Όροι & προϋποθέσεις

Γενικοί όροι χρήσης

Το MyConnection είναι διαδικτυακή πλατφόρμα προσβάσιμη μέσω web browser αλλά και μέσω εφαρμογής κινητών συσκευών για android και iOS.

Με τη χρήση του Ιστότοπου και της Εφαρμογής MyConnection, συμφωνείτε να συμμορφώνεστε και να δεσμεύεστε νομικά από τους παρόντες Όρους Χρήσης. Εάν δεν συμφωνείτε με αυτούς τους όρους, παρακαλείσθε να μην χρησιμοποιήσετε το MyConnection.

Τροποποίηση Όρων Χρήσης

Το MyConnection μπορεί να αλλάζει τους Όρους χρήσης από καιρό σε καιρό χωρίς ειδοποίηση και δύναται να τροποποιεί, να προσθέτει ή να αφαιρεί οποιαδήποτε περιεχόμενο ή χαρακτηριστικό του Ιστότοπου/Εφαρμογής, κατά την απόλυτη κρίση του. Για τον λόγο αυτό σας παρακαλούμε να ανατρέχετε κατά καιρούς στους παρόντες όρους χρήσης και να ενημερώνεστε σχετικά με το περιεχόμενό τους.

Γονική συναίνεση

Οι ανήλικοι μπορούν να έχουν πρόσβαση, να χρησιμοποιήσουν τον ιστότοπο ή την εφαρμογή μόνο με τη συγκατάθεση των νόμιμων εκπροσώπων ή κηδεμόνων τους.

Πνευματική Ιδιοκτησία

Όλα τα εμπορικά σήματα, ονόματα και άλλα λογότυπα και χαρακτηριστικά γνωρίσματα του MyConnection αποτελούν ιδιοκτησία μας και απαγορεύεται να τα δημοσιεύσετε ή να τα χρησιμοποιήσετε με οποιονδήποτε τρόπο χωρίς την προηγούμενη άδεια της Επιχείρησης μας. Όλο το περιεχόμενο και το υλικό που συμπεριλαμβάνονται στην Ιστοσελίδα/Εφαρμαγή του MyConnection (π.χ. κείμενα, γραφικά, εικονίδια κουμπιών, εικόνες, ηχητικά κλιπ, πληροφορίες, δεδομένα, φόρμες, φωτογραφίες, βίντεο, κ.λπ) αποτελούν ιδιοκτησία του MyConnection, και προστατεύονται από τους Ευρωπαϊκούς και διεθνείς νόμους περί πνευματικής ιδιοκτησίας.

Ως χρήστες, έχετε τη δυνατότητα αναπαραγωγής, αντιγραφής και δημοσίευσης του περιεχομένου που διατίθενται σε εσάς μέσω της Εφαρμογής/Ιστοσελίδας MyConnection υπό την προϋποθέση ότι α) το περιεχόμενο δεν θα τροποποιηθεί με τρόπο που να αλλοιώνεται το παρεχόμενο υλικό και η σχετική αναφορά στην ιστοσελίδα μας, β) το υλικό και οι πληροφορίες δεν θα χρησιμοποιηθούν για εμπορικούς λόγους (π.χ. πώληση σε τρίτους) χωρίς την έγγραφη συγκατάθεσή μας.

Χρήση της εφαρμογής/ Περιεχόμενο που δημιουργείται από χρήστες

Με την δημοσίευση οποιουδήποτε περιεχομένου στην Εφαρμογή/Ιστότοπο δηλώνετε και εγγυάστε ότι:

α) Η δημοσίευση του περιεχομένου δεν παραβιάζει ή συνιστά παράβαση οποιουδήποτε διπλώματος ευρεσιτεχνίας, πνευματικής ιδιοκτησίας, εμπορικού σήματος, εμπορικού απορρήτου, δικαιωμάτων πνευματικής ιδιοκτησίας, δικαιωμάτων διαφήμισης, ηθικών δικαιωμάτων ή άλλου δικαιώματος πνευματικής ιδιοκτησίας οποιουδήποτε τρίτου προσώπου ή οργανισμού.

β) Δεν θα δημοσιεύσετε:
-Περιεχόμενο που παραβιάζει την ισχύουσα κείμενη νομοθεσία.
-Περιεχόμενο για ενήλικες, πορνογραφία, ρητές σεξουαλικές εικόνες ή γυμνές εικόνες.
-Περιεχόμενο που είναι προσβλητικό, δυσφημιστικό, απειλητικό, παρενοχλητικό, εκφοβιστικό, χυδαίο ή άσεμνο.
-Περιεχόμενο που προάγει τις φυλετικές, έμφυλες διακρίσεις, φανατισμό, ρατσισμό, και βία.
-Περιεχόμενο που προωθεί παράνομες δραστηριότητες, καθώς και κομματικό, θρησκευτικό ή μεταφυσικό περιεχόμενο.
-Περιεχόμενο που προωθεί πειρατικά λογισμικά ή διάδοση κακόβουλου λογισμικού.

Το MyConnection διατηρεί το δικαίωμα να αφαιρεί οποιοδήποτε περιεχόμενο το οποίο είναι ή θα μπορούσε να θεωρηθεί ακατάλληλο ή προσβλητικό, ανά πάσα στιγμή, κατά τη διακριτική του ευχέρεια.
Συμφωνείτε επίσης να μην κάνετε χρήση κακόβουλου λογισμικού, συσκευών, σεναρίων, ρομπότ ή άλλων μέσων ή διαδικασιών για την πρόσβαση ή για εξόρυξη ή αυτοματοποιημένη υποβολή δεδομένων. (πχ. εισαγωγή ιών, worms, Δούρειων ίππων, spamming κ.λπ)

Περιορισμός ευθύνης

Το περιεχόμενο και οι πληροφορίες της Εφαρμογής/Ιστότοπου MyConnection παρέχονται «ως έχουν» και η χρήση τους γίνεται αποκλειστικά με δική σας ευθύνη. Καταβάλουμε κάθε δυνατή προσπάθεια για την ορθή λειτουργία της Εφαρμογής/Ιστότοπου, ωστόσο δεν μπορούμε να εγγυηθούμε ότι η λειτουργία του θα είναι αδιάλειπτη ή χωρίς σφάλματα ή ότι αυτά θα διορθώνονται άμεσα.

Το MyConnection δεν παρέχει καμία εγγύηση ως προς την ακρίβεια ή την καταλληλότητα οποιουδήποτε περιεχομένου (π.χ. κουπονιών, εκπτώσεων, ειδικών προσφορών κ.λπ.) που δημοσιεύεται μέσω της Εφαρμογής/Ιστοσελίδας. Το MyConnection δεν ευθύνεται για την ακρίβεια των πληροφοριών από τις συνεργαζόμενες Επιχειρήσεις και τα Καταστήματα και δεν είναι σε θέση να ελέγχει τη διαθεσιμότητα, την καταλληλότητα και την ποιότητα των προϊόντων και υπηρεσιών που διατίθενται από τα Καταστήματα/Επιχειρήσεις.

Επίσης, το MyConnection δεν ευθύνεται για τυχόν ζημίες οποιασδήποτε μορφής που μπορούν να προκύψουν από τη χρήση της Εφαρμογής/Ιστοσελίδας συμπεριλαμβανομένης οποιαδήποτε άμεσης, έμμεσης, τυχαίας, θετικής και αποθετικής ζημίας (ενδεικτικά και όχι περιοριστικά: απώλεια κερδών, δεδομένων, βλάβες στον υπολογιστή από ιούς και λοιπά επιβλαβή στοιχεία, έξοδα για την απόκτηση προϊόντων και υπηρεσιών κ.λπ).

Είστε αποκλειστικά υπεύθυνοι για τη διατήρηση της ασφάλειας των κωδικών πρόσβασης στην Ιστοσελίδα/Εφαρμογή του Myconnection καθώς και για όλες τις ενέργειες και καταχωρίσεις που έγιναν από τους Λογαριασμούς σας.

Κατά τη σύνδεσή σας στην εφαρμογή μπορεί να συνδεθείτε μέσω Links με άλλους Ιστότοπους τρίτων μερών (π.χ. καταστήματα και υπηρεσίες μέλη του MyConnection). Το MyConnection δεν φέρει καμία ευθύνη για τα προσωπικά δεδομένα που εσείς επιλέγετε να παρέχετε σε αυτά τα τρίτα αυτά μέρη, καθώς και για οποιοδήποτε ζημιά που μπορεί να προκληθεί από τη χρήση του ιστότοπου κάθε τρίτου μέρους. Κάθε ιστότοπος ενδέχεται να συλλέγει και να επεξεργάζεται διαφορετικά τις πληροφορίες των χρηστών του, συνεπώς, σας συνιστούμε να διαβάσετε προσεκτικά την πολιτική απορρήτου και τους όρους χρήσης για κάθε ιστότοπο που επισκέπτεστε.

Νόμοι και κανόνες για επιχειρήσεις

Οι επιχειρήσεις μέλη του MyConnection πρέπει να είναι σύννομες με τους Νόμους και τους Κανόνες ρύθμισης της αγοράς προϊόντων και της παροχής υπηρεσιών, τόσο στην λειτουργία τους όσο και στις ενέργειες τους. Το MyConnection δεν φέρει ευθύνη για παράνομες πρακτικές και ενέργειες. Οι επιχειρήσεις που προβάλλονται μέσα από το MyConnection, είναι υπεύθυνες για την νόμιμη λειτουργία τους καθώς και ότι οι πρακτικές, οι ενέργειες, οι αναρτήσεις, οι προσφορές, οι επικοινωνία τους με τους καταναλωτές ή και με άλλες επιχειρήσεις και τα στοιχεία που προβάλλουν / προωθούν είναι σύμφωνα με τους εκάστοτε νόμους και κανόνες. Σε περίπτωση ελέγχου και διαπίστωσης παράνομων πρακτικών και ενεργειών από τις επιχειρήσεις μέλη του MyConnection, το MyConnection θα ενημερώνει την εκάστοτε επιχείρηση. Το MyConnection έχει την δυνατότητα να διαγράψει την επιχείρηση που προβαίνει σε παράνομες πρακτικές και ενέργειες καθώς και να πάψει τις υπηρεσίες του παρέχει προς αυτήν ανάλογα με την σοβαρότητα ή την επαναληψιμότητα της κάθε περίπτωσης. Το MyConnection έχει το δικαίωμα να μην επιτρέψει την εκ νέου καταχώρηση ή και την παροχή υπηρεσιών προς αυτήν την επιχείρηση.

Σχετικοί νόμοι και διατάξεις:

  • Κανόνες ρύθμισης της αγοράς προϊόντων και της παροχής υπηρεσιών. [Νόμος 4177/2013]
  • Κώδικας δεοντολογίας για την προστασία του καταναλωτή κατά τις προσφορές, τις εκπτώσεις και τις προωθητικές ενέργειες. [Υπουργική Απόφαση 56885/2014]
  • Πτωχευτικός Κώδικας, Διοικητική Δικαιοσύνη, Τέλη-Παράβολα, Οικειοθελής αποκάλυψη φορολογητέας ύλης παρελθόντων ετών, Ηλεκτρονικές συναλλαγές, Τροποποιήσεις του ν. 4270/2014 και λοιπές διατάξεις. [Νόμος 4446/2016]
  • Συνταξιοδοτικές διατάξεις Δημοσίου και τροποποίηση διατάξεων του ν. 4387/2016, μέτρα εφαρμογής των δημοσιονομικών στόχων και μεταρρυθμίσεων, μέτρα κοινωνικής στήριξης και εργασιακές ρυθμίσεις, Μεσοπρόθεσμο Πλαίσιο. [Νόμος 4472/2017]

Αρμοδιότητα

Για οποιαδήποτε διαφορά προκύψει από τη χρήση του παρόντος Ιστότοπου/Εφαρμογής, η οποία δεν μπορεί να λυθεί εξωδίκως, αρμόδια ορίζονται τα δικαστήρια των Αθηνών.

 

Διαβάστε ακόμα την Πολιτική Απορρήτου της πλατφόρμας μας