηρεί στο κέντρο της Θεσσαλονίκης.

Αυτή την αγάπη ελπίζουμε ότι θα την μεταλαμπαδεύσουμε και σε εσάς. Καλές αγορές!